Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet ben de kendimi dünyaya tek başına terk edilmiş gibi hissettim uzun süre hala bazen o olmadan nasıl sorunların üstesinden gelicem diyorum:sinifsinif:

evet ben de kendimi dünyaya tek başına terk edilmiş gibi hissettim uzun süre hala bazen o olmadan nasıl sorunların üstesinden gelicem diyorum:sinifsinif:

giderken bir takım problemler yaşadık bizimle ve ailelerle değilde eski çalıştığım bir bayanla kadın bana olup olmayacak iftiralar attı ve halada devam ediyor aklı burda kalıyor kadın aradıkça o olsaydı korurdu diyorum zaten sesimden de anlıyor ne kendim burda rahatım nede o orda rahat oluyor bunun vicdan azabıda ağır geliyor

bende hep ruyamda onu aldattıgımı görüyorum işte biriyle mesajlaşıyorum başkalarına bakıyorum filan. suçluluk duygusu gibi çok üzülüyorum o uzakta diye.. bi sorunum oldugunda konuşamıyorum onunla kötü oluyor..

Allah onu bildiği gibi yapsın ne tuhaf insanlar varya.. sıkma canını sen canım

bir kaç kere bende yaşadım bide anlattım oda ertesi gece kuzeniyle görmüş beni nasıl uyandığını bilememiş çok üzülmüştüm anlattığıma

Kızlar çıkmam lazım .Akşam burda olursanız görüşürüz.Öpüldünüz.. opuyorumnanaktan
görüşürüz canım a.s.

ah canım ya sen çok takmışsın kafana :teselli: böyle yapma ama kendini de harap ediyosun inşallah geçip gidecek bu günler de canım benim üzülme bak 48 gün geçti gitti bileturkbayragi

Allah onu bildiği gibi yapsın ne tuhaf insanlar varya.. sıkma canını sen canım

ne oldu onun sayesinde babam sevgilim olduğunu öğrendi ve biz sözlendik aileler anlaştı herşey rayına oturdu ama iyiki gitti askere yoksa kadın elinde kalırdı burda babam araştırmış kadını azıcık kadın meğersem o yolun tam içindeymiş neyse ben kurtuldum kazasız belasız allaha havale ettim onu allahım nasıl bilirse öyle yapsın

aman bırak canım kudursun durduğu yerde.. her şerde bi hayır varmış bak sözlenmişsiniz ne güzel.. Allah ayırmasın :asigim:

Hersey cok zor geliyor mafoldumben
Simdi nasildir , ne yapiyordur , hic bi seyi bilmemek cok zormus
Birde benim haber alma imkanim yok , telefonlar teslim edildiginden mafoldumben
carsi izni cikana kadar haber alamicam hic canimi cok sIKIyor bu durum mafoldumben
ama ALLAHIN izniyle bu günlerde gecer insallah

canım ptt'den kontör kart almadınız mı ? askeriye içerisinde ankesörlü telefonlar oluyor.nişanlım oradan arıyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…