İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

evet kızlar yeni göbiş resimleri bekleniyor asortie maşallah yuvayı büyütmüş pek bi şeker olmuş tü tü tü nazar değmesin.sırf göbekten gidiyon aso sende:))

1-deryahakan
2-julianne
3-asortie :hooray:
4-çilek
5-ebuka
6-mmmf27
7-azo
8-ata_tanem24
9-elmalı turta
10-escape
11-fater
12-eylül166
13-polipe
14-beklemek
15-beyazmelek
16-pamukum1
17-darkinlife
18-gülçiçek
19-eda1982
20-eylül79

Asortie maşallah canım göbişine.
Evet birazdan benim birikmiş göbişler geliyor sıkı durun :)

İşte benim göbişler:
İnşallah linkler açılır:

29 haftalık:

30 haftalık:

30 hafta önden:

31 hafta önden:

31 hafta:

35.hafta:

36.hafta:<<<<<<Son Halim>>>>>

36.hafta yine:

Darkcim siralamisin göbisleri hepside cok güzel canim..

Ama ne farkettim,aramizda coook cook büyük göbisi olan yok dimi?

Hani kimilerinin deli gibi büyük oluyorya ondan dikkatimi cekti,bizimkiler kibar bence.

Teşekkürler kızlar.
Eşim bluetoothu anca taktı baya birikmiş göbişlerim anca ekledik bugün.

Çilek gerçekten Kasım annelerinin göbişleri çok güzel :))

Ben bugün resimlere bakarken farkettim.Bizim burda bir öğretmeni hatırlıyorum da baya bi süre koccaman bir cüsseyle geldi gitti okula.
Ben mesela bu hafta son kez gidicem okula.Kendimi beğendim doğruısu Son haftamda maşallah iyiyim.En azından top gibi olmadım.19 kiloya rağmen p

oy oy oy darkcım valla göbişler havada uçuştu yaw..maşşallah çooookkk güzel eviniz ...güle güle büyüt ...

kız dark maşallah çok kibar göbişin vallahi öyle çok da büyük değil bak okadar hafta farkında bile çok büyümemiş.maşallah nazarlardan saklasın allah cerencikle seni

KOYDUM RESMİDE BİZİ KAİLE ALAN YOK YAA ALLA ALLA NEYSE NEYSE EKİM 10 DA GİDEYİMDE DOKTORA GELİNCE BENDE ÖLE DAR BADYLERLE RESMİMİ KOYUCAM HEH naniknanikhihoyyyt:CüvCüv:

Asortie ve Dark çok tatlı göbüşleriniz. Dark birden büyümüş canım seninki de. Hepimiz kocamanız artık ne güzel. ben ne kadar büyüdüğümün artık farkına varamıyorum. Foto koyarım da siz bakarsınız ne kadar fark var.

Cekilin kenara bakiiim sira bende:jeyyar:
düsmüs göbisime bakarmisiniz ben cok gülüyorum kendilerinelaelaelaelaelae

önden halimiz

Burada düstügü cok belli :roflol::roflol:

aman aman kızlar koskocaman maşallah göbişlerinize darkçım seninkide baya büyümüş çilek seninkide gerçekten düşmüş ayyyy cnm ya az kaldı ben 36. hafta sen 37 darkta sanırım 36 bzimkiler ekimde gelmesinler sakın

Asortie, Atatanem, Cilek ve Dark maşallah göbüşlerinize! Hepinizin göbüşleri birbirinden güzel ve büyük...
Ben de yarın ekliyim göbüşümü de görün bakalım koca göbüşü!

cilekcim maşallah bebeğine.37.haftaya girmişsen ekim 27 de günün dolmuyormu senin

1-çilek :hooray:
2-deryahakan
3-julianne
4-asortie
5-ebuka
6-mmmf27
7-azo
8-ata_tanem24
9-elmalı turta
10-darkinlife :hooray:
11-escape
12-efater
13-eylül166
14-polipe
15-beklemek
16-beyazmelek
17-pamukum1
18-gülçiçek
19-eda1982
20-eylül79

çilek listeleri alt üst eden göbişi ile 1. sıraya yerleşti..hihoyyyt
darkinlife listede 7 basamak atlayarak 10. sıraya yükseldi :lepi:

evet yeni göbişleri bekliyoruz..

bu arada sedacım seninkini görmedim ben yaa yoksa aşk olsun eklemezmiyim seni ..sen dar bady ile çekte sıraya gir şekerim..

Ay çilek çıkıcak bu sıkı tut. Yola çıkmış geliyor afacan Deniz. Dönmüştü değil mi. Bu arada benim kızım 2 buçuk aydır dönmüş durumda, normal doğum yolunda ve yeterince aşağıda. Daha da aşağı inmiş halini tahmin bile etmek istemiyorum.

ayyy çileeek ne ttlı göbişiiin ay tostoparlak walla bayıldım inanılmaz şirin çıkmış maşallah 41 kere nazar değmesin.sıkı durun geliyor deniz oğlan.bende koca göbişimle bi çekileyim resim de eylül beni yukarılara taşısın listede.bakalım kaçtan giriş yapacaz listeye:))

Eeee yemedim icmedim büyüttüm iste,eylülcüm cok mersi yavrum.Gerek yoktu ama neysee artik,israrin icin birinci oluvereyim ben:hooray::hooray:

seyracim zaten dogum 26 yada 29 ekim deniliyor,bakalim oglum ne zaman isterse artik.

Juli teyzesii bizde 33.haftada döndük,feci tutuyorum ama ciksin diyede aralik biraktimhihoyyyt

Hadi atacim sira sende,merak ediyorum seninkini ben..

Seda,heran gelir bence bizimkiler ben öyle düsünüyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…