işte mutsuzum, evde mutsuzum, yaşadığım yerde mutsuzum

Bence ailenin yanına dön ve sıfırdan başla.Arkadaşının ailesi tutucu ise kendiside emin ol tutucudur ,şimdilik belli etmiyordur.Bende senin yaşadıklarını yaşadım.Ben şehirde bollukla büyüdüm.Eşim ilk başta ailesi gibi tutucu değildi,inanki özüne döndü resmen kapanmamı istiyor, ama ben bunu kabul edemem boşanırım daha iyi.İlk başta eşimde senin sevgilin gibi yaklaşımdaydı şimdi çok tutucu oldu,artık bayanlara el bile uzatmıyor ve bundan dolayı utanıyorum.Aileme rezil oluyorum,eminim bunu nerden buldu diye hergün yanıyorlardır ama evleneli nerdeyse 13 yıl oldu.Sevmekle iş bitmiyor eminim gün gelip pişman olacaksın...

ay Allah korusun yaa neler yaşadın öyle benim tek korkum o kapanma mevzusu ama ne bileyim güveniyorum yok asla demez asla yapmaz diyemem onada diyorum olmaz olmaz deme diye ama ne bileyim kendisi makul bir insan hayattan zevk almayı seven kimsenin etine sütüne karışmak istemeyen bir insan ona güveniyorum ben çok dominantımdır ama o makul taraftır

Okuduğun şehir ya da büyüdüğün şehir Eskişehir olabilir mi acaba?.Büyükerşen sayesinde ve üniversiteleri dolayısıyla çok gelişti.İklimi sürekli yağışlı olmasına rağmen güzel bir şehir.Ama baka bir şehirden bahsediyorsan bilemem.
İstanbul'a gelince;dünyanın gıpta ettiği,kuranda bile güzelliğinden bahsedilen şehri ya tam iyi gezememişsin ya güzelliklerini farkedememişsin.Daha doğrusu bence,hayatındaki olumsuzlukları İstnabul un üstüne yüklüyorsun.Hangi semtte oturuyorsun bilmiyorum ama,bir mısır çarşısı,o eşsiz boğazı,kapalıçarşısının mistik havası,eminönünde balık ekmek yemek,emirganda çiçekler arasında gezmek,bir belgrad ormanı,bir yıldız parkı,bir güzelcehisarı,rumeli kavağı,bebek,moda bostancı sahili,kadıköy ün ışıltısı,bağdat caddesinin coşkusu,beşiktaş ın yosun kokusu.....Herşeyi bir kenara bırak denizi denizi.Sen başka şehirlerdeki denizlere bak,geceleri kapkaradır.Ama İstanbul un denizi gece ayrı parlar gündüz ayrı.Sahil ışıklandırması hiçbir yerde yoktur.Bunaldın mı git bir sahile,15 dk.denizi seyret,iyot kokusunu içine çek.Aradığın veya aramadığın herşeyi bulabilirsin İstanbul da.Burdaki çalışma imkanını hiçbiryerde bulamazsın.Çok çeşitli ticari bir pazar.Taciz olayına gelince,dünyanın her yerinde taciz var.Küçük sesszi ıssız şehirlerde daha çok.İstanbul da nerde ne giydiğin önemli.Gidip Fatih çarşamba da mini etekle dolaşmak zordur,Bağdat caddesinde de çarşafla.Oturduğun 70 metrakarelik evi 300 le ısıtman anormal.İstanbul da zaten çok fazla soğuk olmaz.Kar desen 2-3 yılda bir 2 gün yağar.Ya mantolaması olmayan bir evde oturuyorsun,ya da gece gündüz en yüksek ayarda yakıyorsun,ya da evin kuzey cephe.

Sevgilinin ailesine gelince,bu derece müdahaleci insanlarsa,yapı farklılıklarınız varsa,üst katına taşınman çok manasız.Aşk gelip geçici şey.İnsanın huzur olmayınca,geçim derdi de eklenince..Gençsin hevesleri hayallerin olur almak ister insan.Yarın çocuğun olduğunda,en iyi eğitimi alsın istersin.En iyi şartlarda büyüsün istersin.Bu ihtiyaçlar artmaya başlayınca sevgi çoookk gerilerde kalıyor.Artık O Türk filmlerindeki gibi,kuru soğanla yaşayayım,sevdiğim yanımda olsun,gözümü kapayayım,gittiğiyere kadar lafları geçti.Devir teknoloji devri.İnsan bu devirde,kendini yetersiz hissetmemek için,hiçbirşeyin gerisinde kalmak istemez.

