- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.641
doğan güneşim gelsinnn daha çok var biliom ama gelsin istiom aşkım artık =( şafak sıkıştırıooo :sinifsinif:
ay valla yakalandık :roflol: :roflol: aman da aman benim flower'ım hasta mı olmuşşşş gelememiş mi topikineee ay yirim seni ben yirimmmm Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :roflol: :roflol:
kızlar bu arada diğer listeyi kim yapıoduuuu :sm_confused:
turkbayragi $afak 125 turkbayragi
Günaydin kizlar a.s.
okulda oturuyorumda ders ba$lamadan bi listeyi koymak istedim
artik internet kullanmiyorum , kendimi sadece okuluma adadim boshayallersmile
kusura bakmayin bu yüzden listeyi ayni saatlerde koyamiyorum bilmiyorumkismile
ama daha önce de demi$tim listeyi almak isteyen olursa haber etsin bana
öpüyorum hepinizi , umarim $afaklariniz bir an önce tükenir de askerinize kavu$ursunuz opuyorumnanaktan
Günaydınnn güzellerrr
Günaydin canim.. iyilik ne olsun.. Saymaya devammm..günaydııınnn ben geldim aklinialirimsmile naber canıııım? özledin mi beni bakalım, dün kaynatmıssınız bensiiizzzz alkisalkisalkis
şafağımız 107opuyorumnanaktan
Günaydin canim.. nasilsin.. az kaldi senin icin masallah yaaa..Günaydınnn güzellerrr
günaydınn begümümm iyiyim canımm çok şükür sen nasılsın ?günaydııııınnnnnn opuyorumnanaktan
naber canım?
Günaydin canim.. iyilik ne olsun.. Saymaya devammm..
Heyaaa ama özledim vallaha seniiiii eyvahedigeldismile
Günaydin canim.. nasilsin.. az kaldi senin icin masallah yaaa..
Ne güzel.. Askerin nasil.. oda heyecanlaniyormu
Masallah ne güzel vallaha.. su gibi gecsinn.. ayyy neler yapacaksiniz geldikten sonra? geleceginizle ilgili.. Ya ama askerin demiyomu yavas geciyo diye? yada hizli gidiyomu diyo? Son günler en zoru bence?günaydınn begümümm iyiyim canımm çok şükür sen nasılsın ?
Günaydın babykemm.. Çok şükür azalttık tatlım yaa plakalara daha dün girmiş gibiyim oysa.. Heyecanlanmazmı.. Artıkk hayallerimiz hep geldikten sonrasına dair.. Gelince şuraları gezicez bunları yapıcaz diye başlıyo... kaydirigubbakcemile2
Masallah ne güzel vallaha.. su gibi gecsinn.. ayyy neler yapacaksiniz geldikten sonra? geleceginizle ilgili.. Ya ama askerin demiyomu yavas geciyo diye? yada hizli gidiyomu diyo? Son günler en zoru bence?
Günaydin canim.. nerelerdesin yaaa.. $afagin kac cnm?babykemmm günaydın kankam olumunekankayizsmile
evet haklisin, ben mesella ooof diyom 125 gun var ama bunun yaninda 335 gün bitirdikkk.. ozaman gene vayyy be de diyorum..Aslında gün gün geçmiyor tatlım..Geriye dönüp baktığında geçtiğini anlıosun..Ama şimdi bakıyorum 36 gün nasıl geçicek diyorum..
Geldikten sonra 1-2 hafta dinlenip sonra çalışmak istiyor.. Sonra artık yavaş yavaş tanışma söz hazırlıklarına giricez tatlım.Önümüzdeki yaz nişan istiyoruzz delikafadulden
Günaydin canim.. iyilik ne olsun.. Saymaya devammm..
Heyaaa ama özledim vallaha seniiiii eyvahedigeldismile
Günaydin canim.. nasilsin.. az kaldi senin icin masallah yaaa..
Ne güzel.. Askerin nasil.. oda heyecanlaniyormu
günaydınn begümümm iyiyim canımm çok şükür sen nasılsın ?
Günaydın babykemm.. Çok şükür azalttık tatlım yaa plakalara daha dün girmiş gibiyim oysa.. Heyecanlanmazmı.. Artıkk hayallerimiz hep geldikten sonrasına dair.. Gelince şuraları gezicez bunları yapıcaz diye başlıyo... kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?