İşte bu da benim evim kızlar :)

yatak örtünü nereden aldın?
benim halılarımla çok uyumlu
bir mağazalar zincirinden aldıysan ben de istiyorum:))

:) canım benım o yatak ortusu deıl alalade bır dukandan alınmıs bır battanıye. yatak ortumu bı ıkı gun serdım sonra sıkıldım. calıstıgım ıcın ugrasamıyorum dıye bunu kullanıyorum. kaydirigubbakcemile2

olsun,güzelmiş ama
ben de yatak örtüsü kullanamıyorum
bebişin üstünü orada değiştirdiğim için kendi yatak örtülerim hep saten ya da organze falan oldugundan kayıyoruz üzerinden hep
ben de alalade bir polar battaniye atıyorum o kadar

tşk ederim. aldığım yatak örtüsüne dunyanın parasını vermıstım ama bı ıse yaramadı ıkı gune kaldırdım, hem odanın rengıne uymadı hem de cok boncuklu falan tarzım deıldı, ceyizde bulunsun diye gereksiz yere aldıklarımızdandı yani yerimseniben bu battaniye daha pratik oldu benim için.

Canım evin tam bir modern düşünce ürünü. Çok beğendim... Hiç fazlalık eşya yok. Bence vitrini sakın olmadık şeylerle doldurup huzurlu odanın havasını bozma. Ben olsan toz yeşil yada toz kırmızı ince uzun şişeler, mumlar yada abanos ağacından yapılma birkaç biblo koyardım o kadar...
Sevgiyle ve huzurla kal....

burda gördüğüm en guzel ev!! bazı yorumlara inanamadım gorunce.sanırım ciddi kültür farkı var ya da kıskanclıktan diye dusunuyorum.kendi evi diye dusunmeyip supheyle yaklastıklarını hiç sanmıyorum.cunku profesyonel bi çekim yok bariz ev işte!kıskanclık işte naaprasın! :))))))

zevklerimiz nerdeyse birebir.bende haziranda evlenicem sectiğim modeller,renkler nerdeyse aynı.

ayrıva bir arkadas yeni gelin evi gibi değil biblo yok falan demiş.walla güldüm yani okurken.bizim de annemiz tonlarca dantel ordu ama bu eve serilir mi?ankastre mutfakların içinde bile dantel gordum burda,sasırdım.bende ortu veya dantel sermeyeceğim!

bir de çeyize biblo koymayı da ilk kez burda duydum.aksesuar ev yerlesir oyle alınır yoksa dekorasyona uymaz.

canım sen bakma sadece metal bir buyuk vazo gibi zevkine uyan bişey al yeter.pazar yeri gibi oluyor çok bibloyla.

eskiden beri vitrin,gumusluk gibi esyalardan hoslanmadım ama bende koyucam.nasıl koyucam?içini gostermeyen bi model secicem sadece esya kaldırsın diye.cunku vitrin adı ustunde "sergileme" anlam fikir olarak bana uygun değil (cunku vitrinin cıkması orta cağda baslar.aslında vitrin içinde gumus ve porselen sergilenir.orta cagdan bu gune denk gelir.burjuvaların "bizim bunlarımız var" demek için kullandıkları bir esyadır.)

onerim şu; vitrinindeki camları buzlu cama dondurursen çok daha sık bi gorunum olur.zevkin için tebrik eder.mutltluklar dilerim.

kaydirigubbakcemile3evin çok güzel.Allah güle güle oturmayı nasip etsin.gümüşlügün içine sade süs eşyaları koyabilirsin yada sadece fotoğrafta koyabilirisin.yinede sen bilirsin.

ya ben bi arkadasın yorumunu degerlendireceğime,konuyu degerlendirmişim. ( ozur dilerim yanlıslık için. yanlıs anlasılmasın dedğim gibi çoook begendim bu evi.

yerimseniben zevklerimizin aynı olmasına sevindim ve de beni anlamış olmana. dediğin gibi ciddi kültür ve yaşam tarzı farklılığından kaynaklanıyor aslında. ama ben yine de olgunlukla karşılayıp aynı tarzla cevap vermedim, yoksa ben de onların evlerine aynı tarz yorumlar yapardım. ama HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR yerimseniben vitrine buzlu cam olayını düşünmem lazım, şık bir cam modeli bulursam neden olmasın. bu arada renk olarak altın rengini kullanmaya karar verdim salonda. bursayı çok iyi bilmediğim için haftasonu ankaraya gidip yüklenip gelicem artık hihoyyyt

hakikaten süper döşenmiş çok zevklisin bende yeni ev aldım onu dizayn etmeye çalışıyorum... yardım edersin belki fikir verirsin bana...

canım siyah beyaz uyumuna bayılırım. asla modası geçmiş. çok faza obje almana gerek yok. bu class havasını korusun. ama siyah beyaz çeşitli boyutlarda mumlardan yararlan dekorda. hatta büyük uzun olanlarından yere falanda koyabilirsin. duvar stekerında da çok beğendiğim bir modeli terch etmişsin. aynı sitede bende bir koltuğun arkasındaki kadını beğenmiştim birde bunu. çok şık durmuş. zenginleştirmiş duvarı. güle güle en mutlu günlerinde kullan herşeyi. allah nazardan saklasın ve bizide nasip etsin...

o boş olan yere ne olabilceğini sormuşssun gümüşlük için ben bi arkadaşımın evinde görmüştüm hazırdı sanırım ama nerden temin ediceğini bilmioorum ama elinden gelirse misinaya inci geçirmişler belli aralıklarlla 30 cm falann bunlardan birsürü yapıp topak halinde ve büfeye bir vazo koymuş yatık bir şekilde yaptığı incileride içinden dökülüo havası vermiş yarısı içinde yarısı vazonun dışındaa o kadar hoş gözüküoduki öle bişi yapıp altlarınada yan yatmış kadehler falan koyabilirsiin ama bunu yap bence çok hoşş bişi di yya

Vallahi zevkli kadınmışssın haşarıkedi vesselam, ben bayıldım diğer çeyiz zırzavat laflarına gelince elalem ne derse desin hade hade hadeeeeeeeeeee diyorum ve allah ömür boyu eşine ve sana mutlu sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam versin inşallahhhhhh.

haşarı kedi neden altın rengi düşündün. siyah beyaz ve gümüş rengi daha iyi olmaz mı?

canım ben özel şirkette calısırken, ordakı eskı patronum bır donem ev dekorasyonu da yapıyordu. evın fotograflarına baktı ve konustuk, bana bı ıkı katalogdan bıseyler gosterdı. altın rengının daha asıl ve sık duracagına karar verdım. gumus rengı odaya altınınkı kadar ışık vermedı baktıgımızda. zaten altın rengıne bogmayacagım dedıgım gıbı 3-4 aksesuar en fazla.

ah pelincim kafam kazan gıbı olmustu calısmaktan guldurdun benı aksam aksam, tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…