C
chantyclarie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi haxsxarxix kedi
-
Aksesuar seçimin için görmeni istedim, fikir olur belki.
CANIM BURSAYA HOŞGELDİN.a.s.evin çok güzel ALLAH iyi günlerde saglıklı mutlu oturmanızı kısmet etsin.
evinin modelinden bana yakın oturdugunu tahmin ettim.beşevlerdeymişin.bende beşevlere çok yakınım.benim sana tavsiyem vitrinine kesilikle mutfak eşyası koyna(bardak vs.)bursada çok fazla modern aksesuarların satıldıgı yerler var.oradan objeler alıp vitrinine yerleştirebilirsin.salonda bardak vs.bulunması pek hoş degil.mutfagın hem çok güzel hemde çok büyük sana yeter.sana küçük bir bursalı tiyosu vitrinlere artık çok şık opjeler yerleştiriyoruz.kap kaçak mutfaga..sengözlerimebaksanabmutlaka salonda kırmızı kullan..istersen sana magaza isimlerinde yardımcı olabilirim.hem taksitli satışılarıda var.:1hug:
çok çok şık bi ev....hayırlı günlerde otur....
11 ekimde evlendin ve bu süre içinde hiçmi bişey dolduramdaın bu vitrine ev bomboş yani okadar moder ev yapmışsın amann ne bilim bu fotolar bana başka bi arkdaşı koyduğu fotoları getirdi aklıma dier odaların resmi yokmu bekliyoruz yani açıkça tuhaf geldi bana evlenmeden önce bunları yapmaman bizde çeyiz düzme diye bir adet vardır demk sizde yok :1shok::jeyyar:
lutfen böyle insanları rencide edicek kelimeler kullanmayınn.... olabilir alamayabilir neden önyargıyla yaklasıyorsunuz? tek kelimeyle sizi KINIYORUMMM...... arkadasım hayırlı olsun rabbim seni icinde huzurlu mutlu etsin... yuvandan nazar uzak olsun...
evini cok begendim beyaz parlak yemek masasini nerden buldun cok merak ettim bir de fiyati nedir acaba
bursa inegölde yaptırdık cnm :) salonun tamamını ordan aldığımız için çok net bir fiyat veremem ama peşin 1.5 mılyara alırsınız herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?