Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın herkese

Geçen sene şu gün şu saatlerde aşkımı yolcu etmiş ve hava limanından dönmüştüm
O yol hiç o kadar uzun olmamıştı
öyle garip duygular içindeydim ki ne yapcağımı kestiremiyodum
Aramak istiyosun ama arayabilceğin bi numara yok
Sadece bekliyceksin beklemek beklemek beklemek.........
Her telefona heycanla atlamalar halbuki daha yeni bindi uçağa araması mümkün değil.
Hadi Allah Kavuştursun diyenlere gülerek ama için kan ağlayarak sağol demek
Hiç unutmuyorum aradığında ben teslim oluyorum Aşkım dedi ve zor konuştum resmen
buğazım düğümlendi.

Ama şimdi tam 1 yıl bitti çok şükür
Şafak 82

Günaydın Kızlar Nasılsınızz ?

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?

şafak "77".. Yalova.. Başkada yok !!!

günaydın mavişşş

Günaydınn durummmm Kuzum işlerim yoğun giremiyorum doğru düzgün yaa giriyorum yazıcam hopp iş çıkıoo

anladım cnmm çok yorma kendiniiii

inşallah hızlıoca geçer canım :2:
bide yaptığını biliyor heee bak sen buraya gelip içini rahatlatıyorsun ama o içine atıyor.
bence üzme telde falan

İnşallahhh.....
Sonra çok pişman oldum yaptığımdan ama iş işten geçmiştti...
Bidaa yapmıcam kankaa... çok üzülüyoruzz... izne gelip gidincede çok çok kötü oluyorr.. en iyisi dayanmaakkk

Günaydın ben geldiim

Hoşgeldin duyguşum... Nasılsın bugün biraz daha iyicemisin?

oooooo hoşgeldin tertip nbr?
hoşbuldum tertibim :)
İyi olmaya çalışıyorum işte.
Yeni bir kitap keşfettim içinde bulunduğum durumdan sıyrılmama o kadar ardımcı olacak ki inanıyorum
o yüzden hemen alıyorum :)
365 gün bitti canım benim
gözümüz aydın
aydınlanmak üzere artık şafak,
yani umuyorum :)

günaydın arkadaşlar aşkım bu sabah birliğe teslim olmuş aradı haber verdiii gözlerim şiş ağlamaktan halada ağlıorum yaa ne zormuş asker yollamak

Yengeç cimm... çok kötü oldum... Ama bak sabrın sonu selamet demişler.. Çok az kaldı... sabrının mükafatını almanaa

Günaydın kızlarrrrr şafak 59Tekirdağdayız bugünnnnnnnn

Günaydın... slmını ben alabilirem.. bnm aşkım Tekirdağ da yapıyor askerliğinii

günaydın arkadaşlar aşkım bu sabah birliğe teslim olmuş aradı haber verdiii gözlerim şiş ağlamaktan halada ağlıorum yaa ne zormuş asker yollamak

Allah kavuştursun canım seni de inşallah
Sağ salim kazasız belasız bu uzuuuuuuuuuuuuunn yolda bol bol sabır ve dayanma gücü diliyorum.
İçini karartma, herkes nasıl bitiriyorsa zor da olsa sizinde elbet bir gün bitecek.
Umudunu kaybetme.
Dediklerimi yap yaptığımı yapma :)

Belki güneş bi'gün ikimiz için doğar Belki korkuları hayallerimiz boğar O masal günü gelinceye kadar, susuyorum Susuyorum

Teşekkür ederim canım Zaman geçsede inşş adanayada slm yollasak

Belki güneş bi'gün ikimiz için doğar Belki korkuları hayallerimiz boğar O masal günü gelinceye kadar, susuyorum Susuyorum

Ne kadar karamsar bakarsan o kadar zor geçiyor hep iyi yönünden bak canım 1 yılı devirdik Allahın izniyle 80 lerde bitecek

iyiyim durucum :) Bugün daha iyiyim.
Gel özele sen şimdi :)
Dün oturdum iyice sakin kafayla düşündüm öyle kendime geldim :)

Sevindim iyi olmana canımm...
dökül bakalım bekliyorum yavrummm

Durummm
İzmiri bilmem ama buırası feciii soğukkkkk.. Seninki çarşı iznnde gezmesin fazla .. T.dağ nın meşhur bayırlarında yuvarlanır falann

İncimm normalde bnmki koca kış 1kere anca hasta olurdu.. Varya her çarşı sonrası çocuk hasta oluyo ve yine hasta.. Dşyo aşkım bura izmir gibi değil.. kuru bi soğuğu var insanın eli ayağı tutmuyo dışarı çıkıncaa. Bide alışamadım hala havasına...sürekli hasta oluyoo.. Yaz gelsede artıkınnn

Teşekkür ederim canım Zaman geçsede inşş adanayada slm yollasak

Oda olucak sabır şekerimm

ne kitabıymış bu datlum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…