Teşekkür ederim sade evleri çok seviyorumm ama duvarlar çok boş geliyor şuan ona da alıştım sayılır. Kendi evimiz olsaydı tv ünitesinin arkasını kabartmalı duvar görünümde kaplatırdım. Duvarları doldururdum. Aplikler lambaderler vs :)
Mersinde düğünüm oldu ama İstanbulda oturuyorum. Çok teşekkür ederim düğün fotomuzdan farkettiniz Mersini galiba :)
Günnurumm ama nerelerdesin ki sen
Çok özledim ben seni, hatta bir ara aqualilly'e yakınmıştım yoksun diyeAma dönüşün müthiş oldu
Çok cici ki eviniz, huzurla ve mutlulukla oturun inşallah canım benim
melek181
herşey çook sade güle güle oturun
psikologozlem
Canım evinin her detayı çok hoş, güle güle huzurla aşkla oturun inşallahh
Ben Samsunluyum eşimin ailesi Mersinde oturuyor düğünümüz orda oldu. Ben Ankaradaydım şimdi İstanbuldayım çok karışık oldu değil mi? O telaşta da eşyaları almaya çalış ev düzmeye çalış git geell :)Amedia
gnnrkcy kullanıcısından alıntı
Mersinde düğünüm oldu ama İstanbulda oturuyorum. Çok teşekkür ederim düğün fotomuzdan farkettiniz Mersini galiba :)
Evet resimden anladım meşhur sahilimizi.demek sende benim gibi Mersin'den istanbula gelin geldin.hoşgeldin:))
Senemmmmm
Zaten bulaşık makinemde jel kullanıyorum şimdi de ama jeller de yeterince temizlemiyor gibi geliyor Peki çamaşır makinesinde çok sallanma durumu var mı? Ayy resmen kafamı karıştırdılar, sevgilim hepsi aynı marka olsun çamaşırı da Samsung alalım diyor. Artık karar verip siparişi vermek istiyorum ben de
Bugün, 20:12elaayshe
Canım napıyorsun ben de özledim sen de evlilik hazırlıklarındasın herşeyini güzelce de tamamlamaya başlamışsın. Çok öpüyorum teşekkür ediyorum :)
xzeynepx
çok hoş koltukların ve mobilyaların çok zevkli seçimler güle güle kullan. bir fikir sadece benimki halın daha renkli olsa iyi mi olurdu sanki?
aysegul34
canım salonun çok şık gözüküyor ve insanın gözünü yoracak hiç bir şey yok çok beğendim bir kaç küçük dokunuşla daha güzel olacaktır eminim güle güle eskit inş
sahaser23
sade ve konforlu bir salon cok begendim bende evde sadelikten yanayım zaten. koltukların özellikle çok güzelmiş
Güle güle mutlulukla huzurla oturun
Çok teşekkür ederim inşallh
Benim oturma odama benziyor yalnız tv ünitesini nereden aldınız çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?