İşte erkek annenin son fotoğrafları...

Tamamen sapkınlık, iğrençlik.

Madem çocuk doğurmayı hep istiyordun o zaman niye ameliyat oldun da erkek kılığına girdin. Hadi onuda geçtim, bu çocuk sana şimdi annemi diyecek babamı. Nasıl bir iştir bu. Heleki kadına ne demeli. Dünyada normal adamın köküne kıranmı girdide gittin o kadın bozması adamı aldın.

Birde poz vermişler yarebbim.:mymeka:kafamçokkarıştı

Allah Kime Neyin Yakişacağina Bilir..iyiki Erkeklere Vermemiş ANNELİĞİ ..a.s.

her seyi yalanlar üstüne kendini kandıra bilir ama ya cocugunu ben babanım mı diyecek annenmi bence sacma bir sey eger kadınlar gibi dogurmak hevesli annelik icin ölüyorsa neden erkek oldu yok bunlardan vaz gecti sapına kadar erkek olduysa buna ne gerek vardı

ayy iğrenç abi ya ne bu ya offff allah ıslah etsin daha neler göreceğiz yaa

Ne hallere dustuk ya daha neler gorecegiz acaba dunyanin sonu geldi. igrenc ya mide bulandirici resimlere bile bakamiyor insan

eeee şimdi bu çocuk ona anne mi dicek baba mı dicek, öğğğrkkk midem bulandı:1shok:fisfisfistatlicadiarzu

allahimin verdigi bu olagan ustu hariha ozellgi biz kadinlara lutf etmis ama bunun gibi insanlar bu olgan ustu duygunun icinede ettiler yaziklar olsun daha neyimiz kaldi allahimin huzuruna nasil cikacaz yarabbim:1shok:

basimiza tas yagacak Allah korusun....kadin erkek oluyor,erkek de kadin oluyor ...Allah in verdigi cinsiyeti ne cesaretle degistiriyorlar hayret valla...bunun bir de ahireti var orda ne yapacaklar cok merak ediyorum Allah islah etsin..

iğrenççççççççççç
yazılacak laf yok öğğğğğğğğğğğğ

Allahim tövbe estafurullah ne hallere kaldik yarab ben düşünüyorumda o çocuk büyünce onun pisikolojisi ne olcak

kızlar şimdi biz bu adamı kadınlar kulübüne kabul etmelimiyiz?anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…