Tv ünitesini+masa ve sandalyeleri KOALA mobilyadan aldık gerçekten çok hoş mobilyalar var ve fiyatları da piyasaya göre uygun sayılır. Konsolu da çok hoştu bu ünitenin. İstanbul Optimum mağazasının yanında KOALA Mobilyanın fabrika satış mağazasından aldık.
beyaz_su
sade ve huzur verici, göz yormayan bir salon çokk hoşş gerçekten, güle güle, huzurla oturun evinizde :)
ben en çok koltukların rengini beğendimm harika :)
Teşekkür ederim canım :)LoadedGun
Güle güle otur herşey çok güzel görünüyor
Teşekkürler koltukların rengi çoğunluğun hoşuna gitti şöyle canlı birkaç dokunuş odaya sıcaklık katar diye düşüüyorum.nilpery
güle güle otur canımmmm koltuk renkleri çok güzel ferah bir yasama alanı <3
İnşallah teşekkür ederimGezgingiz
Mutlu günlerde oturun inşallah.Güle güle kullanın
NIGARIMMM
gule gule oturun evinizden hep mutluluk sesleri duyulsun bir omur beraber sag salim mutlu mesut yasayin insAllah1Amin!
Almila07
Canım merhaba :)
Nasılsın ? Hayat nasıl gidiyor, iş güç ne alemde :) Evlilik iyi gidiyor anlaşılan , güzel enerjinden belli :) Maşallah.
Güle güle oturun evinizde mutlulukla inşallah :) Çok beğendim, bir de çeyiz hazırlığında takipçin olduğumdan tencereleri, yemek takımını dolapta görünce bir tuhaf oldum. Brabantiaları da öyle :)) Nerden nereye tenceresinden tabağına kadar her bir şeyinden haberdar oluyoruz birbirimizin :)
Selam ediyor, çok öpüyorum :)
busra3
Canım öncelikle mutluluklar diliyorum eşinle sana..
Çeyiz alışverişi yaparken ve resımlerını eklerken nasılda heyecanlıydın , şimdi ise aldıklarını evinde görmek inan beni de çok heyecanlandırdı :) Çok güzel çok şirin ve sade şık bir ev kurmuşsun kendine, güzel günlerde kullanman dileğiyle.. Mutfağın çok şirin, çok beğendim herşeyini :)))
Teşekkür ederimnepnaz
mutlulukla oturun hersey cok güzel ...
Teşekkürler Her ne kadar mutfağımda çalışma alanı çok az olsa da güzel yemekler yapmaya çalışıyorum, fırsat buldukça yeni tarifler deniyorumkansu
mutfağın küçük ve çok şirin günnurcum lezzetli yemekler yap bir ömür cici mutfağında emi
duygu_onur
Canım en çok merak ettiğim mutfagındı çok begendım küçük olmasına ragmen cok tatlı olmuş.En iyi şekilde kullanmışsın.Sadece sebzelik gibi olan şeyi pek begenmedım yani onun yerine kapalı bir şey kullanabilirmişsin
çok sade ve hoş... mutlulukla oturun her zaman =)