- Konu Sahibi iradesizdukanci
merhaba,
bütün yorumlari okudum.istanbula güzelleme yapanlari da.Isteyen istedigi sehre asik olabilir.fakat ortada bir gercek var 15 milyona yaklasan nüfusuyla, olmayan alt yapisiyla, pahaliligiyla, güvensizligiyle, trafik problemiyle istanbul yasanacak sehir degil.Ayrica beton yiginina dönmüs bir istanbul`dan bahsediyoruz.
Tarihi, eski istanbul elbette ki cok güzel.Ama bu istanbulun sadece kücücük oldukca da katledilmis bir kismi.O hayran olunan denizine girilemiyor tabi bogazda yaliniz varsa o baska.
Ben de halkla iliskiler okudum.Bir cok dersimiz ortakdir sizinle.Ben de is bulamadim.Sadece ben degil benimle mezun olan kimse is bulamadi.Bir kac zengin cocugunun disinda.
sevgili konu sahibi mümkünse gidin Istanbul`dan mutlu olacaginiz yerde tost satmak cok daha iyidir bu kaosu yasamaktan.
hahaha aynen öyleee Yalıda otursam bebekte nişantaşında oturcak gücüm olsa bende aşık olurdum istanbula çok ama çok teşekkürler çok doğru bizim sektörde çok geniş arkan olması lazım iş bulmak için. ben buldum ama gerçekten bulmasam daha iyiydi... bir de tost diyip geçilmesin benim babam da yazın izmir plajlarında annemin yaptığı poğaçaları satarak başlamış ticarete ve ben sayesinde kendi hayatımı kurana kadar bir gün parasızlık yaşamadım
çok teşekküler gerçekten