- Konu Sahibi haxsxarxix kedi
-
yatak örtünü nereden aldın?
benim halılarımla çok uyumlu
bir mağazalar zincirinden aldıysan ben de istiyorum:))
olsun,güzelmiş ama
ben de yatak örtüsü kullanamıyorum
bebişin üstünü orada değiştirdiğim için kendi yatak örtülerim hep saten ya da organze falan oldugundan kayıyoruz üzerinden hep
ben de alalade bir polar battaniye atıyorum o kadar
burda gördüğüm en guzel ev!! bazı yorumlara inanamadım gorunce.sanırım ciddi kültür farkı var ya da kıskanclıktan diye dusunuyorum.kendi evi diye dusunmeyip supheyle yaklastıklarını hiç sanmıyorum.cunku profesyonel bi çekim yok bariz ev işte!kıskanclık işte naaprasın! :))))))
zevklerimiz nerdeyse birebir.bende haziranda evlenicem sectiğim modeller,renkler nerdeyse aynı.
ayrıva bir arkadas yeni gelin evi gibi değil biblo yok falan demiş.walla güldüm yani okurken.bizim de annemiz tonlarca dantel ordu ama bu eve serilir mi?ankastre mutfakların içinde bile dantel gordum burda,sasırdım.bende ortu veya dantel sermeyeceğim!
bir de çeyize biblo koymayı da ilk kez burda duydum.aksesuar ev yerlesir oyle alınır yoksa dekorasyona uymaz.
canım sen bakma sadece metal bir buyuk vazo gibi zevkine uyan bişey al yeter.pazar yeri gibi oluyor çok bibloyla.
eskiden beri vitrin,gumusluk gibi esyalardan hoslanmadım ama bende koyucam.nasıl koyucam?içini gostermeyen bi model secicem sadece esya kaldırsın diye.cunku vitrin adı ustunde "sergileme" anlam fikir olarak bana uygun değil (cunku vitrinin cıkması orta cağda baslar.aslında vitrin içinde gumus ve porselen sergilenir.orta cagdan bu gune denk gelir.burjuvaların "bizim bunlarımız var" demek için kullandıkları bir esyadır.)
onerim şu; vitrinindeki camları buzlu cama dondurursen çok daha sık bi gorunum olur.zevkin için tebrik eder.mutltluklar dilerim.
hakikaten süper döşenmiş çok zevklisin bende yeni ev aldım onu dizayn etmeye çalışıyorum... yardım edersin belki fikir verirsin bana...
haşarı kedi neden altın rengi düşündün. siyah beyaz ve gümüş rengi daha iyi olmaz mı?
Vallahi zevkli kadınmışssın haşarıkedi vesselam, ben bayıldım diğer çeyiz zırzavat laflarına gelince elalem ne derse desin hade hade hadeeeeeeeeeee diyorum ve allah ömür boyu eşine ve sana mutlu sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam versin inşallahhhhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?