Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri işte handenin nişan kıyafeti

handealan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.123
9
158
Edirne
kızlar nişanım evde olacak kısa ve şık bir elbise arıyordum nihayetinde buldum.yalnız bir sorum olacak bu elbisenin altına nasıl ayakkabı gider sizce

İlk yorum benden sanırım :) öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım, Allah tamamına erdirsin inş. Elbiseni ben beğendim, oldukça da yakışmış maaşallah.. Altına gümüş renk ayakkabı hoş olur düşüncesindeyim

merhaba hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin elbisen sade ve hoş altına platform topuk lame, taşlı ayakkabı güzel durur.

teşekkür ederim canım gümüş rengi ben de düşündüm bir de acaba elbise ile aynı renk platform topuk olurmu diye düşünüyorum ama kafam karışık

Rica ederim

elbisenle aynı tonu bulabileceksen elbette platform hele ki bu renk çok hoş olur ama dediğim gibi aynı tonu tutturabilmek zor ne yazık ki :44: ben geçen yaz görümcemin kına gecesinde giymek için bir elbise aldım, kolsuz bir elbiseydi ve ben tesettürlü olduğum için bolero almak zorundaydım üstüne. O kadar zor buldum ki aynı tonu resmen canım çıkmıştı araya araya

Son düzenleme:
elbisen hoşmuş ayrıca hatlarını da güzel göstermiş.ayakkabı içinse bana göre gümüş rengi,krem ya da ten rengi ayakkabı (bacakları olduğundan daha uzun gösteriyor) tercih edebilirsin. şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

Son düzenleme:
elbisen çok hoşmuş canım Allah tamamına erdirsin
altına gümüş rengi hoş durur bence platform alabilirsin ama ben olsam normal zamanda da giyebileciğim bişeyi tercih ederdim zaten öle yapıcam kısmetse

doğru canım haklısın birşeyi ya bir kerede alcaksın yoksa cok zor uydurması.

elbiseniz çok hoş güle güle giyin :) bence gümüş rengi ayakkabi çok şık durur parlement mavisine çok yakıştırıyorum.

bende elbiseni rengini beğendim tek gözüme batan tek askıyı iptal etmen daha hoş olacağını düşünüyorum onu gizleyebilirsin tek omuz kullan çünkü güpürleri hoş...allah tamamna erdirsin inşallah..ayakkabıya gelince saks mavisi çok şık ayakkabılar var günlükte kotun altına falanda kullabilirsin ondan tercih etmen daha güzel olur diye düşünüyorum mavi taşlı takı seti savaroskiyle bezenmiş sade ve şık ve süpersiin ha eğer bulamazsan o renk ki etrafta çok var moda oldğndan bir renk cümbüşü gümüş rengi yani lame olur sadece benim fikrim bu yönde.........umarım yardımcı olurum...

hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah tamamına erdirsin bencede çok yakışmış evet gümüş rengi hoş durur birde koyumavinin avatarındaki ayakkabılarda olabilir yani otarz aynı renk bişi de düşünebilirsin

çok güzel elbisen arkadaşım. bu sene bu renkler çok moda. bu tonlarda ayakkabılarda var. şu sıralar elbise ile aynı renkte ayakkabı giyiliyor genellikle. tavsiyem elbiseni de yanına alarak bir alışverişe çık. aynı tonda platform topuk ayakkabı bulabileceğini umuyorum. ama bulamazsan gümüş rengi saten bir ayakkabı da çok güzel uyum sağlar. eğer istanbulda yaşıyorsan bakırköyde yer altı çarşısına bir bak derim

Elbiseniz zarif.İlk gördüğümde sizin gibi aynı tonlarda ve platform topuklu bir ayakkabı uygun olur diye düşündüm.Gümüş rengi artık çok klasikleşmiş geliyor bana.Bir de artık her renk de her tonda ayakkabı bulmak zor değil.

Hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…