İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

valla öyle gözüküyor şekerlerim sancılarda başladı ufaktan eylülcüm koymuştum ama kaçırmışsın şekerim olsun bekle cuma günü bi kontrole gideyim bebişin kilosunuda giricem yeni fotolarıda hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmm

Çilekcim maşallah büyütmüşüz odamızı :) Bu arada cidden inmiş aşağı seninki.
Geçen bi kadın elledi karnımı.Yok daha sem sert olacak vaktin var dedi.Aşağıda inmemiş daha dedi.

Zateninse midem genişler biraz.Ama yok hemen tıkanıyorum yerken p

alın kızlar sabah sabah göbek görsün gözünüz:))bu sabah ve açkenki hali çünkü kan şurubu içtiğim için 2 saat bişey yiyemiycem.ama bi de akşam görün siz akşama tekrar çekip koyucam gerçi yeşil badili olanlar dün akşam çekildi pembelileri azönce çekildim:)

Atacım, maşallah tü tü tü.. nazar değmesin. coook şirin cıkmışsınız.
yalnız hani karın sivri olunca erkek, yayvan olunca kız derler ya. senin göbüşde gördüm ilk defa, direk erkek olduğu belli valla. yoksa ben hiç anlamam göbek şeklinden.
Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah, tekrar maşallah...

atatanem cnm ya senin göbekte inmiş yakınlaştımı yoksa seninde doktor gün verdimi ,
maşallah maşallah tü tü tü bütün göbeciklereeeee :)

sağolun kızlar sedacım benim göbek hiç yukarıda olmadı ki aşağı insin.kaburgalarımın olduğu kısım dümdüz hiç şişlik yokkarnım göğsümden 2-3 cm aşağıda başlıyo.ama aşağıda da değil tam ortada.ama doğum zamanı gelince nasıl olcak onu ben bile çok merak ediyorum.bizim sezeryan günümüz belli 25 kasım 39. haftada seçtik günü zaten normal doğum da 30 kasım görünüyodu yakın bi tarih olsun istedik.ama bizim zırıp daha erken çıkıp gelebilir belli olmaz

elmalıcım senin de top gibi göbişin nekadar sevimli maşallah göbişine de sana da

elmalı;
göbüşlerimiz benziyor. sende hiç irileşmeden ve fazla kilo almadan büyütmüşün göbüşünü. maşallah. nazar değmesin.. sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden...

çok tatlisin elmali turtacim BEBİŞİNDE ÇOK TATLI GÖRÜNÜYOR ALLAH HEPİMİZİN BEBİŞLERİNİ SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZAVERSİN

oyyy atacım süper göbiş çok güzel şekerim..güle güle büyüsün içerde bebiş..

bu arada ben büyük göbiş değilde güzellik yarışmasımı yapsam nedir..elmalı çooookkkk tatlısın sen yaaa ..göbişte bir o kadar sevimli ..maşşallah ikinizede ...

ay ay ay..
maşallah kasım annişleri..
göbüşler büyümüş..banada dün işe geldiğimde buradaki arkadaşlar 10 günde çok büyümüş karnın dediler.akşama koyayım da..
bakalım eylülcüm bizi 7 den yukarılara çıkarırmı?:teytey:

hadi bakalım azoş bas göbişi al puanı :CüvCüv:

Oy oy atacim batu beyin evi süpper vallahi,ne güzel olmus iyice yaa..
Sende tam citirsin ama,hic fazlalik yok yalnizca bi göbek var hepsi bu.
Cok begendim hayatim tsk,ler ekledigin icin :)

Turtacim konu mankeni gibi senin resmin tatlim ya,ne güzel bir durus ve göbek öyle.
Hani göbegine bisiy sarmisalrda resim cektirmisin gibi cok güzelsin masallahhh...

Sira kimde simdi?azodami? hadi,azooo buraya göbekler havaya:)

Atatanem Elmalı kızlar maşallah ikinizede.
Atatanem göbeğin hakkını ver hakkını.Ye biraz daha şiş azıcık ne bu böyle.Gelip sana zorla tatlıları hamur işlerini yedircem walla.

Sizler de çok tatlısınız kızlar, teşekkür ederim.
Eylülcüm bu arada yeni sıralamayı bekliyoruz :) artık ilk 3'e girerim heralde...

Bu arada mesajlarda edit butonu mu kalkmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…