İlk yorum benden sanırım :) öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım, Allah tamamına erdirsin inş.Elbiseni ben beğendim, oldukça da yakışmış maaşallah.. Altına gümüş renk ayakkabı hoş olur düşüncesindeyim [/QUOTE
teşekkür ederim canım gümüş rengi ben de düşündüm bir de acaba elbise ile aynı renk platform topuk olurmu diye düşünüyorum ama kafam karışık
teşekkür ederim canım gümüş rengi ben de düşündüm bir de acaba elbise ile aynı renk platform topuk olurmu diye düşünüyorum ama kafam karışık
doğru canım haklısın birşeyi ya bir kerede alcaksın yoksa cok zor uydurması.Rica ederim
elbisenle aynı tonu bulabileceksen elbette platform hele ki bu renk çok hoş olurama dediğim gibi aynı tonu tutturabilmek zor ne yazık ki :44: ben geçen yaz görümcemin kına gecesinde giymek için bir elbise aldım, kolsuz bir elbiseydi ve ben tesettürlü olduğum için bolero almak zorundaydım üstüne. O kadar zor buldum ki aynı tonu resmen canım çıkmıştı araya araya
elbisen çok hoşmuş canım Allah tamamına erdirsin
altına gümüş rengi hoş durur bence platform alabilirsin ama ben olsam normal zamanda da giyebileciğim bişeyi tercih ederdim zaten öle yapıcam kısmetse[/QUOTE
olabilir gümüş rengi platform gelinlik altınada olur.teşekkür ederim
teşekkürler canımelbisen hoşmuş ayrıca hatlarını da güzel göstermiş.ayakkabı içinse bana göre gümüş rengi,krem ya da ten rengi ayakkabı (bacakları olduğundan daha uzun gösteriyor) tercih edebilirsin. şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
1.63 canım boyum teşekkür ederimgüzelmiş canımmm rengşde süper boyun kaç buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?