- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #62.221
Hepsi öyle hepsi emin ol . Gelince biraz zaman geçince düzeliyor hepsi. Öyleymiş yani.
aslına bakarsan ben de bi yandan çok da kahrolmadım msn de görsem çok mutlu olurdum ama biz msnde hep tartışıyoruz yanında arkadaşları oluyo dönüp duruyo ben de sinir oluyorum telefonla görüşmek daha iyi gerçekten sesini duymak daha başka:asigim: ama aşkım çok sıkılcak diye üzüldüm ben:gitme: neyse artık napalım.. belki haftaya yanına gidebiliriz kayınvalidemle:Saruboceq:
miracle iyiyim tertibim sen nasılsn?
tertip korkuttun valla beni:gitme: ustada rahat eder diyolardı ama:sinifsinif: düzelir ama yaa:Saruboceq:ya kızlar askerler hep mi saf gibi oluyorlar.nişanlım tam tersi iken şimdi gergin,asabi,dediğimi anlamıyo bi değişik oldu.korkuyorum ya böyle kalacak die
benim silüse göre 2 gün önce ama ben gittiği günü sayıyorum erken gelsin süpriz olsun moral olsun diye
kızlar ya sizinle bişey paylaşmak fikrinizi almak istiyorum
100lere düştüğümüzü bir görsem of of
tertip korkuttun valla beni:gitme: ustada rahat eder diyolardı ama:sinifsinif: düzelir ama yaa:Saruboceq:
tamam canımboshayallersmile
Görürsün cnm emin ol görürsün.Allah herkese 01 adana demeyi nasip etsin.Benim bi arkadaşım var şafağı 4 . Bende ona diyorum görebileckmiyim diye.
bilecik de rahat şükür canım keşke bilecik gibi olsa gittiği yer:Saruboceq:
benim arkadaşımda sivasta yapmıştı ama o rahattı bilecikten gitti oda
aynen canım yeterki rahat olsun napalım sayıcaz şafakları geçicek elbetturkbayragiEvet canım Allah sizlere de kısmet etsin 100 leri görmeyi. 100 ler zor derler ama ben hiçbirşey anlamadım inan. İnşallah 2 rakamlar da böyle geçer. Kısmet bu. Hayırlı olan bir yere gitsin bir de rahatı yerinde olsun inan doğu-batı farketmiyor.
kızlar ya sizinle bişey paylaşmak fikrinizi almak istiyorum
kız ustada ne rahatlığı benimkinin imanını gevrediyorlar acemiliği özledim diyip duruyor ben de oh olsun diyorum
kızlar mesela aşkımla telefonda konuşup kapatıyoruz ya ben hep uzatmak kapatmak istemiyorum filan yetmiyo. ve kapadıktan sonra acaba mutlu edebildimmi daha mukemmeli olabilirmiydi bu konuşmanın diye içim içimi yiyor. yani her kapadıgımda içim buruk oluyor daha iyisi olabilirdi diye bazende trip yaparak kapatıyorum mesela. tam olarak anlatamadım ama kısacası her kapadıgımda içim kötü oluyor sizede oluyormu bu :sinifsinif:
tabiki oluyo tatlım ben de her seferinde yine kapatcakmısın çabucak diye kızıyorum önce ama o ne yapsın işte suçu yok sonra illaki telefonu güzel kapatmaya çalışıyorum yoksa kafama takılıyo, her seferinde güzel şeyler söylüyorum hep daha mutlu olsun istiyorum canım hele telefonda gülünce falan dünyalar benim oluyo:asigim: be de her kapattığımda kalıyorum öylece..
kızlar mesela aşkımla telefonda konuşup kapatıyoruz ya ben hep uzatmak kapatmak istemiyorum filan yetmiyo. ve kapadıktan sonra acaba mutlu edebildimmi daha mukemmeli olabilirmiydi bu konuşmanın diye içim içimi yiyor. yani her kapadıgımda içim buruk oluyor daha iyisi olabilirdi diye bazende trip yaparak kapatıyorum mesela. tam olarak anlatamadım ama kısacası her kapadıgımda içim kötü oluyor sizede oluyormu bu :sinifsinif:
yani görüşmek açısından falan canım şafak azaldıkça daha rahat olur diyolar ama eyvahedigeldismile acemiliğimiz çok rahat bizim de maşallah
görüşmemizde problem yok günde 2 kere arıyor hep ot yoluyorlarmış ellerim nasır tuttu diyor nerde saçma sapan bir iş var yaptırıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?