O zaman Tekirdağ da askerliğini yapan tüm askerlere ve onları bekleyenlerin hepsine slmmmm olsunnnn
canımmm vallahi çok sevindimm yaaa :))) bak ben sana demiştimm dünn anca arar diye:)))ama hak veriom sana sevdiğininn sesini duymak istiyor insan kıyamam sana yaaa anlıyorum senii
geçicek aramızda 2 gün var sadece bak birbirimize destek olalımm geçicek canımm,sevdigine destek olll,hadi öptümm iyi gecelerrr
günaydın arkadaşlar aşkım bu sabah birliğe teslim olmuş aradı haber verdiii gözlerim şiş ağlamaktan halada ağlıorum yaa ne zormuş asker yollamak
Allah kavuştursun canım seni de inşallah
Sağ salim kazasız belasız bu uzuuuuuuuuuuuuunn yolda bol bol sabır ve dayanma gücü diliyorum.
İçini karartma, herkes nasıl bitiriyorsa zor da olsa sizinde elbet bir gün bitecek.
Umudunu kaybetme.
Dediklerimi yap yaptığımı yapma :)
İnşallahhh.....
Sonra çok pişman oldum yaptığımdan ama iş işten geçmiştti...
Bidaa yapmıcam kankaa... çok üzülüyoruzz... izne gelip gidincede çok çok kötü oluyorr.. en iyisi dayanmaakkk
O zaman Tekirdağ da askerliğini yapan tüm askerlere ve onları bekleyenlerin hepsine slmmmm olsunnnn
herkeslere günaydınlar olsun
şafak 221
mehtap 34
herkeslere günaydınlar olsun
şafak 221
mehtap 34
aynen kanka dikkat et konuşmana üzülmesin bide onları düşünmesin
offf yaw. beynim kazan gibi heee :26:
İncimm normalde bnmki koca kış 1kere anca hasta olurdu.. Varya her çarşı sonrası çocuk hasta oluyo ve yine hasta.. Dşyo aşkım bura izmir gibi değil.. kuru bi soğuğu var insanın eli ayağı tutmuyo dışarı çıkıncaa. Bide alışamadım hala havasına...sürekli hasta oluyoo.. Yaz gelsede artıkınnn
tmm ederimmm...
bende de var o durum... Şu hafta bi bitse artık... hatta şubat bitse.. Kısacık ay ne uzun geldi yaaa:37:
askerdeyken rahat arayabilirmiki :26:
ne kitabıymış bu datlum???
ben geldimmmmmmmmmmm.................
hooşşgeldınn tertıppcikimmm
Devremmm hoşgeldinnnn
Naber?
Nerden çıktı bu mehtap kızz? kaç gün kullancak izin?
canım şimdi arıyamaz acemi birliğinde ya ilk yerleşmesi fln.. ama bir iki gün içinde sana haber verir.. arar iyi olduğunu durumu anlatır 1-2 dk odaama sonra her zaman bekleme bnm gibi (( usta birliğinde rahat arıcak sanırım..
anlıyorum senigeçicek derler kızarsın ama geçiyor geçmesede yavaş yavaş anlıyorsun zorunlu mecbur olduğunu ve arada bir olsada diniyor göz yaşların boşver daha hiç askere göndermemiş olanlar var bunada şükür bak saymaya başladık zor hemde çok zor ama dayanmalısın sevdiğin için allah kavuştursun sevdiceğimize hepimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?