İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

maşallah canım göbüşüne çok güzel olmuş ama ayakların şişmeye başlamış

teşekkür edriz asortie teyzesi
evet şişiyor artık
normalde küçük olduğu için bir de şiştimi çoooooooooook komik oluyorkaydirigubbakcemile3
ben ne zaman ayağıma baksam gülüyorum eşimde tabi güzel güzel kızdırıyor benikaydirigubbakcemile

Fatercimm masallah göbisinee,ne hizla büyüyorlar ya,bi ara gözünün icine bakiyorduk büyüysün artik diye..simdi buna gerek kalmadi o zaten cikiyor:)

Ayyy Fater hala küçücüksün canım ya, maşallah :) Çok efendi, derli toplu bi çocuk olacak bu Emir :) Bizim şımarık da yayıldıkça yayılıyoooo

kızlar bundan 4 ay önce kendime babet ayakkabı alırken (38 giyiyorum normalde ama ayaklarım şişer diye 3 çift 39 numara almıştım) kayınvalidemede 40 numarasını almıştım.
benimkilerden birirnin modeliyle aynı..
geçen akşam havalar soğursa napıcam benim 39 lar olmuyo diye sölüyodum otururken.dediki ben daha senin aldıklarını hiç giymedim.hem biraz açılırlarsa bana daha rahat olur benmikileri dene dedi.
ben bu sabah işe onun ayakkabılarıyla geldim..kaydirigubbakcemile3
hem kadına ayakkabı hediye aldım hemde yüzsüz gibi geri aldım.ama napim sonra kim giyecek bu 40 ları?:1shok:

fatercim maşallah hala küçük göbişin ben yarın bi göbiş resmi koyayım bari değişmişmiyiz bakalım eylül listeyi yeniden yap tatlım da göbekleri dizelim yine

:jeyyar:Seni seni seni kendine aldın,kaynanana almış numarası yaptın di mi ::))
yemeslerrrr cokacimcoook

buyrun asortik hanım geçen hafta çekilmiş sağdan soldan ve önden göbişimiz bakalım beğenecekmisiniz

:CüvCüv:Maşallah canım,büyümüşsünüz ama hala süper gözüküyosun,önden bişey yok ne güzel.

teşekkür ederim canım
evet büyüyoruz hızla
oğluma dar geliyor artık bu göbiş hareket etmeye çalıştıkça ikimizde şekilden şekile giriyoruz resmen

ay ebukacım çok güzel bi göbeğin var maşallah sırf göbek gerisi hiç değişmemiş allah nazarlardan saklasın ikinizi de

ay ebukacım çok güzel bi göbeğin var maşallah sırf göbek gerisi hiç değişmemiş allah nazarlardan saklasın ikinizi de

Ay çok saol Atacım. Ama değişmem mi yaaa, 16 kilo aldım biliyosun. İncecik ama cidden incecikmişim de haberim yokmuş, bıdı bıdı yapıyomuşum, şuram şöyle buram böle diye. :))))))
Ama dün gördüm ya oğlumu, herşey silindi gözümden valla. Allahın izniyle verecez hepimiz kilolarımızı.
Benim arkadaşım 21 kilo almıştı. 52 kiloydu önceden. Şimdi kızı 4.5 aylık, 54 kilo olmuş. Ve de emzirdiği için hiçbir şey yapmadığını, kendiliğinden gittiğini söylüyor. Ne süper di mi?

ay evet canım yaa eltim 51 le hamile kaldı 65 le doğum yaptı 1 hafta 10 gün sonra 56 ya düşmüştü bile hem doğum hem emzirmek dğal yollarla hızla kilo vermemizi sağlıyor allah'ın mucizesi işte:))

maşşallah kıslar göbüşlere ya
süper valla hala cok cekici görünüyorsunuz yani bu hamilelik yaradı bize kesinlikle

sorma valla herkes sanki sözleşmiş gibi hamileliğin beni inanılmaz güzelleştirdiğini söylüyor çok nazar değmeye başladı bana walla bilmiyom nolcak bu gidişle:))
ama kızlar walla yalan yok aramızda 1 tane bile çikin hamile yok hepimiz de birbirimizden güzeliz maşallah hepimize de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…