İşte bu da benim evim kızlar :)

Eviniz çok şık ve zevkle döşemişsiniz..
Güle güle oturun
Özellikle yatak odanız çok güzel..
Ama perdeleriniz hiç güzel değil..
Çok sönük kalmış..
Yakışmamış , o güzel evin havasını bozmuş..

Eviniz çok güzel ve modern.Konsept olarak benim tarzıma çok uygun.Bazı evlerdeki dantel,incik boncuk yığınlarından sonra sizin ev ilaç gibi geldi valla.Aksesuar konusuna gelince Zara home ve Mudo da çok hoş,modern ,evinize uygun aksesuarlar bulabilirsiniz. Sevgiler

evin ço uyumlu mutfağındaki örtünden sandalyelerine kadar aynı renk çok beğendim gerçekten bukadar uyumlu ev pek görülmez sanırım kontras renkleri seviyorsun pek rengarenk şeyler hoşuna gitmiyor ama gayet tarz bir evin var tkrar söyleme isterim

evin çok hoş canım güle güle kullan gayet modern ve şık duruyor ama
koltuklar deri anladığım kadarıyla beyaz oldukları için temizliği çok zor Allah kolaylık versin ayrıca böyle bi tarzda ev için gümüşlüğünü öyle tıka basa şeylerle doldurma
sade ve 1-2 parça aksesuardan başka fazla bişey kullanma evin havasını bi gümüşlükle mahvedersin fikir istediğin için yazdım evet çiçek masaya uymamış canım onun yerine daha sade göz yormayan bişey koysan daha şık olur a.s.a.s.a.s.

tüm odalar sade we şık bence..
yeni gelin ewi diye dantel,ufak tefek birsürü biblo,çiçek ws. yığını yapmak mantığı bana da ters..
salon için kırmızı objeler düşünülebilir bence.tepe home dan mudo cınceptten bakabilirsin.
sayıca az we büyüklü küçüklü olmalı derim.
çok fazla obje kendini hiç göstermiyor..
kırmızı mumlar da koyulabilir..
mutfak da yatak odası da oturma odası da çok sade.
belli ki sizin tarzınız bu.benim de böyledir.hem çalışan bir kadın için
temizlik açısından kolay,ama bundan öte gereksiz biblo ws
yaşam alanını basitleştiriyor bence.
benim ewimde hiç yoktur böyle şeyler.
farklı we şık objeler war ama biblo ws yok.
sadelik yormuyor,üstelik asalet katıyor..
mutluluklar diliyorum size..tekrar.daha ewwel de yorum yapmıştım ama
diğer odalardan sonra yine yazmak istedim.
bu arada ben kaçırdım sanırım,kendi ewim diye konulan fakat gerçekliği olmayan resimleri?
ya da farketmedim mi acaba?hala sitede mi?
kim neden böyle birşeye gerek duyar ki..ilginç walla:)

canım ben birtek salonu görebildim yatakodasıve oturma odasını koyduğun sayfalar açılmadı bitürlü...birdaha koyarsan sevinirim...ben şöyle diyeceğim salon da birtek kırmızı eksik...kırmızı objeler ve modernize tablolar ile mükemmel uyumu yakalayabilirsin..dekorasyon,renk uyumu tam benlik,arkadaşlarımda bişeyler yapacakları alacakları zaman sen anlarsın deyip danışırlar sağolsunlar..ben kırmızı diyorum.....

canım gerçektende çok sade ve güzel olsun eksik sorun degil mutlu ol yeterki herşey zamanla düzelir.bie ömür boyu yuvanda güle güle otur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…