İşte Buna Da İnsanların Ikiyüzlülüğü Denir...

filizmis gulmus ugrasacagina cocugum git butunlemen varsa ders calis, butunlemen yoksa gene ders calis, seneye hazirlik yap. artik universite diplomasi da yetmiyor. yazin staj bul, is bul calis. sen kendini gelistir cocuk cok bulunur.

filizmis gulmus ugrasacagina cocugum git butunlemen varsa ders calis, butunlemen yoksa gene ders calis, seneye hazirlik yap. artik universite diplomasi da yetmiyor. yazin staj bul, is bul calis. sen kendini gelistir cocuk cok bulunur.
???

Sadece Filiz gibi kötü insanlar olduğunu göstermek için açtım konuyu.

19 yasinda filiz gibi insanlar oldugunu burada anneannen yasindaki insanlara gosterecegine, yarin bizim yasimiza geldiginde bizim gibi bilincli olabilecek birikime sahip olacak seyleri kendine gostermekle harca zamanini bence.

Bu ayrıntılı açıklamayı keşke konuya yazsaydınız. Tepki alınca yazmanız “çevir kazı yanmasın” hissiyatı oluşturuyor. İlk yazdıklarınız böyle değildi.

Tabi ki değil. Ben fikrimi yazmakta serbestim ama.
Keşke bunları Filiz’e de söyleseydiniz. Bize atar yapsanız da sizin arkadaşlarınızla ilişkiniz değişmeyecek. Onlara karşı da dik durabilseniz keşke.
Son sözüm: siz her iki konunuzda da ne yazıyorsanız ona göre yorum alıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…