- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.661
tabi canım çocuk daha o yenge benim niye sevgilim yok herkesin var diyo derdi o zaten bende daha küçüksün dedim kaydirigubbakcemile3
Tekrar ben geldimmm
selam kıslar
ya ben aşkımla tartıştım az önce hemen herşeye sinirleniyo:sinifsinif:
benim gerçekten sinirlerim çok bozuk dedi:gitme:
napcam ki ben:sinifsinif:
selam didemcim.
alttan al, destek olmaya çalış askerine gerçekten bize ihtiyaçları var unutma tatlım.opuyorumnanaktan
selam kıslar
ya ben aşkımla tartıştım az önce hemen herşeye sinirleniyo:sinifsinif:
benim gerçekten sinirlerim çok bozuk dedi:gitme:
napcam ki ben:sinifsinif:
alttan alıyorum zaten ama ufacık şeylere sinirleniyo bağırıyo kozoyd bana çok üzülüyorum dediği şey şu sinirlerim çok bozuk:sinifsinif:
neyse sen nasılsın tatlım
üzerine gitme sende didem yahu tamam de geç uzatma bide sen sıkma adamı boshayallersmile
tatlım bizim burda sinirlerimiz zaten yeterince bozuk ve gerginiz bide onlar napsın elleri kolları bağlı. hak vermemek elde değil tabi ama bizde üzülebiliyoruz doğal olarak böyle konularda.
biz iyi sayılırız cnm sadece şafak sıkıştırması var günleri zar zor geçirmeye çalışıyorum.:bbo: seninde mehtabına çok az kalmış maşallah
Herkese Selam Arkadaslar , Forumu bu zamana kadar ziyaretci olarak takip ettim cok beğendiğim için üye olmaya karar verdim..
Benim erkek arkadasimda Şırnak da komando olarak askerliğini yapiyor .
Şafak 51 .. Allahın izniyle bitirip gelicek insallah.kaydirigubbakcemile2
kızlar üzerine gitmiyorum aslında şöyle anlatıyım..
benimkiyle askerlik boyunca çoğu günümüz tartışarak geçti..
bende en sonunda 3 gün önce dedimki bana karşı sende hep bi öfke sinir var iiçine atma bunları düşün konuşalım dedim o da tamam dedi düşünmüş ama bu akşam konuşucaz sadece şunu dedi düşündümde benim sinirlerim gerçekten bozulmuş bazen sana hak veriyorum ufacık şeylere kızmam konusunda tatil inşallah iyi gelicek dedi...çok üzüldüm sinirlerinin bu denli bozulmasına ve nedenleride benimle ilgiliymiş :gitme:
kızlar ya benim mesajlarım görünmüyor mu kimse hoşgeldin bile demiyor
valla üzülüyorum artık burda sadece belli kişiler mi paylaşım yapacak belli kişiler le mi konuşuluyor, dertleşiliyor
geçen hafta eşim geldi gitti burda yazdım bir kişi de Allah kavuştursun demedi bu kadar mı arkadaşlığınız, paylaşımınız anlayamıyorum
nasıl yani nedenleri nasıl senle ilgiliymiş? :uhm:
kızlar ya benim mesajlarım görünmüyor mu kimse hoşgeldin bile demiyor
valla üzülüyorum artık burda sadece belli kişiler mi paylaşım yapacak belli kişiler le mi konuşuluyor, dertleşiliyor
geçen hafta eşim geldi gitti burda yazdım bir kişi de Allah kavuştursun demedi bu kadar mı arkadaşlığınız, paylaşımınız anlayamıyorum
Herkese Selam Arkadaslar , Forumu bu zamana kadar ziyaretci olarak takip ettim cok beğendiğim için üye olmaya karar verdim..
Benim erkek arkadasimda Şırnak da komando olarak askerliğini yapiyor .
Şafak 51 .. Allahın izniyle bitirip gelicek insallah.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?