Hem kendi ideallerin için babana rest çekiyorsun,hem tostçu dükkanı diyorsun.Bu kadar mı küçük idealleriniz.Bu arada sebep ne olursa olsun,babanın evladını bir başına bırakmaması gerek.Aile çok önemlidir.Sen bu yönde tercihini yapsan bile,evlatsın nihayetinde.

ohh işte beni anlayan birisi :40: ya eskişehirde herkes toplu taşıma kullanır ben çok alışığım toplu taşımaya ama burda bir bakıyorum insanlar balık istifi camlara yapışmış bence uzun yıllardır istanbulda yaşayanlar alıştığı için yadırgamıyor ama bu kalabalık bu pahalılık saygısızlık ama çok aşırı geliyor. umarım sizin hayalinizde gerçekleşir dediğiniz gibi çok masraflı bende isterim halbuki bi otel :1: gıda sektörüde her zaman tutan bi sektör onada güvenip sandviç vs işine gireceğiz inşallah hepimizin haylleri gerçek olur

Burda Toplu tasıma toplu facia resmen metrosu metrobüsü otobüsü minübüsü ayrı bi dert gecen gün otobüste yanımda bi adam derin bi nefes aldı sonra aldıgı bütün nefesi bnm suratıma üfledi tabi o an kusmak istedim o gündür ( nerdeyse 1 ay oluo) ya eve yürüyerek gidiorum yada nişanlım gelip alıp bırakıo çekilcek dert değil :) yerini iyi ayarlarsanız tost sandviç her zamn tutar heleki temiz ve güvenilir olursanız neden olmasın :)

Okuduğun şehir ya da büyüdüğün şehir Eskişehir olabilir mi acaba?.Büyükerşen sayesinde ve üniversiteleri dolayısıyla çok gelişti.İklimi sürekli yağışlı olmasına rağmen güzel bir şehir.Ama baka bir şehirden bahsediyorsan bilemem.
İstanbul'a gelince;dünyanın gıpta ettiği,kuranda bile güzelliğinden bahsedilen şehri ya tam iyi gezememişsin ya güzelliklerini farkedememişsin.Daha doğrusu bence,hayatındaki olumsuzlukları İstnabul un üstüne yüklüyorsun.Hangi semtte oturuyorsun bilmiyorum ama,bir mısır çarşısı,o eşsiz boğazı,kapalıçarşısının mistik havası,eminönünde balık ekmek yemek,emirganda çiçekler arasında gezmek,bir belgrad ormanı,bir yıldız parkı,bir güzelcehisarı,rumeli kavağı,bebek,moda bostancı sahili,kadıköy ün ışıltısı,bağdat caddesinin coşkusu,beşiktaş ın yosun kokusu.....Herşeyi bir kenara bırak denizi denizi.Sen başka şehirlerdeki denizlere bak,geceleri kapkaradır.Ama İstanbul un denizi gece ayrı parlar gündüz ayrı.Sahil ışıklandırması hiçbir yerde yoktur.Bunaldın mı git bir sahile,15 dk.denizi seyret,iyot kokusunu içine çek.Aradığın veya aramadığın herşeyi bulabilirsin İstanbul da.Burdaki çalışma imkanını hiçbiryerde bulamazsın.Çok çeşitli ticari bir pazar.Taciz olayına gelince,dünyanın her yerinde taciz var.Küçük sesszi ıssız şehirlerde daha çok.İstanbul da nerde ne giydiğin önemli.Gidip Fatih çarşamba da mini etekle dolaşmak zordur,Bağdat caddesinde de çarşafla.Oturduğun 70 metrakarelik evi 300 le ısıtman anormal.İstanbul da zaten çok fazla soğuk olmaz.Kar desen 2-3 yılda bir 2 gün yağar.Ya mantolaması olmayan bir evde oturuyorsun,ya da gece gündüz en yüksek ayarda yakıyorsun,ya da evin kuzey cephe.

Sevgilinin ailesine gelince,bu derece müdahaleci insanlarsa,yapı farklılıklarınız varsa,üst katına taşınman çok manasız.Aşk gelip geçici şey.İnsanın huzur olmayınca,geçim derdi de eklenince..Gençsin hevesleri hayallerin olur almak ister insan.Yarın çocuğun olduğunda,en iyi eğitimi alsın istersin.En iyi şartlarda büyüsün istersin.Bu ihtiyaçlar artmaya başlayınca sevgi çoookk gerilerde kalıyor.Artık O Türk filmlerindeki gibi,kuru soğanla yaşayayım,sevdiğim yanımda olsun,gözümü kapayayım,gittiğiyere kadar lafları geçti.Devir teknoloji devri.İnsan bu devirde,kendini yetersiz hissetmemek için,hiçbirşeyin gerisinde kalmak istemez.

