Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizde msnde hep tartışıyoruz ya kaydirigubbakcemile3

ya kızlar askerler hep mi saf gibi oluyorlar.nişanlım tam tersi iken şimdi gergin,asabi,dediğimi anlamıyo bi değişik oldu.korkuyorum ya böyle kalacak die
tertip korkuttun valla beni:gitme: ustada rahat eder diyolardı ama:sinifsinif: düzelir ama yaa:Saruboceq:
benim silüse göre 2 gün önce ama ben gittiği günü sayıyorum erken gelsin süpriz olsun moral olsun diye

tamam canımboshayallersmile

[/B]

benim arkadaşımda sivasta yapmıştı ama o rahattı bilecikten gitti oda
bilecik de rahat şükür canım keşke bilecik gibi olsa gittiği yer:Saruboceq:
aynen canım yeterki rahat olsun napalım sayıcaz şafakları geçicek elbetturkbayragi
kızlar ya sizinle bişey paylaşmak fikrinizi almak istiyorum

söyle tatlım benimboshayallersmile

kızlar mesela aşkımla telefonda konuşup kapatıyoruz ya ben hep uzatmak kapatmak istemiyorum filan yetmiyo. ve kapadıktan sonra acaba mutlu edebildimmi daha mukemmeli olabilirmiydi bu konuşmanın diye içim içimi yiyor. yani her kapadıgımda içim buruk oluyor daha iyisi olabilirdi diye bazende trip yaparak kapatıyorum mesela. tam olarak anlatamadım ama kısacası her kapadıgımda içim kötü oluyor sizede oluyormu bu :sinifsinif:

tabiki oluyo tatlım ben de her seferinde yine kapatcakmısın çabucak diye kızıyorum önce ama o ne yapsın işte suçu yok sonra illaki telefonu güzel kapatmaya çalışıyorum yoksa kafama takılıyo, her seferinde güzel şeyler söylüyorum hep daha mutlu olsun istiyorum canım hele telefonda gülünce falan dünyalar benim oluyo:asigim: be de her kapattığımda kalıyorum öylece..

canım ben çok fena oluyorum ya dayanamıyorum bu duruma

özgecim çok saçma ama benim içimde hep bi suçluluk hissi oluşuyo o orda çile çekerken ben burda normal hayatıma devam ettiğim için vicdanım sızlıyo:gitme: bu benim suçummuş gibi hissediyorum sanki elimden fazlası gelirmiş gibi.. burda yaptığım tek şey evde oturup telefon beklemek ama yine de ona yardım edemediğim için üzülüyorum:gitme:

oluyor tabi hiç kapatmak istemiyorum sadece onun sesini duyayım yada yanımdayken herşeyi paylaşıyordum ya herşeyi anlatayım istiyorum kapatınca bir boşluk kaplıyor içimi

yani görüşmek açısından falan canım şafak azaldıkça daha rahat olur diyolar ama eyvahedigeldismile acemiliğimiz çok rahat bizim de maşallah

görüşmemizde problem yok günde 2 kere arıyor hep ot yoluyorlarmış ellerim nasır tuttu diyor nerde saçma sapan bir iş var yaptırıyorlarmış

bana da sanki en ufak bir sorun bile çok büyük geliyor ve o olsaydı böyle olmazdı yanımdayken kıymetini bilemedim diye kendimi suçluyorum kendimi zaman geçince bakıyorum abartılacak bir problem yok ama varlığına desteğine o kadar alışmışım ki hep buruluyor içim

görüşmemizde problem yok günde 2 kere arıyor hep ot yoluyorlarmış ellerim nasır tuttu diyor nerde saçma sapan bir iş var yaptırıyorlarmış

aynen ya dün gece eğitime çıktılar sözde 9 dan gece 4 e kadar yerde oturmuşlar ayakta beklemişler ot yolmuşlar gece gece başka bişey yaptıkları yok 4 te de geri dönmüşler ama çok yoruluyolar haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…