• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Buna Da İnsanların Ikiyüzlülüğü Denir...

Çok da dert değil arkadaşlar ama buraya yazmak,sizinle paylaşmak istedim. Yeni öğrendiğim bir şey çünkü. Benim üniversiteden iki arkadaşım var. Ikisi de kız. Bunlardan birisi diğer fakülteden bir çocuktan hoşlanıyordu. Çocukla mesajlaşıyorlardı ama çocuk onu kabul etmiyor. Yani kız hoşlanıyor sadece. Bir nevi platonik aşk. Bu arada isimler karışacak. Platonik aşık olan kıza Gül, diğerine Filiz diyeyim. Bu Filiz benim liseden arkadaşımdı. Gül ile yeni tanışmış olnasına rağmen ,onunla samimi olup beni hiç tanımıyormuş gibi davranıyordu. Dedim ya Gül'ün hoşlandığı çocukla biz aynı kampüsteyiz. Çocuğu hep sabah akşam görüyoruz haliyle. Ben de sosyal medyadan arkadaşlık isteği attım bu çocuğa. Ertesi gün gelip söyledim Gül'e. Kötü bir niyetim olsa zaten söyler miyim? Gül hiçbir şey demedi Filiz oradan atıldı. Ben niye arkadaşımın hoşlandığı çocuğa takip isteği arıyormuşum da,amacım neymiş de... Bana sesini yükseltmişti üstelik. Çok sinirlenmiştim. Ve az önce haber aldım. Filiz ile o çocuk çıkmaya başlamışlar. Gül ile Filiz'in de araları bozulmuş. Bu ikiyüzlülükten sonra ben de Filiz ile iletişimimi kestim.

filizmis gulmus ugrasacagina cocugum git butunlemen varsa ders calis, butunlemen yoksa gene ders calis, seneye hazirlik yap. artik universite diplomasi da yetmiyor. yazin staj bul, is bul calis. sen kendini gelistir cocuk cok bulunur.

filizmis gulmus ugrasacagina cocugum git butunlemen varsa ders calis, butunlemen yoksa gene ders calis, seneye hazirlik yap. artik universite diplomasi da yetmiyor. yazin staj bul, is bul calis. sen kendini gelistir cocuk cok bulunur.
???

Sadece Filiz gibi kötü insanlar olduğunu göstermek için açtım konuyu.

19 yasinda filiz gibi insanlar oldugunu burada anneannen yasindaki insanlara gosterecegine, yarin bizim yasimiza geldiginde bizim gibi bilincli olabilecek birikime sahip olacak seyleri kendine gostermekle harca zamanini bence.

Siteye bugün girebildim. Yorumlarinizi okudum. Konuyu cok yanlis anlamissiniz ya da öyle anlamak istemissiniz.Ayrıntılı yaziyorum. O bahsi geçen çocuk bizim üniversitede ögrenim goruyor.Ve bizim fakültedeki- kız erkek fark etmez-çoğu arkadasta ekli.Ben kendime yeni sosyal medya acmistim. Taniyor olabileceginiz kişiler arasinda o cocuk da vardi. Haliyle ortak arkadaslar var . Benim de az arkadasim vardi. Yine usulen Güle sordum. Ekleyebilirsin,sorun olmaz dedi. Ben de istek attim.Ertesi gün ucumuz otururken bu konu acildi. Gün hiçbir şey dememesine rağmen,Filiz beni çoğu gibi azarladi. Senin amacin ne vs.diyerek. Gururum kirildi lanet olsun dedim cocuk daha gormemisti isteği zaten,sildim. Filizin kötü niyetini belirtmek idi bu konuyu acis amacim. Bazi kişilerin geri kafaliligina sastim doğrusu. Sosyal medyadan arkadaş eklemek sizin icin cok buyuk bir olay anlasilan. Benin o tarihlerde erkek arkadasim vardi. Ve yakin arkadasimin hoslandigi cocuga kur yapacak kadar asagilik biri degilim. Bu arada aman ha hayatinizdaki erkekleri kadinlar sosyal medyadan eklemesin. Siz o kadinlari parcalarsiniz. Sadece arkadaslik istegi attim diye beni "Yuva bozucu kadin"gibi bir konuma soktunuz. Umarim hicbir kadinin çevresinde sizin gibi kadinlar olmaz. Hakkimda suizanda bulunan herkesi ilahi adalete havale ediyorum. Gerci bunlari anlayacak insanlar değilsiniz ( Hepiniz için söylemiyorum, üstüne alinan alinsin)

Bu ayrıntılı açıklamayı keşke konuya yazsaydınız. Tepki alınca yazmanız “çevir kazı yanmasın” hissiyatı oluşturuyor. İlk yazdıklarınız böyle değildi.

Demişsiniz ya eklediğiniz herkese aşık mısınız diye, mesela benim listemde olanlar ya arkadaşımdır ya iş arkadaşımdır.

Herkes sizin dünya görüşünüze göre yaşamak zorunda değil! TurkuaZveMoR TurkuaZveMoR

Tabi ki değil. Ben fikrimi yazmakta serbestim ama.
Keşke bunları Filiz’e de söyleseydiniz. Bize atar yapsanız da sizin arkadaşlarınızla ilişkiniz değişmeyecek. Onlara karşı da dik durabilseniz keşke.
Son sözüm: siz her iki konunuzda da ne yazıyorsanız ona göre yorum alıyorsunuz.

Back
X