Hem kendi ideallerin için babana rest çekiyorsun,hem tostçu dükkanı diyorsun.Bu kadar mı küçük idealleriniz.Bu arada sebep ne olursa olsun,babanın evladını bir başına bırakmaması gerek.Aile çok önemlidir.Sen bu yönde tercihini yapsan bile,evlatsın nihayetinde.

valla ben İstanbula taşınınca bende ideal kalmadı çünkü parasız hiç bir şeyin yapılamadığını gördüm. yukarda saydıklarınızın hepsini yaptık emirgandır bebektir lafım yok ama mısır çarşısında yes please yes please lafları arasında da yürüdüm eminönünde insan kıyametinde de yürüdüm.

evet ben eskişehirliyim ve lisede kolejde okudum. burda Allah aşkına hanginiz çocuğunuzu koleje yollayabiliyorsunuz? benim kuzenim eskişehirde tek maaşla bolluk içinde yaşıyor oğlunu özel okula yolluyor. öbür kuzenim istanbulda çocuğunu 2. sınıfta devlet okuluna vermek zorunda kaldı kendisinin de kayınpederinin de artık gücü yetmediği için... biraz realist olmak lazım bence.

Son düzenleme:
valla ben İstanbula taşınınca bende ideal kalmadı çünkü parasız hiç bir şeyin yapılamadığını gördüm. yukarda saydıklarınızın hepsini yaptık emirgandır bebektir lazım yok ama mısır çarşısında yes please yes please lafları arasında da yürüdüm eminönünde insan kıyametinde de yürüdüm.

evet ben eskişehirdeyim ve lisede kolejde okudum. burda Allah aşkına hanginiz çocuğunuzu koleje yollayabiliyorsunuz? benim kuzenim eskişehirde tek maaşla bolluk içinde yaşıyor oğlunu özel okula yolluyor. öbür kuzenim istanbulda çocuğunu 2. sınıfta devlet okuluna vermek zorunda kaldı kendisinin de kayınpederinin de artık gücü yetmediği için... biraz realist olmak lazım bence.
Güzelim,ya sen tabirim caizse çok varoş bir semtte yaşıyorsun,ya da İstanbul'u bugüne kadar tanıdığın çevreyle sınırlı tutuyorsun.O kadar komikki şu cümlen "HANGİNİZ ÇOCUĞUNUZU KOLEJE YOLLUYORSUNUZ" Ne zannediyorsun İstanbul da herkes devlet okuluna mı gidiyor,tüm kolejler sinek mi avlıyor.Bir tek kolejle bitiyor mu.Asıl sen biraz realist ol.Gerçekleri gör.Senin kuzeninin işleri iyi gitmedi,çocuğunu kolejden aldı diye herkesi mi öyle sanıyorsun.Burdaki standartlarla başka şehirleri bir tutma.Kolejleri de aynı standartta değildir.Bana sana tüm imkanları seferber ettiyse,en iyi eğitimleri almanı sağladıysa,sen de bir aşkın peşinden gitmek yerine,babanın emeklerinin karşılığını vermeliydin.10 küsür milyon insan yaşıyor bu şehirde.Yapamıyorsan gideceksin.Kendini bu kadar şartlandırmanın,mutsuzluğa boğmanın,olumsuz bakmanın anlamı yok.

Merhaba; Bende kağıthanenin bir semtindeyim.Siz eğer kağıthane merkezdeyseniz orası biraz daha canlı, keza gültepe, çağlayan hem şişli taksim de oldukça yakın sayılır. Kiralar burada adliye den dolayı biraz uçuşta maalesef. Eğer evinizdede yalıtım yoksa ve yan cepheleri açıksa maalesef ısıtmak problemli olabiliyor.Allah yardımcınız olsun. Ama istanbulada alışsanız eminimki buradan başka bir yere gıtmek ıstemezsiniz istanbul gibisi yok.

evet bende çağlayandayım ve nefret ediyorum ama maalesef maaşım sadece buraya yetiyor :( evler çok ama çok yükseldi ve dediğiniz gibi binanın her tarafı açık ısıtamıyorum bende zaten alışma meselesi olduğunu düşünüyorum aslında uyumuyumdur da ama sıkıntı yaşadıkça burayı suçlar oldum çünkü buraya gelene kadar her şey tozpembeydi :50:

