Bir de bi ara biber gazı yasak diyorlardı tek savunma(!) silahıHergun mutlaka birileri kayboluyor, yıllarca bulunamıyor.
Herşey oluyor ama bizim haberimiz olmuyor evet.
Yapabileceğimiz tek şey çıkıp meydanlarda yürümek. Ama onda da bu zamana kadar hiçbir yere varamadık.
Artık ben her gün birilerine nail atıp mektup yazacağım.
Saatlerdir hayatımda hiç tanımadığım, görmediğim gencecik bir kız için ağlıyorum..
Kadınlar silahlansın, böyle bir hayvanlarla karşı karşıya geldiğinde çekip vursun istiyorum.
Benimki de canice ama bize bunu zorla düşündürüyorlar.
Çok önemli roller düşüyor artık bizlere, birbirimizi ne kadar korur kollarsak o kadar ayakta kalırız.Bir de bi ara biber gazı yasak diyorlardı tek savunma(!) silahı
Yazıklar olsun buna sebep olan bence başta devlettir
zalim devlet, yozlasmis toplum, sapkin ensest sapık dizi filmler ve sessiz kalan bizler
Ben de elimden ne gelirse yapıcam yeterli değil belki nokta kadar bile yararı olmaz sanarak yapıcam ama en azındanÇok önemli roller düşüyor artık bizlere, birbirimizi ne kadar korur kollarsak o kadar ayakta kalırız.
Her gün bunları dile getirmeliyiz, sürekli rahatsız etmeliyiz.
Gerekirse gecenin bir saati eylem yapmalıyız.
En uç noktalardan yakalamalıyız olayı.
Bir gün yürüme ile sonlandırmamalıyız.
Belirttiğim gibi her gün yazı yazacağım ben vekillere.
Mektup yazacağım birçoğuna.
Elbet biri ulaşacaktır.
İstediğimizi alana kadar savaşmaya devam ermezsek bu böyle gider.
İletişim halinde olalım.Ben de elimden ne gelirse yapıcam yeterli değil belki nokta kadar bile yararı olmaz sanarak yapıcam ama en azından
haketti oors..
Diyenlerden biri ben olmicam
Kadın düşmanı olan kadınlardan ise birkez daha nefret ediyorum
Yaparsaniz çok faydalı olurİletişim halinde olalım.
Benim açtığım topikten sürekli paylaşalım.
Ben yarın kadın vekillerin mail adreslerini paylaşacağım ve her gün kaç tane mail artıysam ne yaptıysam yazacağım.
Bana katılanlar olur elbet.
Bir de bi ara biber gazı yasak diyorlardı tek savunma(!) silahı
Yazıklar olsun buna sebep olan bence başta devlettir
zalim devlet, yozlasmis toplum, sapkin ensest sapık dizi filmler ve sessiz kalan bizler
İçim asla soğumaz bunlar ölse bile içim soğumaz ki ölüp dirilip tekrar öldürülmeliler defalarca
tüylerim diken diken oldubenimde içim soğumuyor saat 2:30 uyku tutmuyor..
aklım hep o kızcağızın anne baba diye bağırışında.. yalvararak bırakın beni deyişinde.. belkide bağıramadı bile..
kızın resmine bakıp bağrıma basasım geliyor..
nasıl geçecek ailesinin acısı.. bütün ömür boyunca en azğır acıyla yaşamak zorundalar
evet bunun cezası bu şekilde verilmemeli belki ama başka türlü de ceza vermiyor kimse. Adaletimiz ortada zaten. bi kaç sene yatıp çıkmak olmamalı bunun bedeliElbette bu kiza yapilan, ailesine yapilan çok büyük bir kötülük. O ailesinin yasadigi kelimeler ile anlatilmaz. O kiz o yasadigi son anlari kelimeler ile anlatilmaz fakat bunun çaresi hapislerde iskence görmek degil kanimca. Yada aileni bir nebze rahatlarsa bile, bu sadece kisa dönemlik bir sey. Özgecana olan ne yazikki tek olay degil. Son yillardir kadina karsi siddet artti ve bunun uzun vadede çözümleri bulunmasi gerekiyor
Bunun çaresi ilk basta bu tür katillerin ömür boyu hapiste kalmasidir. Öyle 10 yil girip çikma olmayacak. Bu konuda tüm Türk ceza sistemi degismeli aslinda. Hapisten çikan insanlarda öyle ellerini sallaya sallaya degil, önce bakilmali bu insan dis dünyaya halen zarar verebilir mi? Zarar vermese bile dis dünyaya hazirlanmali, bir süre takip edilme,..
Tecavüz, cinayet gibi suçlarda poliste bilgilendirmeli. Burda neler okuyoruz, kadin esinden siddet görüyor, yada taciz, tecavüz oluyor, polis sadece gülüp geçiyor. Bu konuda harbiden bir mentalite degisikligi olmasi gerekiyor.
Ki korkarim ki insanlar bir iki yürüyüs yapar, isyan eder fakat devlet herhangi birsey halen yapmaz. Aklima Gizem geldi. Hani geçen sene yakilan kiz çoçugu var ya? Bak ondan sonrada insanlar isyan etmisti. Bakanlar felanda "biz genis kapsamli plan hazirliyoruz" diyorlardi ve sonra tabiki tek ses çikmadi. Iste Türkiyenin hali ne yazikki, bir olaydan diger olaya dalga dalga gidiliyor fakat hiçbirsey yapilmiyor
aa ne iyi olurdu. o zaman kim cesaret edebilirdi bunlaraTecavuz hadımla cezalandırılmalı..Cinayet de ölumle..Herkes ektıgını bıcse keske.
hapisten çıksalar bile halkın bunları canlı bırakacağını sanmıyorumBunların bir de hapisten çıkacaklari gün var ya da bunun gibilerin
Beterini işler yine girerler
Ya olum gerekli ya da Hadim olmalilar
Yeter artık şu serefsizlerin gözü korksun
ne yapılırsa yapılsın kimsenin içi tam anlamıyla soğumaz ama işte bi nebze..İçim asla soğumaz bunlar ölse bile içim soğumaz ki ölüp dirilip tekrar öldürülmeliler defalarca
hayır böyleleri içn idam geri gelsin diyorum hem en işkenceli acı veren modeli hangisiyse o gelsinBakınız idam geri gelsin demiyorum.
Ama öldürmeyecek şekilde kazığa oturtma gelirse, referanduma evet veririm.
edit: böyleleri için sadece.
o bile korkutmaz bu ruh hastalarınıhayır böyleleri içn idam geri gelsin diyorum hem en işkenceli acı veren modeli hangisiyse o gelsin
valla bana kalırsa bunların o çok değerli pipilerinden başlayarak böyle tırnak makasıyla minik minik keserek başlayacaksın.göz kapaklarını da kapatmaması için bi şeyler yapacaksın kendine yapılana şahit olsun yemin ederim insanlıktan çıkıyorum öyle şeyler geliyor ki bu müsveddeler için kendimden korkuyorumo bile korkutmaz bu ruh hastalarını
aynısı yapılsa onlara da tecavğz edilsin ve yakılsın. bide yakmaya çalıştık demişler adiler. ne diyeyim ki ben bu ülkeye bu ülkede ki olmayan adaletevalla bana kalırsa bunların o çok değerli pipilerinden başlayarak böyle tırnak makasıyla minik minik keserek başlayacaksın.göz kapaklarını da kapatmaması için bi şeyler yapacaksın kendine yapılana şahit olsun yemin ederim insanlıktan çıkıyorum öyle şeyler geliyor ki bu müsveddeler için kendimden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?