• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Buna Da İnsanların Ikiyüzlülüğü Denir...

Bazı yorumlar çok komik söylemeden geçemeyeceğim.
Neden takip ediyorsun diyorsunuz da yıl 2018 arkadaşlar,insanlar birbirlerini sebepsiz takip ediyorlar,bir fakültede tanıyan tanımayan herkes birbirini takip ediyor artık.Okulun ilk haftası millet birbirini fakülteden bulup ekliyor artık,sırf takipçi sayısı için :KK53:

Madem arkadaşlık istegi attın, bunu gidip güle yetiştirmendeki amaçta Filiz’in amacıyla aynı kusura bakma. Eger 14-15 yasında falan değilseniz tabi
Şöyle bir düşünün bakalım. Eğer benim çocuğu ele geçirmek gibi kötü bir niyetim olsaydı,bunu Gül'e söyler miydim? Akıl var mantık var.

Bu arada amacınız kötü olmasa dahi, yanlış anlaşılmalara mahal verecek ya da arkadaşınızı kıracak davranışlar yapmama konusunda dikkatli olmanız gerekirdi. Sosyal medya üzerinden arkadaşınızın hoşlandığı kişiyi eklemek sizin için doğal bir şey iken bu konuda hassasiyeti olan kişi için kırıcı veya şüphe verici olabilir. Arkadaşlığın özünde diğer insanlardan farklı olarak onları daha çok düşünmek, daha dikkatli olmak yatar. Bu konularda hassasiyet önemlidir. Bence o arkadaşınızı bu zamanında yalnız bırakmayın, hatta bu ekleme olayı için kötü bir niyetiniz olmadığını, üzgün olduğunuzu söyleyin.

Neden takip ediyorsun diyorsunuz da yıl 2018 arkadaşlar,insanlar birbirlerini sebepsiz takip ediyorlar,bir fakültede tanıyan tanımayan herkes birbirini takip ediyor artık.Okulun ilk haftası millet birbirini fakülteden bulup ekliyor artık,sırf takipçi sayısı için :KK53:
Yüreğiniz dert görmesin arkadaşım.Sonunda mantikli düşünen bir insan cikti.

Şöyle bir düşünün bakalım. Eğer benim çocuğu ele geçirmek gibi kötü bir niyetim olsaydı,bunu Gül'e söyler miydim? Akıl var mantık var.
Valla ben benimle benim derdime benden çok aglayıp arkamdan bu konuyla ilgili dedikodumu yapanları tanıdım bu hayatta. O yüzden niyetini bilmemekle birlikte o çocuğu eklemeni doğru bulmadım.

Bu arada amacınız kötü olmasa dahi, yanlış anlaşılmalara mahal verecek ya da arkadaşınızı kıracak davranışlar yapmama konusunda dikkatli olmanız gerekirdi. Sosyal medya üzerinden arkadaşınızın hoşlandığı kişiyi eklemek sizin için doğal bir şey iken bu konuda hassasiyeti olan kişi için kırıcı veya şüphe verici olabilir. Arkadaşlığın özünde diğer insanlardan farklı olarak onları daha çok düşünmek, daha dikkatli olmak yatar. Bu konularda hassasiyet önemlidir. Bence o arkadaşınızı bu zamanında yalnız bırakmayın, hatta bu ekleme olayı için kötü bir niyetiniz olmadığını, üzgün olduğunuzu söyleyin.
Zaten Gül'ün bana en ufak bir kırgınlığı olmadı. Hiçbir zaman olmadı. Şimdi benimle dertlesiyor. Filiz'in gerçek yüzünü anladım diyor.

Asıl size hayret ki konuyu neresinden anladınız. Sizin sosyal medya hesabınizda hiç ekli erkek yok mu? Peki siz her ekli olan erkeğe aşık misiniz? Bu neyin geri kafaliliğı bir anlasam.
Yalnız dikkat ettiyseniz niyetinizin iyi veya kötü olduğunu bilemem demiştim. Ama siz bu kadar tepki verdiğinize gore... neyse bişey demeyeyim.

Konuyu da gayet doğru anladim. Sosyal medyada her karşılaştığım insani eklemedigim için de geri kafalı olduğumu düşünmüyorum. :KK70:

18 yaş İçin sıradan bir durum olsa da bizim yaşlarımız İçin saçma . Onlara da saçma gelecek belki 10-15 yıl sonra.

