- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.661
herkese günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan
Aslında gün gün geçmiyor tatlım..Geriye dönüp baktığında geçtiğini anlıosun..Ama şimdi bakıyorum 36 gün nasıl geçicek diyorum..
Geldikten sonra 1-2 hafta dinlenip sonra çalışmak istiyor.. Sonra artık yavaş yavaş tanışma söz hazırlıklarına giricez tatlım.Önümüzdeki yaz nişan istiyoruzz delikafadulden
ben de özledim valla yaa, alışkanlık yaptı burası, eksikliğiniz hissediliyo yanii opuyorumnanaktan
öksürük harici bi derdim kalmadı ama gerece öksürükten uyuyamadım çok feci gözlerim kapanıyo, doktorumun tavsiyesi güneş gözlüğü arkasında uyumam, yapsamı acaba :smiley-cool:
kaydirigubbakcemile3
bitsin artık babaykem yaaa yetti gün saymak, azaldıkça şafak sıkmaya başladı.. kafamçokkarıştı
daha iyim canım ben de öksürükle mücadele ediyorum :2:
maaşallah canım çok az kaldı alkisalkisalkis biz de sürekli geleceğin planlarındayız yaa, ev-mobilya-düğün opuyorumnanaktan gelsinler de bütün hayaller gerçekleşsin inşallaahhh :Saruboceq:
Günaydin canim....günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
daha iyim canım ben de öksürükle mücadele ediyorum :2:
maaşallah canım çok az kaldı alkisalkisalkis biz de sürekli geleceğin planlarındayız yaa, ev-mobilya-düğün opuyorumnanaktan gelsinler de bütün hayaller gerçekleşsin inşallaahhh :Saruboceq:
günaydınn tatlımm hoşgeldinngünaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet haklisin, ben mesella ooof diyom 125 gun var ama bunun yaninda 335 gün bitirdikkk.. ozaman gene vayyy be de diyorum..
Ayyy ne guzel heyecanli dönemler yaa.. o günler cok güzel oluyo..
Ben bazen geriye bakiyom vayy be ne güzeldi diyommmm..
herkese günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan
Günaydin canim....
Nasil gören yok delii 3 dak gecmedi bilee. hem i$ hem bura bazen gec cevaplar geliyo.. biliyosun.. nasilsinn cnm..
iyi gibi fena değil ya benmkine sinirlendşğimden birilerine sataşım var :)
sen nasılsın canım
zehracım günaydın hoşbuldum nasılsın canım
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın burcuuuuuuu :1hug:
bi karşılaşamadık yaa naber nasıl gidiyo? kaçtır yazıyorum gözünaydın geçmiş olsun diye ama bi konusamadık yaa...
Ohh ben sana anlatabilirim gerceginiii... cok ama cok heyecanli.. terden sucuk oldum resmen.. kalbim kut kut atiyodu.. ellerim titriyorduuuu anowwwinşallahh tatlım yaa herşeyin hayırlısını istiyorum rabbimdenn :Saruboceq:
günaydınn tatlımm hoşgeldinn
valla düşünmesi bile heyecana boğuyo insnaı gerçeğini düşünemiyorummm delikafadulden
Ahh hayirdirr.. niyeki.. napti canim.. Sinirlenmeeee canoooooooooiyi gibi fena değil ya benmkine sinirlendşğimden birilerine sataşım var :)
sen nasılsın canım
zehracım günaydın hoşbuldum nasılsın canım
Ayyy canimmm yaaa... sevindim.. iyiles artik.. insallah aksama kadar birseyin kalmaz.. Yok beaa uyumaaa :) hahahaha deliii.. insan özluyo yaa biri eksik oldugunda burada.. ayni grup oluyoz sabahin köründeee :)
Heyaaa du$sun askerlikkkkkkk... haftaya belli olucak insallahhhhh
beniii görennn yokkkkkkkkkkohaoldumsmile
günaydın begümcüm