Güzelim,ya sen tabirim caizse çok varoş bir semtte yaşıyorsun,ya da İstanbul'u bugüne kadar tanıdığın çevreyle sınırlı tutuyorsun.O kadar komikki şu cümlen "HANGİNİZ ÇOCUĞUNUZU KOLEJE YOLLUYORSUNUZ" Ne zannediyorsun İstanbul da herkes devlet okuluna mı gidiyor,tüm kolejler sinek mi avlıyor.Bir tek kolejle bitiyor mu.Asıl sen biraz realist ol.Gerçekleri gör.Senin kuzeninin işleri iyi gitmedi,çocuğunu kolejden aldı diye herkesi mi öyle sanıyorsun.Burdaki standartlarla başka şehirleri bir tutma.Kolejleri de aynı standartta değildir.Bana sana tüm imkanları seferber ettiyse,en iyi eğitimleri almanı sağladıysa,sen de bir aşkın peşinden gitmek yerine,babanın emeklerinin karşılığını vermeliydin.10 küsür milyon insan yaşıyor bu şehirde.Yapamıyorsan gideceksin.Kendini bu kadar şartlandırmanın,mutsuzluğa boğmanın,olumsuz bakmanın anlamı yok.

şimdi ben size siz diye hitap edip sizin bana güzelim diye mesaja başlamanız zaten benim ne kadar varoş olduğumu gösteriyor doğrusunuz haklısınız. saygılar lütfen başka konuya.

evet hazır düzeni devam ettirmek en kolay ki babam yılların esnafıdır allaha şükür dükkanı çok iyi kazanır ama peki benim içimde ki o şehre duyduğum aşk özlem ne olacak tatillerde mi gideyim :50:

Evet aynen öyle tatillerde gidersiniz, aşık oldugunuz şehirde huzur ve maddi geçim olmazsa o aşkta biter. bakın bende istanbul'da oturuyorum ve hiç sevmiyorum. Yaşadığım muhit olarak hemen hemen herkes kalitelidir. Tacizde bulunanlardan tutunda, hırsızlığa kadar bu tür şeyler olmaz ama kalabalığından, trafiğinden bıktım. İlaveten birde maddi olarak sıkıntı çektiğinizi söylüyorsunuz, o zaman arkanıza bakmadan sevdiğinizide alın ailenizin yanına gidin.

Son düzenleme:
Evet aynen öyle tatillerde gidersiniz, aşık oldugunuz şehirde huzur ve maddi geçim olmazsa o aşkta biter. bakın bende istanbul'da oturuyorum ve hiç sevmiyorum. Yaşadığım muhit olarak hemen hemen herkes kalitelidir. Tacizde bulunanlardan tutunda, hırsızlığa kadar bu tür şeyler olmaz ama kalabalığından, trafiğinden bıktım. İlaveten birde maddi olarak sıkıntı çektiğinizi söylüyorsunuz, o zaman arkanıza bakmadan sevdiğinizide alın gidin.

evet teşekkür ederim bu mantıklı cevap için. bende hayat pahalılığından sıkıntısından bıktım. benimle aynı yaşta aynı maaşı alan arkadaşlarım memleketimde ev araba sahibi oldular. en yakın arkadaşım annemin oturduğu apartmandan ev aldı tamam kredi çekti aldı ama krediden sonra eline kalan geçinmesine çok rahat yetiyor ben burda ev bakıyorum istediğim gibi bi ev 180-200 milyar ki bana o paralar şu kazancımla hayal geliyor ay sonunu zor getiriyorum maalesef :50:

özel mesaj atanlar olduğu için burdan yazacağım ben televizyoncuyum arkadaşlar ve Türkiyenin en çok izlenen kanallarından birinde yapım kısmında çalışıyorum ve sandığınızın aksine o renkli dünyada şartlar çok kötü bilenler bilir çoğu kanal maaşı düzenli ödemez sigortalar zar zor yatar sık sık giriş çıkış yaparlar mesai saatiniz sabahlara kadar uzar üstelik hepsine katlanıp çalışanlar laçka laçka ortamlarda bulunmak zorunda kalır ben işte ki mutsuzluğumda beni yaşadığım şehirden şartlardan sıoğutan şey...

