- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
o cüri sitemi gelirse asıl o zaman yanarız bizde işlemez o sistem hangi görüşte isen karşı görüşün insanlarını bir bir idam etirirler, bizim ülkede idam bile doğru dürüst uygulanmaz kesin masumlar idam edilir.Aslında bu pisliklere en büyük darbe amerikadaki jüri sisteminin getirilmesi olur.Geçen yıl texaslı baba bir adamı kızına tecavüz ederken yakaladı ve adamı vurmuş adam da ölmüş.Kanuna göre suçlu olmasına rağmen jüri suçsuz buldu serbest bırakıldı adam.
Bizim adalet sisteminin sorunu adalete halkın vicdanını katmaması.
izgubenpost: 39428043 .!.:o cüri sitemi gelirse asıl o zaman yanarız bizde işlemez o sistem hangi görüşte isen karşı görüşün insanlarını bir bir idam etirirler, bizim ülkede idam bile doğru dürüst uygulanmaz kesin masumlar idam edilir.
Baş şüphelinin 2 sene önce facete paylaştığı fotoğraf
Eki Görüntüle 1415140
Ben idam cezasına karşıyım zaten o ceza bizim ülkede her türlü kötü kullanılır,yargı bağımsız mı ki sence? Ama jüri bu tür halkin tepkisini çeken olaylarda çok büyük cezalar alınmasını sağlıyor,meşru müdafaa davalarında vs %90 mağdurun yanındalar.
asıl iğrenç olan kısım olay olmadan 6 gün önce suçlalardan birinin fatmagülün suçu ne yi izlemesi, yazık ya o dizi yayınlanmadan kaldırılmalıydı çoluk çocuk izledi onu birde dalga geçildi gece ne işi vardı sokakta diye , bu vebalin altına giren herkesin Allah belasını versin.
Bir de medya diziler vs vs gerçek hayatı etkiler deyince burada dalga geçildiasıl iğrenç olan kısım olay olmadan 6 gün önce suçlalardan birinin fatmagülün suçu ne yi izlemesi, yazık ya o dizi yayınlanmadan kaldırılmalıydı çoluk çocuk izledi onu birde dalga geçildi gece ne işi vardı sokakta diye , bu vebalin altına giren herkesin Allah belasını versin.
Hergun mutlaka birileri kayboluyor, yıllarca bulunamıyor.Arkadaslar ben bu tür vahsetlerin ülkemizde "nadir"olarak yasandigina inanmıyorum ve bu derece artması bu derece rahat olunması da ülkemin ayıbi, bunun için kilini kipirdatmayan bizlerin ayıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?