Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkese günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan

günaydııınnnnn

oohhh maaşallah, hadi bakalım hayırlısıyla olsun hepsi gönlünüzce opuyorumnanaktan

Ayyy canimmm yaaa... sevindim.. iyiles artik.. insallah aksama kadar birseyin kalmaz.. Yok beaa uyumaaa :) hahahaha deliii.. insan özluyo yaa biri eksik oldugunda burada.. ayni grup oluyoz sabahin köründeee :)
Heyaaa du$sun askerlikkkkkkk... haftaya belli olucak insallahhhhh

inşallahh tatlım yaa herşeyin hayırlısını istiyorum rabbimdenn :Saruboceq:
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınn tatlımm hoşgeldinn

valla düşünmesi bile heyecana boğuyo insnaı gerçeğini düşünemiyorummm delikafadulden

Günaydin canim....
Nasil gören yok delii 3 dak gecmedi bilee. hem i$ hem bura bazen gec cevaplar geliyo.. biliyosun.. nasilsinn cnm..

iyi gibi fena değil ya benmkine sinirlendşğimden birilerine sataşım var :)
sen nasılsın canım

zehracım günaydın hoşbuldum nasılsın canım

günaydın burcuuuuuuu :1hug:
bi karşılaşamadık yaa naber nasıl gidiyo? kaçtır yazıyorum gözünaydın geçmiş olsun diye ama bi konusamadık yaa...

günaydın begümcüm
ii gibiyim fena değil çarşamba günüm süperdi dün hafften atıştık birazcık akşamleyinde birdahada mesaj atmadım

saol tatlım darısı başına
cv sini gönderdi bilkaç yere cevap bekliyoo

Ohh ben sana anlatabilirim gerceginiii... cok ama cok heyecanli.. terden sucuk oldum resmen.. kalbim kut kut atiyodu.. ellerim titriyorduuuu anowww

iyi gibi fena değil ya benmkine sinirlendşğimden birilerine sataşım var :)
sen nasılsın canım

zehracım günaydın hoşbuldum nasılsın canım
Ahh hayirdirr.. niyeki.. napti canim.. Sinirlenmeeee canooooooooo

ay inşallah çok sıkıldım öksürmekten, ah oh of uf yapıorum arada da kocakarı gibi çok komiğim yaaa sempatiksalakcinni
ay olcak mı acaba haftaya yaa hiç ses çıkmıycak, böyle sallıyolar gibi geliyo bana kafamçokkarıştı

beniii görennn yokkkkkkkkkkohaoldumsmile

nası yookkk.. işler çok yogun canım gelemedim kaç gündür işe, çok hastayım, bi yandan işler bi yandan burası ancak yetiştim :)

olur o kadar.. o kadar süre ayrı kaldıktan sonra.. arada öyle :mymeka: arada böyle Şeniz
:roflol:
hayırlısı olsun bak hemen iş konusuna da atılmaış maaşallah.. amin canıım inşallah darısı bizlere artık sıra bizlere geliyo sizleri kavuşturunca :dance:

İyiyim canım benimm hayrola naptı seninki dahaa.. dakka 1 gol bir yaaa klava:

ya bunu bir arkadaşı var hep sölerdi bnimde bir arkadaşım kız 1 haftada sevgilisnden ayrılıyo başkasını buluyordu buda onunla görüşmemi istemiyordu arkadaşımda yazmış adam gibi biri olsun istiyorum hayatımda diye bend ebunu kaana söledim kullanılmamış kız olsun dedi ne diyon sen ya dedim bana o kızı mı savunuyosun dedi bende ne alakası var dedi tartışmak istiyorsan buyur tartışalım dedi tartışmak istediğimi sölemiyorum senin arkadaşın için bn böle bir yorum yapsam hoş karşılamazsın dedim nese kapandı dün tellle arad arkadaşını verdi bana işte uçuk kaçık olmasın felan dedi sonra teli kapattık mesajlaşmaya devam ettik cv işini naptın dedim yolladımm bekliyorum dedi ne üzerine dedim klima dedi ondan önce hadi sen uyu fean diyordu bende maillerinede bak kariyerden cv ne göre iş ilanları geliyor dedi tamam canım sen yeterki uyu dedi bend ekonuşmak istemiyorsan söle dedim oda nerden bildin:) dedi ii peki sustum konuşmucam dedim ardından yarım saat geçti mesaj attı sen konuşmayınca benim uykum geliyor ama dedi bu şekilde durum

ne yani kızlar bu çocuk benimle konuşmak istemiyor muuuu anlamıyorumki

begümcüm ifadelerine bayıldım yani:))))
saol canım benide şaşırttıelefonda 1-2 ay dinlenicem diyordu onuda söledim yok ya dedi beklemenin bir anlamı yok ki dedi ablasıyla ev alıcaklar canım herşey rayıa oturmalı artık diyor
hemen evliliği düşünmüyor bir gelirin birikmiş paran olmalı diyor

Ayy canim yaa.. insallah haftaya guzel haber aliriz bananee.. inaniyorum ben

Hmmm vallaha canim tuhaf biseyyy.. Seninki biraz degisik bisey..
Ben butun yaptigi seylerini anlamadim :)

sempatiksalakcinni doğru ama tam cuk oturdu ifadeler...
sapıtık geliyolar bence ilk geldiklerinde her an herşey olabilir diye düşünüyorum... bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.. :Saruboceq:
bence de hemen evlilik mantıksız bi karar olur zaten o kadar büyük bir kararın hemen alınması ilerde seni üzebilir, dur bakalım biraz zaman geçsin tadını çıkarın zamanın tanıyın birbirinizi iyiycene o da o arada birikim yapsın sen de yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…