- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.681
Kaymis vallahaaaaa :)delikafadulden ben netçem aceppp eyvahedigeldismile
Günaydin canimmmmm nasilsinnnnGünaydııııııııııınnnnnnnnnnnn
Ayy canim yaa.. insallah haftaya guzel haber aliriz bananee.. inaniyorum ben
Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnn
Ayy canim yaa.. insallah haftaya guzel haber aliriz bananee.. inaniyorum ben
Hmmm vallaha canim tuhaf biseyyy.. Seninki biraz degisik bisey..
Ben butun yaptigi seylerini anlamadim :)
sempatiksalakcinni doğru ama tam cuk oturdu ifadeler...
sapıtık geliyolar bence ilk geldiklerinde her an herşey olabilir diye düşünüyorum... bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.. :Saruboceq:
bence de hemen evlilik mantıksız bi karar olur zaten o kadar büyük bir kararın hemen alınması ilerde seni üzebilir, dur bakalım biraz zaman geçsin tadını çıkarın zamanın tanıyın birbirinizi iyiycene o da o arada birikim yapsın sen de yerimseniben
Günaydın kızLaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Günaydin.. hosgeldin cnmGünaydınnn
Günaydınnn
Günaydin canim.. nasilsin... iyisin insallahhhhhhhhGünaydın kızLaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızLaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Günaydin canim.. nerelerdesin yaaa.. $afagin kac cnm?
Nasilsinnnn
İyiyim cnm ne olsun yaaaaşafak saymıom bu aralar geçmio günler çünkü ama 213 gibi bişiy sanırım iiyice şafak sıkıştırıyorrr yaaaaa çok özledimmm çokkk boshayallersmile
Hoşbuldukk canımm nasılsınnn opuyorumnanaktan Bu arada liste işini ne yaptınn?Günaydin.. hosgeldin cnm
kaydirigubbakcemile5Günaydın tattlımm
insallah canimmmmm :Saruboceq:inşalllaaaahhhhhhhhhh dualarımız kabul olsun :Saruboceq:
ben de inanmak istiyorum ama üzülmek de istemiyorum artıık çok hayal kurduk çok hayakırıklıgı yasadık bu iş ilk duyuldugundan beri sempatiksalakcinni
günaydııın hoşgeldiiinnn aklinialirimsmile
Insallah canimmmmm :)hemde çok değişik umarım bende çözebilirim yani
günaydın nbr cano
ayy ben istemiyorum evliliği elan 2-3 sene sonra canım tanımadın etmeden körü körünede evlenemem yani
hemde çok değişik umarım bende çözebilirim yani
günaydın nbr cano
ayy ben istemiyorum evliliği elan 2-3 sene sonra canım tanımadın etmeden körü körünede evlenemem yani
Sana da günaydıınnnnnnnnnGünaydın kızLaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın yavrum iyiyim sanırım,Günaydin canimmmmm nasilsinnnn
GünaydııııınnnnnGünaydınnn
hoşbuldum canım nasılsın sen bakim iyi misin biraz dahagünaydııın hoşgeldiiinnn aklinialirimsmile
günaydın tatlım, kız bismillah daha be bu ne hız hemen atışmalar başlamışgünaydın nbr cano
günaydın tatlım hoşbuldum, bana bak sen halen siyahincimsin benim alışamadım henüz :1rolleyes: kimdi bu ya diyorum bazen sonra toplanıyorumGünaydınn canlarımmm hoş geldinizzz a.s.
insallah canimmmmm :Saruboceq:
Insallah canimmmmm :)
tatlıkısım gözünaydın arkadaşım artık şafak fln yok sana allah başka ayrılık vermesinnn tatlım opuyorumnanaktan
ooohhh güzel canim.. 200lerden kurtulmak uzeresin.. 100ler cabuk gidiyooo vallahaaa..Izne gelecekmi cnm aralikta demistin?Günaydin canim.. nerelerdesin yaaa.. $afagin kac cnm?
Nasilsinnnn
İyiyim cnm ne olsun yaaaaşafak saymıom bu aralar geçmio günler çünkü ama 213 gibi bişiy sanırım iiyice şafak sıkıştırıyorrr yaaaaa çok özledimmm çokkk boshayallersmile
Iyiyim tsk ederim.. vallaha gördügün gibi hala devam ediyorum :)))Hoşbuldukk canımm nasılsınnn opuyorumnanaktan Bu arada liste işini ne yaptınn?
kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?