özel mesaj atanlar olduğu için burdan yazacağım ben televizyoncuyum arkadaşlar ve Türkiyenin en çok izlenen kanallarından birinde yapım kısmında çalışıyorum ve sandığınızın aksine o renkli dünyada şartlar çok kötü bilenler bilir çoğu kanal maaşı düzenli ödemez sigortalar zar zor yatar sık sık giriş çıkış yaparlar mesai saatiniz sabahlara kadar uzar üstelik hepsine katlanıp çalışanlar laçka laçka ortamlarda bulunmak zorunda kalır ben işte ki mutsuzluğumda beni yaşadığım şehirden şartlardan sıoğutan şey...

Bende lisede güzel sanatlarda sinema tv bölümünde okuyodum bi gün sinema tarihi hocamız setlerde ışık tasıyarak bu işe başlıycaksınız dediği zaman anlamıştım bu işin benlik olmadıgnı ışık hızıyla tekstile geçtim :))))) hiç mi fark etmedin sen şartların kötü oldugnu canım bnm :)

Bende lisede güzel sanatlarda sinema tv bölümünde okuyodum bi gün sinema tarihi hocamız setlerde ışık tasıyarak bu işe başlıycaksınız dediği zaman anlamıştım bu işin benlik olmadıgnı ışık hızıyla tekstile geçtim :))))) hiç mi fark etmedin sen şartların kötü oldugnu canım bnm :)

ah ya sana duyduğum yakınlık bundanmış demek :1: bende farkettim tabi ki ama üniversite olunca iş değişti bırakıp gitmek olamadı maalesef ama evet şartlar çok kötü ve bende hep keşke moda seçseydim dedim keşke ahhh keşke :2:

ah ya sana duyduğum yakınlık bundanmış demek :1: bende farkettim tabi ki ama üniversite olunca iş değişti bırakıp gitmek olamadı maalesef ama evet şartlar çok kötü ve bende hep keşke moda seçseydim dedim keşke ahhh keşke :2:

Eğer yabancı dilin varsa tekstil şirketlerinde müşteri temsilciliği yapabilirsin şirketlerin yurt dışı ihracat yaptıgı şirketlerle iletişimşnş sağlıosun yurt dışından gelen müşterilere koleksiyou tanıyosun hemde ctesi pazar tatil maaşları iyi yılda bi kere yurt dısına fuara gönderirler falan memnun değilsen sektör değiştr yada evleneen kadar dayan :) buarada en zmn evlenmeyi düşünüyosunuz :)

Eğer yabancı dilin varsa tekstil şirketlerinde müşteri temsilciliği yapabilirsin şirketlerin yurt dışı ihracat yaptıgı şirketlerle iletişimşnş sağlıosun yurt dışından gelen müşterilere koleksiyou tanıyosun hemde ctesi pazar tatil maaşları iyi yılda bi kere yurt dısına fuara gönderirler falan memnun değilsen sektör değiştr yada evleneen kadar dayan :) buarada en zmn evlenmeyi düşünüyosunuz :)

ingilizcem ana dilim gibi amerikada değişim öğrencisi olarak kaldım. ve çok işe başvurdum inan yönetici asistanlığı dediğin gibi merchandisinge falan filan ama hepsi tecrübe istiyor referans istiyor bende ikisi de yok :50:

evet teşekkür ederim bu mantıklı cevap için. bende hayat pahalılığından sıkıntısından bıktım. benimle aynı yaşta aynı maaşı alan arkadaşlarım memleketimde ev araba sahibi oldular. en yakın arkadaşım annemin oturduğu apartmandan ev aldı tamam kredi çekti aldı ama krediden sonra eline kalan geçinmesine çok rahat yetiyor ben burda ev bakıyorum istediğim gibi bi ev 180-200 milyar ki bana o paralar şu kazancımla hayal geliyor ay sonunu zor getiriyorum maalesef :50:

Buradaki hayat zorluğu bir yana birde kayınvaildenizle altlı üstlü oturma olayı sizi çok çok daha yıpratır. Gidebilme imkanınız varken, ailenizin yanında kendi işinizi yapma imkanı varken, hayatın daha kolay oldugu bir şehirde yaşamak varken, özgür ve rahat bir hayat yaşamak varken, kendi ailenizin desteği varken, nişanlınızda ailesiyle o şekilde oturmak istemiyorken yapmanız gereken çok açık. Ben sizin yerinizde olsam planlarımı bu doğrultuda gerçekleştirirdim.

