İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

çilekcim maşallah göbüşüne..zaten senin ve senin gibilerin o top gibi göbüşünü hep beğenmişimdir..inşallah deniz oğlanda senin göbüş gibi sağlıklı ve güzel olur..
allah kurtarsın hepimizi,sağlıkla doğuralım bebeklerimizi..:asigim:

bişi sorabilir miyim kıslar ben şimdi 7,5 aylık mı hamiş oluyorum ve kacıncı haftada 8 aylık olacagım hesaplarım yine karıştı da

Sekretercim, geçen gittiğimde aynı soruyu doktora sormuştum.
31. haftada 7. ayı, 35'de 8. ayı, 39'da 9 ayı doldurmuş olacakmışız...

1-deryahakan
2-julianne
3-çilek
4-ebuka
5-mmmf27
6-asortie
7-azo
8-ata_tanem24
9-elmalı turta
10-escape
11-fater
12-eylül166
13-polipe
14-beklemek
15-beyazmelek
16-pamukum1
17-darkinlife
18-gülçiçek
19-eda1982
20-eylül79

elmalı turta listemizde 9.sıradan giriş yapmıştır..
ata_tanem ise müthiş bir atakla son sıradan 8.sıraya yükselmiştir..:)))

yeni göbüşleri bekliyoruz..

Elmalı turta en son gönderdiğin fotoğrafta küçük bir mercimekti Bengisu. Şimdi kocaman bir kız olmuş annesi :) Bu arada sen de Su ismini Bengi ile birleşik mi koyacaksın. Ben benim adım da aynı olduğu için mecburen birleşik koyacağım :))))

Julicim, Bengisu tek isim olacak kaydirigubbakcemile3
Bu arada Turkcell reklamına dikkat ettin mi? Köylü kızına Kezban Su ismini veriyor :roflol: Reklamı seyredince bi an Bengisu'dan şüphe etmedik değil

En son göbüş resmini 3 hafta önce koymuşum... 20 günde göbüş de kilolar da aldı başını gitti walla... Neyse bebilerimiz sağlıklı olsun yeter diyoruz... Annelik işte:CüvCüv:

hişşşt kimse koymuyor artık neden hep ben mi koyacam canım
biraz da siz koyun hade

buyrun asortik hanım geçen hafta çekilmiş sağdan soldan ve önden göbişimiz bakalım beğenecekmisiniz

Son düzenleme:
maşallah canım göbüşüne çok güzel olmuş ama ayakların şişmeye başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…