askerimle şimdi konuştum dayanamadım ağladım ben göremeden başkaları görüyo onu nasıl zoruma gidiyo yaaa
Ayy devomm kıyamam sana üzülme bitanem yaa..
zeynelim yaa nie evlendinizki ben onu anlamadım.. yanii gelince düğününüz olcak.. :26:
canım geldimi kocan ayy ne güzel yaaaaaaaaaaaa
ahh canım benm ya bu yola girerken daha ne kadar zor olduğunu görerek girdiniz zaten bitanem...korkuyorum devommm annem herkes sanki bişiler yapıcak ve bizi ayırıcaklar
cnm bnm kocamın tayını doguya cıkmasın dıe boyle oldu tabı bızde oyle ıstedık ole ıste suan resmı kocam anlıyacan:86:
iyiyizz millettttttttttt :86:Napıyosunuzz millleet:121:
hu huuuu ıslıkkkkkselam hatunlarrr depük listesininnn birinci sırasındaki hatun geldi
selam hatunlarrr depük listesininnn birinci sırasındaki hatun geldi
hoşbuldummm tatlım incimmiyiyizz millettttttttttt :86:
hu huuuu ıslıkkkkkhosgeldin dewomm sarılalemmm :81:
hoşbuldum canım benimm
Hoşgeldinn hatunn =D :79: sen depüklenki sıra bize bir adım daha yaklaşsınn
datlu dimee canım çekiıoo :125:meraba dadlumm
hoşbuldummm tatlım incimmbugün aşkımmm son çarşısınaaa çıktıı birdaha uzun bi müddet ankara topraklarına ayak basmayız heraldee iyice gezsin artık sen nasılsın canımm napıosunuz bakim
aynen öle canım benim beklemedeyimmmmhoşgeeldin devoom sıra artıks ende hee:)
hoşbuldum canım benimmsıramı savmak için sabırsızlanıorumm..şafağımın bir elin parmaklarından bile az inanamıorum halaaa herkes birer birer gidicek burdan hiç merak etme canım sen sınavın nasıl geçti bu aradaa?vizeler mi bunlar...erken başlamış sanki ya da bizimkiler geç olucakk
ohh devomm bişicik kalmadı yaa seni depükleyince bana 15 kalıooseni ben depüklicemmm :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?