ii gibiyim fena değil çarşamba günüm süperdi dün hafften atıştık birazcık akşamleyinde birdahada mesaj atmadım
saol tatlım darısı başına
cv sini gönderdi bilkaç yere cevap bekliyoo
İyiyim canım benimm hayrola naptı seninki dahaa.. dakka 1 gol bir yaaaklava:
ay inşallah çok sıkıldım öksürmekten, ah oh of uf yapıorum arada da kocakarı gibi çok komiğim yaaa sempatiksalakcinni
ay olcak mı acaba haftaya yaa hiç ses çıkmıycak, böyle sallıyolar gibi geliyo bana kafamçokkarıştı
nası yookkk.. işler çok yogun canım gelemedim kaç gündür işe, çok hastayım, bi yandan işler bi yandan burası ancak yetiştim :)
olur o kadar.. o kadar süre ayrı kaldıktan sonra.. arada öyle :mymeka: arada böyle Şeniz
:roflol:
hayırlısı olsun bak hemen iş konusuna da atılmaış maaşallah.. amin canıım inşallah darısı bizlere artık sıra bizlere geliyo sizleri kavuşturunca :dance:
Ayy canim yaa.. insallah haftaya guzel haber aliriz bananee.. inaniyorum benay inşallah çok sıkıldım öksürmekten, ah oh of uf yapıorum arada da kocakarı gibi çok komiğim yaaa sempatiksalakcinni
ay olcak mı acaba haftaya yaa hiç ses çıkmıycak, böyle sallıyolar gibi geliyo bana kafamçokkarıştı
nası yookkk.. işler çok yogun canım gelemedim kaç gündür işe, çok hastayım, bi yandan işler bi yandan burası ancak yetiştim :)
olur o kadar.. o kadar süre ayrı kaldıktan sonra.. arada öyle :mymeka: arada böyle Şeniz
:roflol:
hayırlısı olsun bak hemen iş konusuna da atılmaış maaşallah.. amin canıım inşallah darısı bizlere artık sıra bizlere geliyo sizleri kavuşturunca :dance:
ya bunu bir arkadaşı var hep sölerdi bnimde bir arkadaşım kız 1 haftada sevgilisnden ayrılıyo başkasını buluyordu buda onunla görüşmemi istemiyordu arkadaşımda yazmış adam gibi biri olsun istiyorum hayatımda diye bend ebunu kaana söledim kullanılmamış kız olsun dedi ne diyon sen ya dedim bana o kızı mı savunuyosun dedi bende ne alakası var dedi tartışmak istiyorsan buyur tartışalım dedi tartışmak istediğimi sölemiyorum senin arkadaşın için bn böle bir yorum yapsam hoş karşılamazsın dedim nese kapandı dün tellle arad arkadaşını verdi bana işte uçuk kaçık olmasın felan dedi sonra teli kapattık mesajlaşmaya devam ettik cv işini naptın dedim yolladımm bekliyorum dedi ne üzerine dedim klima dedi ondan önce hadi sen uyu fean diyordu bende maillerinede bak kariyerden cv ne göre iş ilanları geliyor dedi tamam canım sen yeterki uyu dedi bend ekonuşmak istemiyorsan söle dedim oda nerden bildin:) dedi ii peki sustum konuşmucam dedim ardından yarım saat geçti mesaj attı sen konuşmayınca benim uykum geliyor ama dedibu şekilde durum
ne yani kızlar bu çocuk benimle konuşmak istemiyor muuuu anlamıyorumki
Ohh ben sana anlatabilirim gerceginiii... cok ama cok heyecanli.. terden sucuk oldum resmen.. kalbim kut kut atiyodu.. ellerim titriyorduuuu anowww
begümcüm ifadelerine bayıldım yani:))))
saol canım benide şaşırttıelefonda 1-2 ay dinlenicem diyordu onuda söledim yok ya dedi beklemenin bir anlamı yok ki dedi ablasıyla ev alıcaklar canım herşey rayıa oturmalı artık diyor
hemen evliliği düşünmüyor bir gelirin birikmiş paran olmalı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?