İşte özgecanın katillerinin göreceği muamele. okuyun içiniz sogusun

Bir de bi ara biber gazı yasak diyorlardı tek savunma(!) silahı
Yazıklar olsun buna sebep olan bence başta devlettir
zalim devlet, yozlasmis toplum, sapkin ensest sapık dizi filmler ve sessiz kalan bizler

zalim devlet, yozlasmis toplum, sapkin ensest sapık dizi filmler ve sessiz kalan bizler
Çok önemli roller düşüyor artık bizlere, birbirimizi ne kadar korur kollarsak o kadar ayakta kalırız.
Her gün bunları dile getirmeliyiz, sürekli rahatsız etmeliyiz.
Gerekirse gecenin bir saati eylem yapmalıyız.
En uç noktalardan yakalamalıyız olayı.
Bir gün yürüme ile sonlandırmamalıyız.
Belirttiğim gibi her gün yazı yazacağım ben vekillere.
Mektup yazacağım birçoğuna.
Elbet biri ulaşacaktır.
İstediğimizi alana kadar savaşmaya devam ermezsek bu böyle gider.

Ben de elimden ne gelirse yapıcam yeterli değil belki nokta kadar bile yararı olmaz sanarak yapıcam ama en azından
haketti oors..
Diyenlerden biri ben olmicam

Kadın düşmanı olan kadınlardan ise birkez daha nefret ediyorum

İletişim halinde olalım.
Benim açtığım topikten sürekli paylaşalım.
Ben yarın kadın vekillerin mail adreslerini paylaşacağım ve her gün kaç tane mail artıysam ne yaptıysam yazacağım.
Bana katılanlar olur elbet.

Yaparsaniz çok faydalı olur
takipteeyim

Devlet zaten kadını insandan saymıyor ki kadın erkek eşit değil diye düşünen c.b var keza diğerleri de öyle korkuyorum bunlar çıkıp kızlarınızı okula gönderirseniz böyle olur bile diyecekler

İçim asla soğumaz bunlar ölse bile içim soğumaz ki ölüp dirilip tekrar öldürülmeliler defalarca

Hayir bunlar yeterli degil.
Daha agir olucak daha cok kanlari dokulucek daha cok aci cekicekler
Bi anda ölmiycekler
Yeterli degil o adilere !!!

Bu yazıyı okumak beni rahatsız etti. Bir insanın bir cani bile olsa başka bir insana işkence etme düşüncesinden zevk alamam. Bu beni iyi bir insan yapmaz, aksine katillerin kafa yapısı ile yakınlaştırır. Ama bu kişilerin amerikada olduğu gibi yaşamlarının sonlandırılması gerektiğini düşünüyorum.

tüylerim diken diken oldu

evet bunun cezası bu şekilde verilmemeli belki ama başka türlü de ceza vermiyor kimse. Adaletimiz ortada zaten. bi kaç sene yatıp çıkmak olmamalı bunun bedeli

Bunların bir de hapisten çıkacaklari gün var ya da bunun gibilerin
Beterini işler yine girerler
Ya olum gerekli ya da Hadim olmalilar
Yeter artık şu serefsizlerin gözü korksun
hapisten çıksalar bile halkın bunları canlı bırakacağını sanmıyorum

o bile korkutmaz bu ruh hastalarını
valla bana kalırsa bunların o çok değerli pipilerinden başlayarak böyle tırnak makasıyla minik minik keserek başlayacaksın.göz kapaklarını da kapatmaması için bi şeyler yapacaksın kendine yapılana şahit olsun yemin ederim insanlıktan çıkıyorum öyle şeyler geliyor ki bu müsveddeler için kendimden korkuyorum

aynısı yapılsa onlara da tecavğz edilsin ve yakılsın. bide yakmaya çalıştık demişler adiler. ne diyeyim ki ben bu ülkeye bu ülkede ki olmayan adalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…