İşte erkek annenin son fotoğrafları...

arkadaşlar ben tv de izlemiştim adamın yani kadının ay ne bileyim her ne haltsa yumurtalığı çalışıyomuş anda alınan yumurtayla başka bi adamdan yani sperm bankasından alınan spermle olmuş bu çocuk yani evlendiği kadının hiç bişeyi olmuyo aslında Rabbim se bizleri ve evlatlarımızı koru

çocuk büyüyünce ruh durumu nasıl olacak,esas önemli nokta o.

ya böyle bisey mi olur ya dünyada kadinmi kalmamis sinirleniyorum yine
bence hic yakismiyor vallah dünyanin sonu geliyor bu ne ya kafayi yicem

Agzim acik kaldi biri kapatsin:1shok:
bu ne yaa.dunyanin sonu falan mi geldi...:uhm:
once kadinken sonra erkek oluyor,bir de cocuk doguruyor..
ne kadar da erkek olmaya calissa da o sonucta kadin ve bir kadin diger kadindan nasil hamile kalabilir kikafamçokkarıştı
Allah im sen akil ver yarabbim..

arkadaslar bu tv de haberlerde cikmisti gecenlerde,cinsiyetini degistirip erkek olmus evlnemis,fakat kasinin cocuk sahibi olmasi mümkün degilmis (sanirim rahimle ilgiliydi) bu yüzdende baska sperm ve esinin yumurtasi ile hamile kalmis yanlis hatirlamiyorsam.

ee sonucta kadinmis yine rahimi yumurtaliklari olduktan sonra neden doguramasin tabiki yinede normal degil bastan ters hersey

annelikte yakışmış haaa

nede olsa kadın sayıılır
farkettunuzmu memcükleri de cıkmış eee nede olsa emzircek yaa:roflol::roflol:
büyüdügündede oglum ben seni 6 ay emzirdim der heralde.
cocugun psikolojisini düşünemiyorum valla.

Annelik mi babalık mı yakışmış mı ?yakışmamış mı ? bilemem. Çocuk doğunca alırız annelik haberlerini :):):)

Rabbim sonumuzu hayır etsin.rabbim bin türlü cezasını versin.iğrenççççççsin

başımıza taş yağacak lafı tam buna göre işte allah sonumuzu hayır etsin

Harbiden de çok iğrenç yaaaa

Allahım ne günlere kaldık,yani hem erkek olmuşun bacım,hem de doğurmayıvereydin be yaaa
madem doğurmayı o kadar istiyodun ne diye erkek olduun...Tövbe tövbeee

o ne ya hadi o hamile yanındaki bayan karısı mı...
karısıysa adam kadın olmuş ve nasıl hamile oluyo...
ay anlamadım........

ya bu adam mi desem kadin mi desem neyse,erkek olmak icin rahmini aldirmistir ama cocuk dogurmak icin de rahim gereklidir...
nasil yapti anlamadim,Allah akil fikir versin...

Kızlar en başında ki yazıda herşey yazıyor.Adam önceden beri çocuk yapmak istiyormuş o yüzden yumurtalıklarını aldırmamış.Kaç doktor geri çevirmiş bu adam kadını.töbe yaa.En sonunda bi doktor kabul etmiş.O kabul eden doktorun neden kabul ettiği belli.Adam meşhur oldu.Kadının doğurganlık özelliği var yani karısının.2 çocuğu varmış zaten eski eşinden.Anlicanız kadından erkek olan adamın hayaliymiş doğurmak.Sapık işte :))) aman sabah sabah bu ne yaaa :roflol:

ben de çok merak ediyordum bu adamı. adam karısını aldatmış oluyor dimi?ay ne tuhaf yaa.

Gögüs ameliyatı olmuş ıyyygggg gögüslerinin altında kesik izleri gözüküyor(( bu nasıl cinsiyet değiştirmiş yahu bir tek gögüslerini aldırmış birde sakalları var üreme organları yerinde maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…