Kasma canım ya azcık fazlalıktan bişe olmazz :94:
hala 3 kişimiyiz susumm :26:
vovvvv
severim tarihiii :87:
sende ordansın yoksamm hee
yokta lise zamanım o civarlarda geçmişti:97:
öle olmuo işte grim yaaa pantolonu giyiyorum düşük belden taşıyo yan tarafa nefret ediyorum bu durumdann :84:
güzel çevresi severimmmm ben
Tertom bizde teskere alalım artık yaaa bak pazartesi aşkım gidiooo :97:Tamam terttoooomm
güzel çevresi severimmmm ben
selam cnm nasılsınKızlarrrrrrrrrr sızden sonra cıktıktan sonra bı uymusum 3bucuk ta caglar uyandırdı hağla uyuyonmu sen dıyeeeeeee selam bu arada asker fıstıklarrrrrrrrrrrı
Tertom bizde teskere alalım artık yaaa bak pazartesi aşkım gidiooo :97:
çevresini seveceğim adam akıllı bi okulum olmadı hiçç nerde dağ da tepede yer var oralarda okumak kısmet oldu.. Okuduğum myo da şehir dışında otoban kenarındaydı :100:
az mı kaldı tertom yaa bana çok gibi gelio ama :84::84:Evet ya terto sıra bize de gelsin artık :97:
Plakalara az kaldı diye avutuyorm kendimi terto :93:
çevresini seveceğim adam akıllı bi okulum olmadı hiçç nerde dağ da tepede yer var oralarda okumak kısmet oldu.. okuduğum myo da şehir dışında otoban kenarındaydı :100:
Kızlarrrrrrrrrr sızden sonra cıktıktan sonra bı uymusum 3bucuk ta caglar uyandırdı hağla uyuyonmu sen dıyeeeeeee selam bu arada asker fıstıklarrrrrrrrrrrı
Iyııım adaşımmmmm sen nasılsınselam cnm nasılsın:92:
hoşgeldin uyuyan güzel :79:
az mı kaldı tertom yaa bana çok gibi gelio ama :84::84:
plakalara daha anam bnm tam 111 gün var
ohh maşallah kızzzz :97:Kızlarrrrrrrrrr sızden sonra cıktıktan sonra bı uymusum 3bucuk ta caglar uyandırdı hağla uyuyonmu sen dıyeeeeeee selam bu arada asker fıstıklarrrrrrrrrrrı
olsun canım önemli olan eğitim çevresi değil
ıyııım adaşımmmmm sen nasılsın
hb tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?