- Konu Sahibi Expectation393
Siz üniversite de okuduğunuz dan eminmisiniz. Bu nasıl bir çocukca davranış.
Bakın kendi hayatınıza...
Bakın kendi hayatınıza...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
filiz hızlı davranıp çocuğu kapmış :)))Sonuc?
Bana beddua edemezsiniz.Gül'e çok üzüldüm.
Çok kıskanç ve kazık atan kişinin asla gözünün yaşına bakmayan biri olarak, türlü türlü aşk acısı yaşadım ama Allah cidden dağına göre kar veriyor, sevdiğim çocuğa yan gözle bakıcak arkadaşım olmadı.
Çok içten diliyorum Filiz'i o çocuk öyle bir terk etsin ki Filiz neye uğradığını şaşırsın. Sen ondan da beter ol.
Merhabalar an azindan digerleri gibi saygisiz degilsiniz. Bu acidan size tesekkur ederim .Soyadini biliyordum. Bizim üniversitede bağlar çok gücludür. Şimdi isim vermiyorum ifşa olmamak icin.Dogal bir şey gibi empoze ediyorsunuz ancak soyadını dahi bilmediğiniz birini sosyal medyadan takip etseniz noluuuuur etmeseniz nolur ?! (Yazar burada gereksiz bir hamle demek istiyor)
Filiz'in karaktersizligini hiç yorumlamıyorum bile.
Konuya kuşak çatışması yaşıyorum resmen.:)
Evet bizzat taniyorum.Bence ikisiyle de iletişimini kes .
Sen neden Prki o çocuğu ekleme Gereği duydun ki ? Tanıdığın yakın olduğun biri mi bizzat
O zaman eklersin ne var ki bizzat tanıdığın birini eklemen garip miEvet bizzat taniyorum.
O zaman eklersin ne var ki bizzat tanıdığın birini eklemen garip mi
Saçmalamışlar .Buradaki arkadaslara göre ahlaksizlikmis. Dünden beri ne hakaretler ne beddualar işittim bir bilseniz.
Kesinlikle.Saçmalamışlar .
Herkes kendi karakterine göre değerlendirir .
Konuyu anlamayan bir kişi daha. Artık size bir şey demiyorum çünkü anlamıyorsunuz.Fakültedeki çocuğu üç kişi ister bir kişi alır.