İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

bende 9 kilo aldım canım ama herhalde daha alırız
demek benziyor göbişler
gören herkes daha çok var sanıyorlar doğuma ama 1 aydan az kaldığını söyleyince çok şaşırıyorlar
neyseki oğluşumun kilosu iyi(maşallah)
her kontrolde en az 500 gr. alıyo oğlum Allah nazarlardan saklasın
bu arada beklemek canım göbiş 10 numara maşallah
seninkide küçükmüş

sağol fatercim ama aslında göbeklerin küçük olması daha zor çünkü bebekler yine büyük içeride kapladıkları alan daha fazla oluyor böylece çünkü göbeği büyük olan iç organlarına çok baskı yapmamış oluyor yükü dışarıda taşıyor bizim olduğu gibi içeride artık her organın yeri iyice değişti işimiz zor yani

fatercım bebegın son kontrolunde kac kılo olmustu
ben bebegımın zayıf oldugunu dusunuyorum nedense

bır de ultrason verılerıne gore dogumda daha dusuk dogdugundan cok zayıf olacak dıye korkuyorum

canım oğluşum son kontrolde( gecçen pazartesi ) 2650 gr.dı
dr. kilosunun gayet iyi olduğunu söyledi
bence sene çok takılma canım sağlıklı olsunlar hayırlısıyla doğsunlarda sonradan kilo alırlar merak etme

eveeeet göbüşümün son hallaeri bunlar nasıl ama süperr:teytey:

Asortie süper gerçekten :) Maşallah canım kızına. Yalnız siyah gerçekten ince gösteriyormuş. Bu fotoğraflarla bu iddia da tescillenmiş oldu. Siyah kıyafetle daha küçük çıkmış göbüş.

maşallah asorticim ne güzel olmuş göbeğin
tam 35 haftalığım diyor biraz aşağıya inmiş mi bana mı öyle geliyor
Allah nazarlardan saklasın 10 numara

fatercim doktor iner dedi zaten bu hafta ama ben hissedemeyebilirmişim çünkü suyum fazla olduğu içinmişş

asortie maşallah canım popo da göbiş de süper walla dimdik hepsi de nazar değmesin:)

asortie maşşallah canım göbişe çok sevimli..
bu arada karnı burnunda deyimi vardırya benim şu an öyle ..hiç aşağı inmez gibi geliyo..

Asorti allahin kokosu resimlerine bile süs yapmis kadin pes yani :)

süsten göbis göremedim desem yeri var,saka saka pek bi formda gördük biz seni

ama julinin dedigi gibi siyahta daha bi ince cikmisin,masallah sana hayatim..

ya benim göbegim indikce kücülüyor gibi oluyor,aynada bakiyorum eski dik ve sivri hali yok

iyice taban yapti benim oglusum.

kızlar size bir haberim var bi kasım annemiz ekim annesi oldu süar arkadşımız bileniniz varmı bilmem 2 hafta erken doğurdu burdan sizlere haber vereyim dedim benimde çok sevdiğim bi arkadaşımmmmm çok mutlu oldum şuanda darısı tüm bekleyenlerin başına inşaallahhhh hayırlı doğumlar ....

teşekkür ederiz sultancım
haber almıştık bir kezde senin ağzından duyduk
eğer görüşürsen selamlarımızı ilet
Allah analı babalı büyütsün yavrusunu

evet hanımlar göbekler artık revaçta malum en fazla 30 güne kadar hemen hemen hepsi inmiş olacak (inşallah tabiki sağlıkla) bu yüzden çekelim çekebildiğimiz kadar buda bizden 35+2

beklemekcim maşşallah canım göbişe kocaman olmuş ..listeyi güncellerim bir ara ok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…