erkenmiş bayramdan öncee çıkmış aradan iyi olmuş aslındaa bizimkiler iki hafta sonra canım..ben okul öncesi öğretmenliği okuourmm canım 4.sınıftayım.senin bölümün ne:13:İnşAllah canım=) İyidi çok şükür. Vizeydi evet bugün başladı işte. Senin bölüm neydi
erkenmiş bayramdan öncee çıkmış aradan iyi olmuş aslındaa bizimkiler iki hafta sonra canım..ben okul öncesi öğretmenliği okuourmm canım 4.sınıftayım.senin bölümün ne:13:
varya yemek bile yiyemiyorum heee inş pazartesine açlıktan ölmemaynen öle canım benim beklemedeyimmmm
benimde başladı ama çalışamıyorum askerimi düşünmektenİnşAllah canım=) İyidi çok şükür. Vizeydi evet bugün başladı işte. Senin bölüm neydi
el birliğiylenn sıkı bir depük atın banaaaaaohhh senindee hiç bişi kalmıokiii
canım psikolojide çok güzell okul öncesi okumasaydımm pdr okurdum herhaldeEvet bayramdan önce bitcek çok şükür iyi oldu böyle:) Güzelmiş bölümün :81:
Bende psikoloji 3.snıftayım =) :98:
varya yemek bile yiyemiyorum heee inş pazartesine açlıktan ölmem
benimde başladı ama çalışamıyorum askerimi düşünmekten
atıcazz atıcazz
Biraz çalış kız için rahat etsin
Rüyada gibisindir şimdi sen :86:
acımasın sonraa totişinnnnel birliğiylenn sıkı bir depük atın banaaaaaohhh senindee hiç bişi kalmıokiii
Diyet mi yapıyosun caanee
canım psikolojide çok güzell okul öncesi okumasaydımm pdr okurdum herhalde
okuyorumda bi satırı dönüp dönüp 5 kere okuyorum girmiyo aklımaaa offf vizelerim berbat geçicek lisans gibide değilki zorr yaaa:84:
Senin bölüm ne canım :87:
acımasın sonraa totişinnnn
yok rengimm yapmıom yaa karın yanlarındaki lanett olası fazlalıklar var onlardan kurtulmak istiyorum
ortaçağ tarihi yüksek lisans
Hadi ya=) tebrik ederim yüksek lisans yapıyosun demek=) hangi üniversite de yapıyosun
,,,,,,,,,,bebeğim
hala 3 kişimiyiz susumm :26:kızlar varmı cekılıse katılan başka???
ortaçağ tarihi yüksek lisans
İyimiş dadlum
Azcık zorlasak tanıdık çıkcaz gibi geldi nedense :79: :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?