• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Buna Da İnsanların Ikiyüzlülüğü Denir...

Gül'e çok üzüldüm.

Çok kıskanç ve kazık atan kişinin asla gözünün yaşına bakmayan biri olarak, türlü türlü aşk acısı yaşadım ama Allah cidden dağına göre kar veriyor, sevdiğim çocuğa yan gözle bakıcak arkadaşım olmadı.

Çok içten diliyorum Filiz'i o çocuk öyle bir terk etsin ki Filiz neye uğradığını şaşırsın. Sen ondan da beter ol.

Siteye bugün girebildim. Yorumlarinizi okudum. Konuyu cok yanlis anlamissiniz ya da öyle anlamak istemissiniz.Ayrıntılı yaziyorum. O bahsi geçen çocuk bizim üniversitede ögrenim goruyor.Ve bizim fakültedeki- kız erkek fark etmez-çoğu arkadasta ekli.Ben kendime yeni sosyal medya acmistim. Taniyor olabileceginiz kişiler arasinda o cocuk da vardi. Haliyle ortak arkadaslar var . Benim de az arkadasim vardi. Yine usulen Güle sordum. Ekleyebilirsin,sorun olmaz dedi. Ben de istek attim.Ertesi gün ucumuz otururken bu konu acildi. Gün hiçbir şey dememesine rağmen,Filiz beni çoğu gibi azarladi. Senin amacin ne vs.diyerek. Gururum kirildi lanet olsun dedim cocuk daha gormemisti isteği zaten,sildim. Filizin kötü niyetini belirtmek idi bu konuyu acis amacim. Bazi kişilerin geri kafaliligina sastim doğrusu. Sosyal medyadan arkadaş eklemek sizin icin cok buyuk bir olay anlasilan. Benin o tarihlerde erkek arkadasim vardi. Ve yakin arkadasimin hoslandigi cocuga kur yapacak kadar asagilik biri degilim. Bu arada aman ha hayatinizdaki erkekleri kadinlar sosyal medyadan eklemesin. Siz o kadinlari parcalarsiniz. Sadece arkadaslik istegi attim diye beni "Yuva bozucu kadin"gibi bir konuma soktunuz. Umarim hicbir kadinin çevresinde sizin gibi kadinlar olmaz. Hakkimda suizanda bulunan herkesi ilahi adalete havale ediyorum. Gerci bunlari anlayacak insanlar değilsiniz ( Hepiniz için söylemiyorum, üstüne alinan alinsin)

Gül'e çok üzüldüm.

Çok kıskanç ve kazık atan kişinin asla gözünün yaşına bakmayan biri olarak, türlü türlü aşk acısı yaşadım ama Allah cidden dağına göre kar veriyor, sevdiğim çocuğa yan gözle bakıcak arkadaşım olmadı.

Çok içten diliyorum Filiz'i o çocuk öyle bir terk etsin ki Filiz neye uğradığını şaşırsın. Sen ondan da beter ol.
Bana beddua edemezsiniz. Mune Mune

Demişsiniz ya eklediğiniz herkese aşık mısınız diye, mesela benim listemde olanlar ya arkadaşımdır ya iş arkadaşımdır.

Herkes sizin dünya görüşünüze göre yaşamak zorunda değil! TurkuaZveMoR TurkuaZveMoR

Dogal bir şey gibi empoze ediyorsunuz ancak soyadını dahi bilmediğiniz birini sosyal medyadan takip etseniz noluuuuur etmeseniz nolur ?! (Yazar burada gereksiz bir hamle demek istiyor)

Filiz'in karaktersizligini hiç yorumlamıyorum bile.

Konuya kuşak çatışması yaşıyorum resmen.:)

Dogal bir şey gibi empoze ediyorsunuz ancak soyadını dahi bilmediğiniz birini sosyal medyadan takip etseniz noluuuuur etmeseniz nolur ?! (Yazar burada gereksiz bir hamle demek istiyor)

Filiz'in karaktersizligini hiç yorumlamıyorum bile.

Konuya kuşak çatışması yaşıyorum resmen.:)
Merhabalar an azindan digerleri gibi saygisiz degilsiniz. Bu acidan size tesekkur ederim .Soyadini biliyordum. Bizim üniversitede bağlar çok gücludür. Şimdi isim vermiyorum ifşa olmamak icin.

Bence ikisiyle de iletişimini kes .

Sen neden Prki o çocuğu ekleme Gereği duydun ki ? Tanıdığın yakın olduğun biri mi bizzat

Back
X