İşte özgecanın katillerinin göreceği muamele. okuyun içiniz sogusun

Tecavuz hadımla cezalandırılmalı..Cinayet de ölumle..Herkes ektıgını bıcse keske.

o cüri sitemi gelirse asıl o zaman yanarız bizde işlemez o sistem hangi görüşte isen karşı görüşün insanlarını bir bir idam etirirler, bizim ülkede idam bile doğru dürüst uygulanmaz kesin masumlar idam edilir.

Hapiste bu muameleye maruz kaldıklarını zaten biliyordum.
İyi olmuş.

Ben idam cezasına karşıyım zaten o ceza bizim ülkede her türlü kötü kullanılır,yargı bağımsız mı ki sence? Ama jüri bu tür halkin tepkisini çeken olaylarda çok büyük cezalar alınmasını sağlıyor,meşru müdafaa davalarında vs %90 mağdurun yanındalar.

asıl iğrenç olan kısım olay olmadan 6 gün önce suçlalardan birinin fatmagülün suçu ne yi izlemesi, yazık ya o dizi yayınlanmadan kaldırılmalıydı çoluk çocuk izledi onu birde dalga geçildi gece ne işi vardı sokakta diye , bu vebalin altına giren herkesin Allah belasını versin.

Kazıklı voyvoda insanları ağaçtan kazıklara geçiriyordu, kazık organik madde oldugu icin de kazıktakiler bir haftaya kadar yasıyordu.. Dusunsenıze ozgecana bunu yapanlar kazığa oturtulmuş ve boyunlarının yanından kazık çıkmış sekilde bir hafta yasıyorlar. Bence cok mantıklı. Ne varsa eskilerde var iste. Lanet olsun ki böyle adalete böyle düzene buna müsaade eden herkese. Iki saattir ağlıyorum kendime gelemedim. Nasıl bir acı bu. Allah annesine babasına sevenlerine tanıyan tanımayan herkese sabrın en büyüğünden versin. Düşünemiyorum su an . Aklım almıyor.

Aynen Türkiye'de yargı yok ki. Karşıt görüşte ki insanara ok mu iyi davranılıyor ki. Fişliyorlar, hapise gönderiyorlar. Ne yargısı ne adaleti kaldı ki.
Ben sizin demek istediğinizi anladım. Buna benzer bir olayı anlatmıştı komşumuzun kızı orada yaşıyor. Orada komşuları olan kadının eski sevgilisi gelmiş. Konuşmak istiyorum demiş zaten sürekli gelip bağırıyormuş kapıda. Oda güzellikle konuşmak için almış bahçeye sonra adam buna saldırmış tecavüz etmek istemiş kadında öldürmüş. O kadında serbest bırakıldı. Burada olsa vay efendim neden adamı evinin bahçesine aldın diye suçsuz bulurlardı. Keşke burada da öyle olsa.

Evet ya prova yapmışlar

Bende haberi arastirirken bunuda okudum gercekten oyledir umarim dedim
direk ölmesindense boyle birsey daha iyi ölmek kurtulus olur gerci ölumden sonrada hayat var ordada ayrıca kesilir cezası

Bunların bir de hapisten çıkacaklari gün var ya da bunun gibilerin
Beterini işler yine girerler
Ya olum gerekli ya da Hadim olmalilar
Yeter artık şu serefsizlerin gözü korksun

Bir de medya diziler vs vs gerçek hayatı etkiler deyince burada dalga geçildi
Yazıklar olsun buna sebep olan her şeye

Okadar dagıldımkı dısarıya cıkma hevesım bıttı korku sardı ıcımı ha ben ha sen desenıze bı ev yolu kadar bıle omrumuz vaktımız yoktur belkıde. Facede bunu gördum aglasammı sasırsammı uctu gitti aklım...

Yarın ozgecanin yerinde Allah korusun ama bizim evlatlarimizin olmayacağı ne malum ? Bizim başımıza gelse o zaman da insanı yonumuz merhametli yönumuz ağır basar miydi ? Ne kadar güzel ne kadar da genç bır kız
Biz bu durumda ne yapabiliriz elimizden be gelir bilmiyorum
Ama o kızın fotigrafina bile bakmıyorum

Az önce cumhurbaskanligina mesaj attim, okuyacaklari yoktur da hani bir ihtimal dedim. Her gun de bircok milletvekiline, siyasi insanlara mail atacagim. Mektup yazacagim. Elimden gelen sey sadece bu maalesef. Keske daha cok sey yapabilsem keske.. Uyuyamiyorum dusunmekten..

Arkadaslar ben bu tür vahsetlerin ülkemizde "nadir"olarak yasandigina inanmıyorum ve bu derece artması bu derece rahat olunması da ülkemin ayıbi, bunun için kilini kipirdatmayan bizlerin ayıbı

Yemın edıyorum hındıstandan farkımız kalmadı tecavuz ustune tecavuz. Bıde asla gıtmeyecegım yer hındıstan dıyodum ne salagım merkez noktadaym noktadayız....

Arkadaslar ben bu tür vahsetlerin ülkemizde "nadir"olarak yasandigina inanmıyorum ve bu derece artması bu derece rahat olunması da ülkemin ayıbi, bunun için kilini kipirdatmayan bizlerin ayıbı
Hergun mutlaka birileri kayboluyor, yıllarca bulunamıyor.
Herşey oluyor ama bizim haberimiz olmuyor evet.
Yapabileceğimiz tek şey çıkıp meydanlarda yürümek. Ama onda da bu zamana kadar hiçbir yere varamadık.
Artık ben her gün birilerine nail atıp mektup yazacağım.
Saatlerdir hayatımda hiç tanımadığım, görmediğim gencecik bir kız için ağlıyorum..
Kadınlar silahlansın, böyle bir hayvanlarla karşı karşıya geldiğinde çekip vursun istiyorum.
Benimki de canice ama bize bunu zorla düşündürüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…