Expectation393
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2018
- 230
- 98
- 18
- 26
- Konu Sahibi Expectation393
Çok da dert değil arkadaşlar ama buraya yazmak,sizinle paylaşmak istedim. Yeni öğrendiğim bir şey çünkü. Benim üniversiteden iki arkadaşım var. Ikisi de kız. Bunlardan birisi diğer fakülteden bir çocuktan hoşlanıyordu. Çocukla mesajlaşıyorlardı ama çocuk onu kabul etmiyor. Yani kız hoşlanıyor sadece. Bir nevi platonik aşk. Bu arada isimler karışacak. Platonik aşık olan kıza Gül, diğerine Filiz diyeyim. Bu Filiz benim liseden arkadaşımdı. Gül ile yeni tanışmış olnasına rağmen ,onunla samimi olup beni hiç tanımıyormuş gibi davranıyordu. Dedim ya Gül'ün hoşlandığı çocukla biz aynı kampüsteyiz. Çocuğu hep sabah akşam görüyoruz haliyle. Ben de sosyal medyadan arkadaşlık isteği attım bu çocuğa. Ertesi gün gelip söyledim Gül'e. Kötü bir niyetim olsa zaten söyler miyim? Gül hiçbir şey demedi Filiz oradan atıldı. Ben niye arkadaşımın hoşlandığı çocuğa takip isteği arıyormuşum da,amacım neymiş de... Bana sesini yükseltmişti üstelik. Çok sinirlenmiştim. Ve az önce haber aldım. Filiz ile o çocuk çıkmaya başlamışlar. Gül ile Filiz'in de araları bozulmuş. Bu ikiyüzlülükten sonra ben de Filiz ile iletişimimi kestim.