Valla ben benimle benim derdime benden çok aglayıp arkamdan bu konuyla ilgili dedikodumu yapanları tanıdım bu hayatta. O yüzden niyetini bilmemekle birlikte o çocuğu eklemeni doğru bulmadım.
Iyi de Gül hiçbir şey demedi zaten bana.Tamam ekleyebilirsin dedi. Filiz beni çocuk gibi azarladı.Hakki var mi buna?

Zaten Gül'ün bana en ufak bir kırgınlığı olmadı. Hiçbir zaman olmadı. Şimdi benimle dertlesiyor. Filiz'in gerçek yüzünü anladım diyor.
O zaman aramızın iyi olmasına sevindim. Filiz gibi sahte arkadaşlar yüzünden insan güven sıkıntısı yaşayabiliyor, kendimden biliyorum ne saman altından su yürütüp, güvenimi paramparça edenleri. Bu yüzden şu an herkese şüpheyle yaklaşıyorum. Dikkatli olmak lazım yanlış anlaşılmamak ve o gibi insanlardan sanılmamak için.

18 yaş İçin sıradan bir durum olsa da bizim yaşlarımız İçin saçma . Onlara da saçma gelecek belki 10-15 yıl sonra.

Ee konu sahibi 30'unda değil sonuç olarak,arkadaşı da değil.Ama yorumlar gerçekten komik görünüyor buradan bakınca,sanki her takip isteği ''selam senden hoşlanıyorum bebek'' der gibi ahaha :KK53:

Yanlış anlamayın,sosyal medya hesaplarım bile yok,ama bu işler böyle artık.Konu sahibini burdan iğnelemek çok mantıklı değil o yüzden.

valla gül'ün yerinde olsam ikinizle de iletişimimi keserdim.bu kadar yakınsanız onun hoşlandığı çocuğa arkadaşlık isteği atmazdınız.sonuçta kızı kabul etmiyor platonik bir durum var,sizin isteğinizi kabul ettiğinde en basit ihtimalle gül üzülebilir veya kıskanabilirdi.bilemiyorum ben iyi niyetli bulmadım.illa istek yollamak istiyorsanız önce Gül'e sorabilirdiniz.yaptıktan sonra soylemek niyetinizi değiştirmiyor.Tabi belki tamamen masumsunuzdur.ama burdan bu şekilde algılanıyor.Filiz'in yaptığını ise hiç yorumlayamacağım.Gül'e üzüldüm.

Aşıksınız diyen yok ki? Çocuğu beğenip takip etmişsiniz.Sohbetiniz yoksa çocukla çok saçma bir hareket. Resmen beğenip hatta biraz da hoşlanıp istek atmışsınız. Kusura bakmayın ama ben siz gibi insanları anlamıyorum. Ben tanımadığım çocuğa istek atmam çünkü biliyoruz erkeklerin düşüncelerini, üstüne bir de siz arkadaşınızın hoşlandığı çocuğa istek atıyorsunuz. Tamam aşık falan değilsiniz doğrudur. Peki neden arkadaş olarak ekledimiz amaç neydi yani? Size ne sevgilinizin hoşlandığı çocuktan? Benim arkadaşlarımdan biri böyle yapsa acaba diye bi düşünürüm.

Iyi de Gül hiçbir şey demedi zaten bana.Tamam ekleyebilirsin dedi. Filiz beni çocuk gibi azarladı.Hakki var mi buna?
Filiz zaten bu konuda en haksız olanı ona lafım yok. Gülde sana belki ekleyebilirsin demiştir ama içten içe de niyetini sorgulamıştır, ben olsam öyle yaparım Çünkü. Burda senin bi yabancı erkeği eklemen değil sorun, sonuçta her yüzünü gördüğümüzü eklemiyoruz

valla gül'ün yerinde olsam ikinizle de iletişimimi keserdim.bu kadar yakınsanız onun hoşlandığı çocuğa arkadaşlık isteği atmazdınız.sonuçta kızı kabul etmiyor platonik bir durum var,sizin isteğinizi kabul ettiğinde en basit ihtimalle gül üzülebilir veya kıskanabilirdi.bilemiyorum ben iyi niyetli bulmadım.illa istek yollamak istiyorsanız önce Gül'e sorabilirdiniz.yaptıktan sonra soylemek niyetinizi değiştirmiyor.Tabi belki tamamen masumsunuzdur.ama burdan bu şekilde algılanıyor.Filiz'in yaptığını ise hiç yorumlayamacağım.Gül'e üzüldüm.
Gül'e sormuştum atmadan önce zaten.Onu yazmayı unutmuşum.

Back
X