- Konu Sahibi haxsxarxix kedi
-
tşk ederim. beşevlerdeyim ben yani merkeze uzak birazhihoyyyt bursa tayfasından bayağı var galiba forumda sizler nerde oturuyorsunuz?
ps: bu arada ilonacım evin duvarları saten evetkaydirigubbakcemile2
"walla sizin gelin hep ithal kumaşlar seçti abi perdeler 4 miyar tutuyo size indirim yapayım 3.5 olsun" demiş eşim de herhalde çok beğendi diye tamam sen yap perdeleri demiş. ay hala sinir oluyorum düşündükçe kafamçokkarıştı neyse ben fiyatını duyduğumda artık çok geçti hersey için
sırf böyle can sıkıcı yorumlar yüzünden eklemedim evimin resimleriniay ne haset insanlar var şok oldum yahu!!!
kızın evini kıskanmışlar resmen
güle güle otur şekerim
bu mobilyalara dantelmi serecekti anlamadımki!
şu biblo ne büyük bi sorunmuş meğer bende ev düzdüğümde kıskanç halam çok eksiğin var bibloların yok dedi.allahımm uyuzzzz...
haşarı kedi evin çok güzel allah huzurla mutlulukla oturmak nasip etsin ..siyah beyaz harika bir seçim siyah- beyaza kırmızı çok yakışıyor bence evine eğri büğrü kırmızı vazolar alabilirsin ek olarak yine kırmızı ayaklı güzel bir abajur da çok yakışır girişe yaptığın sticker ı salonun duvarına yapsan daha bi hoş olurdu zamanla evinin oturacağı kesin güle güle otur
canım çok güzel buarada sen beşiktaşlımısın hep siyah beyaz ağırlık ta evin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?