Buradaki hayat zorluğu bir yana birde kayınvaildenizle altlı üstlü oturma olayı sizi çok çok daha yıpratır. Gidebilme imkanınız varken, ailenizin yanında kendi işinizi yapma imkanı varken, hayatın daha kolay oldugu bir şehirde yaşamak varken, özgür ve rahat bir hayat yaşamak varken, kendi ailenizin desteği varken, nişanlınızda ailesiyle o şekilde oturmak istemiyorken yapmanız gereken çok açık. Ben sizin yerinizde olsam planlarımı bu doğrultuda gerçekleştirirdim.

aklın yolu bir :16:

Ben de türkiye'nin en modern denilen şehrinde doğdum büyüdüm ama insanından tiksiniyorum. Anlamışsınızdır hangi şehir olduğunu. Ailemin durumu çok çok iyi. Ben de kolejde okudum ama öğrenci profiline dayanamayıp sınavla anadolu lisesine attım kendimi. Demek istediğim kolejde okumak ne zaman ayrıcalık oldu? Biz canımızı kurtarıp anadolu fen liselerine atardık kendimizi. Sonra da çok iyi bir devlet okuluna girdim istanbulda, doğduğum şehre dönmek korkulu rüya gibi. Aileme çok bağlıyım ama bu şehri hiçbir şeye değişmem. Kriterlere bağlı sanırım bu işler. Ben kültürel yönden kopamam buradaki imkanlardan. Okuldaki hocalarınızdan referans mektubu alamaz mısınız İş bakmak için? Sizin sektörü biliyorum zor para kazanılıyor, şartlar ağır. Reklamcılığa falan mı kaysanız acaba geç olmadan?

merhaba,
bütün yorumlari okudum.istanbula güzelleme yapanlari da.Isteyen istedigi sehre asik olabilir.fakat ortada bir gercek var 15 milyona yaklasan nüfusuyla, olmayan alt yapisiyla, pahaliligiyla, güvensizligiyle, trafik problemiyle istanbul yasanacak sehir degil.Ayrica beton yiginina dönmüs bir istanbul`dan bahsediyoruz.
Tarihi, eski istanbul elbette ki cok güzel.Ama bu istanbulun sadece kücücük oldukca da katledilmis bir kismi.O hayran olunan denizine girilemiyor tabi bogazda yaliniz varsa o baska.
Ben de halkla iliskiler okudum.Bir cok dersimiz ortakdir sizinle.Ben de is bulamadim.Sadece ben degil benimle mezun olan kimse is bulamadi.Bir kac zengin cocugunun disinda.
sevgili konu sahibi mümkünse gidin Istanbul`dan mutlu olacaginiz yerde tost satmak cok daha iyidir bu kaosu yasamaktan.

ingilizcem ana dilim gibi amerikada değişim öğrencisi olarak kaldım. ve çok işe başvurdum inan yönetici asistanlığı dediğin gibi merchandisinge falan filan ama hepsi tecrübe istiyor referans istiyor bende ikisi de yok :50:

Tecrübeye bu kadar baktıklarını bilmiyodum açıkcası :S biz bi kere ingilizce ögretmeni bile çalıştırmıştık :) ne arar ingilizce ögretmeninde referans dimi :) hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gbi olur hersey

Ben de türkiye'nin en modern denilen şehrinde doğdum büyüdüm ama insanından tiksiniyorum. Anlamışsınızdır hangi şehir olduğunu. Ailemin durumu çok çok iyi. Ben de kolejde okudum ama öğrenci profiline dayanamayıp sınavla anadolu lisesine attım kendimi. Demek istediğim kolejde okumak ne zaman ayrıcalık oldu? Biz canımızı kurtarıp anadolu fen liselerine atardık kendimizi. Sonra da çok iyi bir devlet okuluna girdim istanbulda, doğduğum şehre dönmek korkulu rüya gibi. Aileme çok bağlıyım ama bu şehri hiçbir şeye değişmem. Kriterlere bağlı sanırım bu işler. Ben kültürel yönden kopamam buradaki imkanlardan. Okuldaki hocalarınızdan referans mektubu alamaz mısınız İş bakmak için? Sizin sektörü biliyorum zor para kazanılıyor, şartlar ağır. Reklamcılığa falan mı kaysanız acaba geç olmadan?

aynen öyleeee ben küçük şehirin en kötü okulunu istanbulun en iyisine değişmem burda insanlar o kadar bıkkın ki herkes yalap şap yapıyor işini... ya inanın rektörden bile referans mektubum var ama yok zaten bıkmış durumdayım benim ki sahil kasabası kafası :16:

Back
X