• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Buna Da İnsanların Ikiyüzlülüğü Denir...

Aşıksınız diyen yok ki? Çocuğu beğenip takip etmişsiniz.Sohbetiniz yoksa çocukla çok saçma bir hareket. Resmen beğenip hatta biraz da hoşlanıp istek atmışsınız. Kusura bakmayın ama ben siz gibi insanları anlamıyorum. Ben tanımadığım çocuğa istek atmam çünkü biliyoruz erkeklerin düşüncelerini, üstüne bir de siz arkadaşınızın hoşlandığı çocuğa istek atıyorsunuz. Tamam aşık falan değilsiniz doğrudur. Peki neden arkadaş olarak ekledimiz amaç neydi yani? Size ne sevgilinizin hoşlandığı çocuktan? Benim arkadaşlarımdan biri böyle yapsa acaba diye bi düşünürüm.
Filiz de takip ediyordu yalnız: ) :)

18 yaşında değilim ama :)
18 olsun 20 olsun farketmez. Yaptığınız bize saçma ve art niyetli geliyor. Demişsiniz ya eklediğiniz herkese aşık mısınız diye, mesela benim listemde olanlar ya arkadaşımdır ya iş arkadaşımdır. Sadece gördüğüm birini eklemem. Takipçi sayısı derdi ancak ergenlerde ve “ruhu ergenlerde” olur.
Şimdi Gül adamı kaptırdı Filiz’e. Size gelip dert yanıyor, oturup bir güzel çekiştiriyorsunuz. Belki de bu olaydan önce Filiz’le Gül sizi çekiştiriyordu.

8B7C19C7-384A-4D63-A4A3-5589BC8AF724.webp
16D40AC7-A136-4240-AAD2-B3A40094C5ED.webp

Kombinasyonlar çoğaltılabilir..
Gül için üzüldüm ama onun için iyi bir tecrübe oldu.
Filiz umarım mutlu olamaz.
Size de bu tarz konularda daha hassas ve dikkatli olmanızı öneririm.

18 olsun 20 olsun farketmez. Yaptığınız bize saçma ve art niyetli geliyor. Demişsiniz ya eklediğiniz herkese aşık mısınız diye, mesela benim listemde olanlar ya arkadaşımdır ya iş arkadaşımdır. Sadece gördüğüm birini eklemem. Takipçi sayısı derdi ancak ergenlerde ve “ruhu ergenlerde” olur.
Şimdi Gül adamı kaptırdı Filiz’e. Size gelip dert yanıyor, oturup bir güzel çekiştiriyorsunuz. Belki de bu olaydan önce Filiz’le Gül sizi çekiştiriyordu.
Bir arkadaşlık isteği attım beni neredeyse hain ilan ettiniz. Ya ben mesaj mi attım bu çocuğa? Ne yaptım yani? Hayret bir şey yahu.

Teşekkür ederim. Ben çok saf kalpli bir insanım. Buradaki yorumlar beni üzdü. :KK43:

Üzülecek bir şey yok, bu sizin için de bir tecrübe oldu. Demek ki bu tarz hareketler niyet ne olursa olsun yanlış anlaşılmaya müsait. Bundan sonra bu tarz konularda daha dikkatli davranırsanız bir sorun olmaz.

Şu sosyal medyada her gördüğünü ekleyen insanları da anlamiyorum, yolda görünce selam vermez bir günaydın bile demez ama o sosyal medyada ekli olacak. Neden peki? Aaa takipçi sayısı ne kadar da fazlaaa çok popüler olsa gerek . Ne samimiyetsiz işler ya.

Gül o çocuktan hoşlandığı için sizin de dikkatinizi çekti ve çocuğu merak ettiniz. O yüzden eklediniz. Özellikle erkek arkadaşınız varken.
Peki aynı şeyi erkek arkadaşınız yapsa? Gidip bi kızı eklese..? Noluyo sana demez misin?
Üzgünüm ama gidip söyleyince iyi niyetli olmuyorsunuz. Masum değilsiniz, Filiz de, sen de...

Çok da dert değil arkadaşlar ama buraya yazmak,sizinle paylaşmak istedim. Yeni öğrendiğim bir şey çünkü. Benim üniversiteden iki arkadaşım var. Ikisi de kız. Bunlardan birisi diğer fakülteden bir çocuktan hoşlanıyordu. Çocukla mesajlaşıyorlardı ama çocuk onu kabul etmiyor. Yani kız hoşlanıyor sadece. Bir nevi platonik aşk. Bu arada isimler karışacak. Platonik aşık olan kıza Gül, diğerine Filiz diyeyim. Bu Filiz benim liseden arkadaşımdı. Gül ile yeni tanışmış olnasına rağmen ,onunla samimi olup beni hiç tanımıyormuş gibi davranıyordu. Dedim ya Gül'ün hoşlandığı çocukla biz aynı kampüsteyiz. Çocuğu hep sabah akşam görüyoruz haliyle. Ben de sosyal medyadan arkadaşlık isteği attım bu çocuğa. Ertesi gün gelip söyledim Gül'e. Kötü bir niyetim olsa zaten söyler miyim? Gül hiçbir şey demedi Filiz oradan atıldı. Ben niye arkadaşımın hoşlandığı çocuğa takip isteği arıyormuşum da,amacım neymiş de... Bana sesini yükseltmişti üstelik. Çok sinirlenmiştim. Ve az önce haber aldım. Filiz ile o çocuk çıkmaya başlamışlar. Gül ile Filiz'in de araları bozulmuş. Bu ikiyüzlülükten sonra ben de Filiz ile iletişimimi kestim.
Ne eğlenceli hayat :)

arkadaşınızın hoşlandığı çocuğu takip etmek neyin kafası hanımefendi? arkadaşlığa sığar mı? farklı bir niyetiniz var ya da yok farketmez. çocuk arkadaşlık isteği gönderirse bile kabul edilmez. ha arkadaşınızla yıllardır sevgili olurlar, sizin de bu yüzden bi samimiyetiniz olur o zaman eklenir. yazısız bazı normlar vardır. uygun değil.

Niyetiniz kotu olmayabilir ama hemen arkadaslik istegi yollamanizdaki amac ne anlamadim ben?

Bekleseydiniz biraz.

Sebeosiz demeyin
Sebepsiz birsey olmaz

Sonucta gereksiz birsey yapmissiniz

Ama Filiz tehlikeli.

Back
X