Expectation393
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2018
- 230
- 98
- 18
- 26
- Konu Sahibi Expectation393
-
Ya hani tanışıyoruz ya. Normal arkadaşlık için. Başka bir şey olamaz zaten.Siz niye arkadaşlık isteği atmıştınız?
Sözlerinize dikkat edin. Ben burada düşman olacak ne yaptım?Gül için sevindim .
Iki dusmanindan da kurtulmus .
Biri sen biri filiz ..
Böyle bir durum varken yanlış anlaşılması normal, tanışıyorsanız da çocuk da arkadaşlık isteği gönderebilirdi.Ya hani tanışıyoruz ya. Normal arkadaşlık için. Başka bir şey olamaz zaten.
Sözlerinize dikkat edin. Ben burada düşman olacak ne yaptım?
Sonuçta ben kötü bir niyetle yapmadım. Zaten benim erkek arkadaşım vardı o zamanlar. Sosyal medyada her arkadaş olunan kişiye aşık olunmuyor neticede. Kaldı ki bunu sorgulamak Filiz'in haddine değil. Gül hiçbir şey denemişti çünkü.Böyle bir durum varken yanlış anlaşılması normal, tanışıyorsanız da çocuk da arkadaşlık isteği gönderebilirdi.
Sizinki daha küçük bir hata olmuş tabi Filiz’inkinin yanında.
Nasıl asıl niyetim? Hanımefendi sözlerinize dikkat edin. Benim o zaman zaten erkek arkadaşım vardı. Üstelik Filiz de takip ediyordu o çocuğu o zamanlar... Ki Gül bana hiçbir şey dememişti zaten. Filiz oradan atılmıştı hemen üstüme.Iste senin de asil niyetini filiz gerceklestirmis .
Dolayisiyle filiz ile sen ayni kategoridesiniz .
Bu durumda da gul ikinizden de kurtulmus oluyor
Sabah aksam goruyormusta eklemismis .
Bende fırıncı ile bakkal i görüyorum sabah aksam ama eklemiyorum
Nasıl asıl niyetim? Hanımefendi sözlerinize dikkat edin. Benim o zaman zaten erkek arkadaşım vardı. Üstelik Filiz de takip ediyordu o çocuğu o zamanlar... Ki Gül bana hiçbir şey dememişti zaten. Filiz oradan atılmıştı hemen üstüme.
Asıl size hayret ki konuyu neresinden anladınız. Sizin sosyal medya hesabınizda hiç ekli erkek yok mu? Peki siz her ekli olan erkeğe aşık misiniz? Bu neyin geri kafaliliğı bir anlasam.Sizin niyetiniz iyi veya kötü bilemem. Sonuçta üç kız bir erkeğin başında kalmış. Bunlar nasıl arkadaşlık ilişkileri böyle hayret ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?