İşte bu da benim evim kızlar :)

ev harika olmuşşşşşş ben sadelikten yanayım ve bence öyle bibloyla falan sakın doldurma eğer alacaksan büyük ama tek parça biblo,vazo...vs çünkü çalışıyosun inan küçük eşyların tozunu almak daha yorucu teker teker uğraş dur tabi bu benim fikrim birde ev dediğin öyle gözü fazla yormamalı
Allah mutlu etsin sevginiz daim olsun...

tşk ederim. beşevlerdeyim ben yani merkeze uzak birazhihoyyyt bursa tayfasından bayağı var galiba forumda sizler nerde oturuyorsunuz?

ps: bu arada ilonacım evin duvarları saten evetkaydirigubbakcemile2

evinde ağız tadıyla güzel günler görürsün inşallah eşinle beraber canım bende bursaya yeni geldim.böyle yeni gelenleri görünce içim acıyo hasretlik çekiyosundur sende dimi:çok üzgünüm:

bende çok beğendim. .zevkli bir seçim. sade ama şık.fazla aksesuara da gerek yok. mum ya da minimalist tarz bir iki parça olabilir. masa üzerindeki çiçeğin kalıcı olmadığına sevindim. yoksa caanım salona yazık olacaktı.!!! onun yerine büyükçe yayvan bi çanak hoş olabilir. mudo concept yada tepe home giibi mağazalar ( Bursada vardır sanıyorum ) bu tarzda aksesuarlar bakımından zengin. ama az ve öz olsun. mutlu huzurlu bir yuvanız olsunn

Ça.s.ok güzel canım evin allah güle güle kullanmak ve eskitmek nasip etsin canım bir ömür boyu evlilğinde böyle koltukların kadar bembeyaz ve güzel olur canım !
Allah mesut etsin!

fazla biblolarla boğmamanızı tavsiye ederim, bu tür tasarımlarda sadelik ön plandadır çünkü. şifonyer üstünü gümüşlük içi vs tek tük eşyalarla süslemeniz hoş olur, çiçeği de kaldırın :) ve güle güle oturun, çok zevklisiniz.

EVİN HARİKA OLMUŞ CANIM.GÜLE GÜLE OTURUN :lepi:

YERİNDE OLSAM PERDECİNİN YAKASINA YAPIŞMIŞTIM ÇOKTAN

VALLAHİ BİLLAHİ ÇİNGENELİĞİMİ TAKINIP ,FAZLA FAZLA ALDIĞI PARAYI GERİ İSTERDİM

PERDELERİNİN BU KADAR TUTMASINA İMKAN İHTİMAL YOK...

BİZ DÜĞÜN ÖNCESİ ÇOK PERDECİ GEZDİK..BİRİNİN 2500 DEDİĞİ PERDELERİN AYNISINI 900 E YAPTIRDIK SONRA DA PAHALI FİYAT SÖYLİYEN YERE GİDİP Bİ GÜZEL AĞIZLARININ PAYI VERDİM kaydirigubbakcemile3

ay ne haset insanlar var şok oldum yahu!!!
kızın evini kıskanmışlar resmen
güle güle otur şekerim
bu mobilyalara dantelmi serecekti anlamadımki!
sırf böyle can sıkıcı yorumlar yüzünden eklemedim evimin resimlerini

BRAVO ARKADAŞIM HİSLERİME TERCÜMAN OLDUN Şeniz
BU EVE DANTEL KOYULACAK HALLERİ YOKTU HERALDE :

şu biblo ne büyük bi sorunmuş meğer bende ev düzdüğümde kıskanç halam çok eksiğin var bibloların yok dedi.allahımm uyuzzzz...

HAKKATEN ŞU BİBLOLAR NE KADAR BÜYÜK SORUNMUŞ ŞAŞIRDIM CADIARZU

AYNI ŞEKİLDE BENİM EVİME GELENLER DE AY ŞURAYA ŞU BİBLOYU ALSAN BURAY BU BİBLOYU ALSAN DİYOLAR..TE BÜLE YAPIOM ONLARA Çok üzgünüm çoook

GELİP TOZ ALMA İŞİNİ DE SİZ YAPARSINIZ DİE EKLİYORUM kaydirigubbakcemile3

evet arkadaşa katılıyorum.. siyah beyaz bana biraz evi soğutmuş gibi geldi.. donuk bi havası var. ama yanlış anlama evin çok güzel, güle güle iyi günlerde oturun inşallah.. kırmızıyla bu havayı biraz daha kıra bilirsin canım.. CADIARZU

bu sitede gördüğüm en şık ev diyebilirim güle güle otur dergi kapaklarındaki evler gibi bence çok aksesuarla boğma evi gümüşlüğün içinede acele etme gezdikçe gittiğin yerlerden değişik uyumlu parçalar bulabilirsin ama yinede fikir vereyim bartın a özgü tel kırma denen bir el işi var siyah tülün üzerine gümüş tel le işlenmiş bir iki parca örtü ve gümüş aksesuar olabilir renk uyumunu hiç bozmamış olur

yatak örtünü nereden aldın?
benim halılarımla çok uyumlu
bir mağazalar zincirinden aldıysan ben de istiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…