İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

walla kızlar çok geriye bakamadım eminim herkesin göbişler maşallahlık olmuştur.hepinizi kocaman birer maşallah.beni gören herkes aa nekadar küçük göbeğin diyo minyatürmüş göbeğim top yutmuş gibi diyolar:))

küçük olması daha güzeel bence
dışarı çıkınca herkes bana bakıyo
doğuracak hala geziyo diyorlardır
bende sinir oluyorum
insanlar bakınca

ayyyy sorma aynı şeyi bana da sölediler geçen bakırköy galeriaya gittim tam içeri girecekken çocuk sevgilisine kıza bak ya karnı kocaman olmuş neredeyse doğuracak hala geziyor dedi :) kendi kendime güldüm

ya şu göbeğe bakıp yorum yapanlara sinir olmaya başladım artık ben ya ...benim göbeğime bakıp aa çok sivri erkek galiba diyolar yok kız diyorum ısrarla yok erkek diyolar herkes doktor gibi valla:) bide benim bebişi 5. aya kadar erkek sanıyoduk ama sonra kız olduğunu öğrendik:) o yüzden dahada sinir oluyorum.

Pirayecim ben göbek sekline bakip consiyet tahmininden ziyade,göbegin kücük

büyük olmasina bebegin kilosunu baglayanlara sinir oluyorum..Basindan beri bana herkez erkek dedi

neyse bisiy demedim ki öylede cikti ama simdide bakip ne kadar kücük senin bebek olsa olsa

anca 2 küsür yada 3 filan olur diyenlere sinir oluyorum.Böyle seylere cok takilan birisi diilim ama

bu dönem oldukca hassasim sinirlerim tamamen gevsedi artik.

çilekçim bana öle diyenlerde oldu sen hiç kendine bakmıyomusun küçücük göbeğin var diyolar aslında okadar da küçük deil ki küçük olsada bebeğin kilosunun onla alakası yok ama insan bu hamilelik psikolojisiyle herşeyi kafaya takmaya müsait oluyo zaten.

Kızlar ya çok komik dimi böyle söyleyenler.
Banada hep erkek mi diyorlar.

Arada bi iki kişi (ki bunlar tek bebek beklediğimi bildiği halde) İkiz mi diyorlar DD

Bende evet 2 tane ama ben birisini saklıyorum.Sürpriz yapcam diyorum DD

Darkcim bana göre hem komik hemde sinir bozucu.Bazen takilmiyorum cok fazla ama bazen

cok sinirlerim bozuluyor.Doktorlar dahami iyi biliceklerki bebegin gelisimini!Kaldiki zayif bir bebek

olsun,saglikli olduktan sonra ne fark eder.Bazen ben tahammül edemiyorum susup cvp vermiyorum

o anda kimseye.

Ay kızlar aynı dertlerden bende muzdaribim yani
Gören herkes senin kesin erkek diolar ya 3 doktor gördü
onlar yanılıo ama millet dogru bilio :))

ya onu bırakın benin kayınvalidem hala ikna olmadı erkek olduğuna hala kız çıkar diye umuyo önceden çok sinir oluyodum şimdi çok gülüyom bugün bile hala söylüyo bende dedim anne hala umudunu kesmedinmi doktor eşşek kadar pipi gösteriyo herseferinde ultrasonda diye:))))

:))) çok komiksin atatanem ilahi pipi deyince aklıma geldi benimde doktor her gittiğimde tuhaftır bak bu testisi buda pipisi deyip duruyor gülmemek için kendimi zor tutuyorum :) bu yorum yapanlarda bi hoş zaten herkes bişey söylüyor bilmiyoda değiller daha karnım belli olmaya başladığından bu yana her gören erkek dedi ve erkek çıktı :)

Bu büyükler cok alem,ben ilk hamile oldugumu söyledigimde hemen ardindan iddetli

kasik agrilari yasamistim.Kayinvalidemin ilk dedigi sey,bu bebe kesin erkek!Niye dedik,

kendinden emin bi sekilde;cünkü erkek bebeler sol taraftan olusur,sol tarafim agridigina

göre belliki sol yumurtadan tutmus dedi:) Tzbiki inanmiyorum böyle seylere ama dogru cikti

ve aynini doktorumda söyledi:) Döllenme sol taraftan olmus diye.

işteee benim kocaaa göbüşüm nasıl beğendiniz mi şimdi birinci sıra benim olsa gerekkaydirigubbakcemile3

ay evet herkes birinci benim diyooo ya ama eylül gelsin bak ben kesin sıra atlarımm

1-deryahakan
2-julianne
3-çilek
4-ebuka
5-mmmf27
6-asortie
7-azo
8-ata_tanem24
9-elmalı turta
10-escape
11-fater
12-eylül166
13-polipe
14-beklemek
15-beyazmelek
16-pamukum1
17-darkinlife
18-gülçiçek
19-eda1982
20-eylül79
en son liste buyduu hadi eylül

1-deryahakan
2-julianne
3-asortie :hooray:
4-çilek
5-ebuka
6-mmmf27
7-azo
8-ata_tanem24
9-elmalı turta
10-escape
11-fater
12-eylül166
13-polipe
14-beklemek
15-beyazmelek
16-pamukum1
17-darkinlife
18-gülçiçek
19-eda1982
20-eylül79

kızlar öyle seninki büyük benimki büyük demekle olmuyor..asortie bastı göbişi çıktı 3. sıraya..görmeden karar veremeyiz değilmi..sizde koyun resmi sizde yerinizi alın listede ..göbüşe güvenen gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…