İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

1-çilek
2-deryahakan
3-julianne
4-asortie
5-ebuka
6-elmalı turta :hooray:
7-ata_tanem24 :hooray:
8-mmmf27
9-azo
10-darkinlife
11-escape
12-efater
13-eylül166
14-polipe
15-beklemek
16-beyazmelek
17-pamukum1
18-gülçiçek
19-eda1982
20-eylül79

yeni liste budur ..itiraz istemem :lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3

elmalıcım maalesef şu koca göbüşlü ilk üçü geçebilen olmadı daha ..ama yerin iyi merak etme..

çilek çok güzel canım göbüş artık inmiş ama banada inmiş diyorlar artık
atacım senin göbüşte çok hoş ama sanki fazla aşağıda gibi
elmalıcım sende çok güzel çıkmışsın canım hepinize maşallah ama
eylül hanım nedense kendi göbüşünü koymuyor anca puan veriyoo

Yaaaaaa benim göbiş Atataneminkinden büyük bi kereeeeee Ben anlamam şike var bu listede p

Evet Asortie haklı hani göbiş Eylül bayram sonrası gelcekti.

Hani diğer ayların anneleri alınmasın ama kasım anneleri bi başka güzel sanki :)))) Elmalıturta ne güzel çıkmışsın canım, göbüş fotomontaj mı :)))

darkçım çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben senden yukardayım işteee
buarada benim yediğim pasta böreği yesen yarım dünya olursun bende göbek çıkmıyo bitürlü kapasite yok herhalde:)))

kızlar takım tamamlandı nezamandır eksik gediktik negüzel oldu böyle yaa

hşştttt...listeye itiraz edenlermi var yoksaaaaaa...hımmmm gözlerim keskindir itiraz istemem araya sıkışmaya çalışanlar var..yemezler..
bu arada ben yapımcıyım, yönetmenim ünlü olmak ve kamera önüne geçmek istemiyorum..şakkıdıbiraz gizemli kalmalıyım..şakkıdı

Walla ben o tatlıları hamurları yedimde şekerim çıktı ya atatanem zaten DDD Bende de ne kapasite var da kullanamıorum p

Ahh ahh bi izin verseler.hepinizi tek geçerim göbişte de açlıktan ölcem dermişim p

1.sirada olarak üzerimdeki havayi anlatmaam gerek yok dimi?

Hayir varsa hemen baslayim yazmaya:)

sen doğurunca listeden çıkcan ya çilek o zaman savaş başlar birincilik için :)))

Azo maşallah.
Allah nazardan saklasın ikinizide.
göbüşün listeleri zorlayabilir bence de a.s inşallah sağlıklı bir doğum görürsünüz. a.s.

azocum maşşşşşallllaaahhhhh o negüzel göbek öyle yuvarlacık nazarlardan saklasın allahwalla bilmiyorum ama bu fotolardan sonra çileğe rakip çıktı gibime geliyo.çileeeeek çok hava atma 1.yim diye walla azo gümbür gümbür geliyoooo:roflol:

Aaaaaayyyy Azocan, bu ne güzellik :))) Maşallah canım benim. Çilek hanım sen şöyleee bir yer vericen sanırım Azo'ya, geç kenara :))) Ya ne güzel bi tek ben böyleyim sanıyordum, Azo senin de kocaman göbüş ama hiç de öyle sırıtmıyor, kötü durmuyor. Sana bakınca çok muntazam bi göbüş görüyorum ama aynaya bakınca hiç öyle görmüyorum kendimi :)))

Bayramda da pek bir kokoşmuşuz, canım benim yaaa :)))

GÖZBEBEKLERİM YERİNDEN FIRLADI :1shok::1shok::1shok::1shok:

1-azo :hooray:
2-çilek
3-julianne
4-deryahakan
5-asortie
6-ebuka
7-elmalı turta
8-ata_tanem24
9-mmmf2
10-darkinlife
11-escape
12-efater
13-eylül166
14-polipe
15-beklemek
16-beyazmelek
17-pamukum1
18-gülçiçek
19-eda1982
20-eylül79

HEYYYYTTTTT...ÇEKİLİN AZO BİRİNCİ .......YILIN EN İYİ PERFORMANSINI SERGİLEYEREK GUİNNES REKORLAR KİTABINDA BİRİNCİ SIRAYI ALAN AZO YA KOCAMAN ALKIŞ...VALLA BU BİZİ GÖBEĞİYLE DÖVER :roflol:

teşekkürler eylülcüm.
yaşasıııııın en koca göbek beniiiiiimhihoyyythihoyyythihoyyytsırnaşık şey
noldu çilek hanım nasıl indirdim seni tahttankaydirigubbakcemile3
hemde 7. sıradan zıpladım..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…