Ha'di bakalım hayırlısı..
Ben en çok neyi merak ediyorum biliyo musun nevkuşum..?
Cindy'nin enerjik hallerinde bir değişme oldu mu, ergenliğe adım attıktan sonra..? yerimseniben
Badem'e zaten laf yok.. O biz bildik bileli ağır abi zaten..
Çok tatlı sıpalar yahu :roflol::roflol::roflol:
Badem 10 aylıkken inanılmaz durulmuştu oyunları bitmişti ama Cindy gelince tabi tekrar başlamıştı.
Cindy 10 aylık oldu hiç bir fark yok, deli gibi oyuncu bebekken neyse şimdi de o, hatta gece 2 de bir baktım ağzında topunu getirmiş bana veriyor oyun oynacakmışız hoş sabah 4 te de tepemde bitip beni uyandırıp masaj istediği için inanılmaz uykusuzumda...
Yani kısaca hayır hiç bir deşiğiklik yok.
Eh tamam o zaman..
deşiğiklik yoksa mesele yok..
ama değişikik olsaydı, üzerinde konuşabilirdik 5.187 yıl :roflol
Not: le le sakine
son iki sayfayı okuyabildim:roflol: yetti zaten kopmam için delikafadulden , daha sonra arada kalanları da okuyacağım ileriki günlerde.
ancak bu iki sayfadan bayağı gelişme olduğunu öğrendim. haydi hayırlısı olsun
fotoğraflardaki ana-babalık testine bayıldım. hani deriz ya erkeğin çocuğu da büyüğü de aynı 7'den 70'e. demek ki insanı hayvanı da aynıklava: "erkek erkektir " :roflol:
sadece badem vardı, cindy eklendi, şimdi de bebişler gelecek:Saruboceq: çok heyecanlı çoook delikafadulden gelişmeleri takipteyim sengözlerimebaksanab sağlıklı, şirin yavru(lar) diliyorum iki kafadara a.s.
ben diyorum cindyden iyi anne olur bademden baba olmaz diye kendine müslüman sıpacık :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?