• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Buna Da İnsanların Ikiyüzlülüğü Denir...

Expectation393

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
230
98
18
26
Çok da dert değil arkadaşlar ama buraya yazmak,sizinle paylaşmak istedim. Yeni öğrendiğim bir şey çünkü. Benim üniversiteden iki arkadaşım var. Ikisi de kız. Bunlardan birisi diğer fakülteden bir çocuktan hoşlanıyordu. Çocukla mesajlaşıyorlardı ama çocuk onu kabul etmiyor. Yani kız hoşlanıyor sadece. Bir nevi platonik aşk. Bu arada isimler karışacak. Platonik aşık olan kıza Gül, diğerine Filiz diyeyim. Bu Filiz benim liseden arkadaşımdı. Gül ile yeni tanışmış olnasına rağmen ,onunla samimi olup beni hiç tanımıyormuş gibi davranıyordu. Dedim ya Gül'ün hoşlandığı çocukla biz aynı kampüsteyiz. Çocuğu hep sabah akşam görüyoruz haliyle. Ben de sosyal medyadan arkadaşlık isteği attım bu çocuğa. Ertesi gün gelip söyledim Gül'e. Kötü bir niyetim olsa zaten söyler miyim? Gül hiçbir şey demedi Filiz oradan atıldı. Ben niye arkadaşımın hoşlandığı çocuğa takip isteği arıyormuşum da,amacım neymiş de... Bana sesini yükseltmişti üstelik. Çok sinirlenmiştim. Ve az önce haber aldım. Filiz ile o çocuk çıkmaya başlamışlar. Gül ile Filiz'in de araları bozulmuş. Bu ikiyüzlülükten sonra ben de Filiz ile iletişimimi kestim.

Ya hani tanışıyoruz ya. Normal arkadaşlık için. Başka bir şey olamaz zaten.
Böyle bir durum varken yanlış anlaşılması normal, tanışıyorsanız da çocuk da arkadaşlık isteği gönderebilirdi.
Sizinki daha küçük bir hata olmuş tabi Filiz’inkinin yanında.

Sözlerinize dikkat edin. Ben burada düşman olacak ne yaptım?

Iste senin de asil niyetini filiz gerceklestirmis .
Dolayisiyle filiz ile sen ayni kategoridesiniz .
Bu durumda da gul ikinizden de kurtulmus oluyor ;)
Sabah aksam goruyormusta eklemismis .
Bende fırıncı ile bakkal i görüyorum sabah aksam ama eklemiyorum :D

Böyle bir durum varken yanlış anlaşılması normal, tanışıyorsanız da çocuk da arkadaşlık isteği gönderebilirdi.
Sizinki daha küçük bir hata olmuş tabi Filiz’inkinin yanında.
Sonuçta ben kötü bir niyetle yapmadım. Zaten benim erkek arkadaşım vardı o zamanlar. Sosyal medyada her arkadaş olunan kişiye aşık olunmuyor neticede. Kaldı ki bunu sorgulamak Filiz'in haddine değil. Gül hiçbir şey denemişti çünkü.

Iste senin de asil niyetini filiz gerceklestirmis .
Dolayisiyle filiz ile sen ayni kategoridesiniz .
Bu durumda da gul ikinizden de kurtulmus oluyor :KK66:
Sabah aksam goruyormusta eklemismis .
Bende fırıncı ile bakkal i görüyorum sabah aksam ama eklemiyorum :KK70:
Nasıl asıl niyetim? Hanımefendi sözlerinize dikkat edin. Benim o zaman zaten erkek arkadaşım vardı. Üstelik Filiz de takip ediyordu o çocuğu o zamanlar... Ki Gül bana hiçbir şey dememişti zaten. Filiz oradan atılmıştı hemen üstüme.

Sizin niyetiniz iyi veya kötü bilemem. Sonuçta üç kız bir erkeğin başında kalmış. Bunlar nasıl arkadaşlık ilişkileri böyle hayret ya.
Asıl size hayret ki konuyu neresinden anladınız. Sizin sosyal medya hesabınizda hiç ekli erkek yok mu? Peki siz her ekli olan erkeğe aşık misiniz? Bu neyin geri kafaliliğı bir anlasam.

Back
X