İşte erkek annenin son fotoğrafları...

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
158
Antalya
Doğuma 4 hafta kaldı!
10 yıl önce cinsiyet değiştiren Thomas Beatie, dört hafta sonra bir kız çocuğu dünyaya getirecek. İşte erkek annenin son fotoğrafları...

Thomas ve Nancy Beatie, evlendikten bir süre sonra çocuk sahibi olmak istedi. Ancak Thomas Beatie’nin erkek olması bu isteklerinin gerçekleşmesini geciktirdi. Çift yardım talep ettikleri sekiz doktor tarafından reddedildi. Beatie’nin cinsiyet değiştirmiş olmasını normal karşılayan tek bir doktor olmuş; Dr. Kimberley James. James Beati’yi kabul etmiş. Şimdi en az Beatie kadar ünlü olan doktor, “Çok normal bir doğum ve bebek sağlıklı. Bunda bir sorun görmüyorum” diyor.

Bir kız çocuğu bekleyen Beatie, 10 yıl önce meme ameliyatı olmuş, süt bezlerini aldırmış ve göğüslerini estetik operasyonla düzleştirerek erkek göğüsü görünümüne kavuşturmuş.

Beş yıldır mutlu bir evlilik yürüttüğünü söyleyen Beatie, çocuk umudunu erkek olmasına rağmen hiç kaybetmemiş. Bu yüzden üreme organlarını aldırmamış. Kendisine, “Neden, eşiniz değil de siz doğurmaya karar verdiniz?” sorusu yöneltildiğinde, cevabı, “Eşimin zaten iki çocuğu var ve ben her ne kadar erkek de olsam doğurmayı istiyorum. Kendimi bildim bileli böyleydim” diyor.

Beatie’nin bir özelliği daha var: O aynı zamanda eski Hawai güzeli! Ama şimdi o günleri geride bırakmış, doğacak bebeğine yoğunlaşmış. Doğacak kızı için, “O babasının küçük prensesi” diyor ve karnını okşuyor.

Ay bu ne anlamadim ben simdi:bbo:
once kadinmis sonra erkek mi olmus, ee oyle olduysa
sonucta gorunumu ne kadar degissede o bir kadin, simdi bi kadinla evli ve
hamile yani kadin kadindan hamile, bu nasil oluyo ay kafam karisti:bbo:

allahım herseyı oyle yakısır bır bıcımde yaratmıskı degılmı
goruntu hıc hos degıl
Allahım neler gorecegız daha...

Çok kötü bir görüntü böyle bir şey olamaz herhalde.5 aylık hamileyim bu fotoları görünce kendime bile bakasım gelmedi iğğğğğğ.

Ya peki nasil hamile kalmis bu, zaten kadinla birlikte sperm kimden gelmis??

Ayrica ne kadarda guzelmis, nerden cikarmis erkek olmayi!!

Kiyamet cok yakindir!!!

herhalde sperm bankasından almışlardır. Zaten kadın cinsel organını degiştirmemiş. bi nevi lezbiyen ilişki.( Erkek görünümlü). Tövbe yarabbi....ALLAH çocuklarımızı korusun.

ay allahım yaa insanlar iyice sapıttı allah sonumuzu hayır etsin diyecek kelime bulamıyorum

ya bu eskiden kadınken şimdi erkek olan şey bebeğini nasıl emzircek yaaa:1shok::1shok:gördüğüm kadarıyla göğüslerini filan aldırmış yani.bence iğrenç birşey bu hiç hoş değil birde afilli pozlar vermişler ama hiç sevimli değiller.madem erkek olmayı tercih ettin erkekler gibi davransana yaw...yaaaa amaaan bu insanlar bi garip yaa:enbuyukkk:

ayy çok kötü bir görüntü eeee kızlar ayıp olmasın da bişey sorcam bu şimdi normal dogum da yapar ozaman.aman şaşırdım yaaaaCADIARZU

İğrenç yaa..
ben okudum bu haberi,önceden bayanmış vatandaş...

yahu hadi ben bu adamın (ya da kadının kişisel tercihine karışamam),ama o doğacak bebeğin suçu ne acaba..
Bu saçmasapan durumu ileride ona nasıl açıklayacaklar..
Ve merak ediyorum ben ilk erkek anneyim diye gurur mu duyacaklar acaba söylerken..
pff tatlicadiarzu

Bu adam bebegini dusurmus yaziyor diger linkte. E Allahin sopasi yok. Kendi nefslerinin arzularini dusunuyorlar, o cocuk ileride nasil bunalima gircek dusundukleri yok. Sapiklar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…