İşte bu da benim evim kızlar :)

arkadaşlar bende fotolar görünmüyor yahu...
bir daha eklemen mümkün mü arkadaşım. sanırım KK sorun yaşadığı dönemde bozuldu linkler.

çok güzel canım siyah beyaz uyumu yatak odamın rengi benimde Allah uzun ömür versin o evde sizlere.vitrinin içine kırmızı kadehler koyabilirsin krmızı ve gri ağırlıklı renkleri kullan bence aksesuarlarda.

CANIM BURSAYA HOŞGELDİN.a.s.evin çok güzel ALLAH iyi günlerde saglıklı mutlu oturmanızı kısmet etsin.

evinin modelinden bana yakın oturdugunu tahmin ettim.beşevlerdeymişin.bende beşevlere çok yakınım.benim sana tavsiyem vitrinine kesilikle mutfak eşyası koyna(bardak vs.)bursada çok fazla modern aksesuarların satıldıgı yerler var.oradan objeler alıp vitrinine yerleştirebilirsin.salonda bardak vs.bulunması pek hoş degil.mutfagın hem çok güzel hemde çok büyük sana yeter.sana küçük bir bursalı tiyosu vitrinlere artık çok şık opjeler yerleştiriyoruz.kap kaçak mutfaga..sengözlerimebaksanabmutlaka salonda kırmızı kullan..istersen sana magaza isimlerinde yardımcı olabilirim.hem taksitli satışılarıda var.:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür ederim hoşbulduk:içelim: mutfak eşyası koymayı bende düşünmüyorum zaten sadece siyah beyaz fotoğraflar koymayı planlıyorum değişik çerçeveler kullanıp, haftasonu bayağı bir çalışma yaptım zaten fotoğraflar üzerindehihoyyyt ama bir kaç şık objeyle odanın rengini kırmak istiyorum tabi. tercih ettiğim renk altın rengi. dekoratif mağazaların ismini alabilirim sizden mümkünse. burda yabancı olduğum için çok fazla bilemiyorum :1hug:

lutfen böyle insanları rencide edicek kelimeler kullanmayınn.... olabilir alamayabilir neden önyargıyla yaklasıyorsunuz? tek kelimeyle sizi KINIYORUMMM...... arkadasım hayırlı olsun rabbim seni icinde huzurlu mutlu etsin... yuvandan nazar uzak olsun...

tepkiniz için tşk ederim. zaten iyi niyetle yazılmış bir mesaj değildi. insan bazen duygularıyla başedemeyip boyle yazabılıyor işte yerimseniben iyi dilekleriniz için tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…