İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Biz size 34 haftalik halimizi bi gösterelim,baya büyüdük galiba ama hep öne yaaa:)

Bu arada hemen hemen her hafta ayni kiyafetleyim ben,albüm yapiyorumya daha iyi anlamak
icin büyüdügünü..Aciklama ihtiyaci duydum cünkü dün esim albüme bakip kiyafet konusunda pekte
istikrarlisin dedi banaklava:

oy oy oy bu ne kıs çilek ...anacım ne zaman büyüttün ne ettin ne yaptın ..maşşallah ..benim favorimsin zaten ...bayıldım
eee hadi kızlar yeni göbüşleri bekliyoruz artık sizlerden de ...özellikle juliyi çok merak ediyorum ..ne alemde diye ..haydi duy sesimi...:lepi:

tsk,ederimm canikom her gören göbegin kücük desede bencede büyüdü yaa..

evet hadi yeni göbisleri bekliyoruzzz..

Oyyy çilek gerçekten gözümü korkuttun kızım bu ne hal. Ne zaman büyüttün ben anlamadım ki. Maşallah canım. Deniz oğlan tam gaz ileri demiş bu iki haftada.

Eylül ne tesadüüüüf. Ben de seni merak ediyoruuuum. Bu kez kararlıyım ben assolist olacağım. En son ben. Önce buyrun bakim siz. Benim kız yere düşecek o kadar aşağılara indi. Bir de nasıl oluyor ben anlamıyorum. Göbüşe bakan kız dimi diye soruyor :))

:CüvCüv::CüvCüv: ben biraz daha büyüteyim öyle koycam..daha erken bayramdan sonraya biraz daha büyütmüş olurum sanırım..koymuşken bişeye benzesin değilmi..

oyyyyyyyyy maşallah çilekcim göbiş süper olmuş
zaten bi anda büyüyolar
benim ki de sanki bir haftada çok büyüdü
eeee az kaldı artık

ben de pazartesi günü koymaya karar verdim göbüşümü nasıl karar amananiknanik

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize maşallahhh evler büyümüş benimkide epey bi büyüdü yarın kocişe fotoğraflarımı çektireyimde bende ekleyeyim bu arada benim ultrasonda 34+6 çıktı bugün şoklardayım 10 gün önde sanırsam çilekle ben kasım değilde ekim annesi olacakmışız gibi bir his var içimde :)

masallah lavinya göbisine.

çilekçim biz ekimde mi doğurucaz ne yada kasımda doğum yapanların başını biz mi çekicez ne bende de bugün 34+6 gösterdi ultrason :1shok: bakalım ilk tecrübeleri hikayeleri biz yazıcaz sanırım içime öyle doğuyor hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Sedacim ben ultrason tarihinr göre ekim annesi olucam ama sat`göre kasim :)

bakalim artik bende cok merak ediyorum ne zaman gelicegini.hayirlisiyla gelsinler

insl.Bizde yazariz bol bol neler yasadigimizi(vaktimiz olursa tabii)

kızlar sanırsam bende ekimde doğum yapıcam
zaten başından beri içime öyle doğuyordu
son kontrole göre sezeryan olucam gibi
normalde doğum tarihi 11 kasım görünüyordu ama sezeryanda 2 hafta öne alıyor dr.um
o zaman ekimin sonu gibi bir sonuç çıkıyor ortaya
amaaaaaaan sağlıklı olsunlarda çok da önemli değil
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…