- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Hoşgeldin Burcum naberr
hoşbuldum tertip
ne var ne yok?
günaydın devrem hoşbuldum.
iyilik valla ne olsun, cuma gününün mutluluğu var üzerimde. Yarında inşallah çarşımız var.kargosunuda alıcak merak ediyorum beğenicekmi.
devrem 2-3 nisan aöf sınavlarımız var. sınavlar için gelicek.4 yada 5 gün kalıcak. sonra bi daha 28-29 Mayıs'ta yine sınav var. Ozamanda gelicek bi aksilik çıkmazsa.
neollsunn beee pıssycımm beklıyoruzzz hala aynıı yerdee sayıyorumm belkıı bıı ümıtt gecerr dıgee sen nasılsınnn bakımm
bende ilk kez asker gönderdim ve çok kırdı beni giderken çok buruk gitti onada ağlıorum tez gel yarim tezgel
Durum İzmiri bilemem ama burası cidden ayazıyla meşhurdur.. Öle kar yağmur yağmaz belki ama ciddii bi soğuk yayay etrafa iliklerine kadar dondururrDikkat etsin sennki de
bana bu ay hızlı geçti gibi geldi.
sanırım şubat ayında devamlı hastalıklarla uğraştım ya ondan geçti gitti.
tek istediğim yarın çalışmamak ve akşama kadar da yatmak. off bide gelinlik bakacaktık yarın
ama sanırım yine ertelenecek
günaydın devrem hoşbuldum.
iyilik valla ne olsun, cuma gününün mutluluğu var üzerimde. Yarında inşallah çarşımız var.kargosunuda alıcak merak ediyorum beğenicekmi.
devrem 2-3 nisan aöf sınavlarımız var. sınavlar için gelicek.4 yada 5 gün kalıcak. sonra bi daha 28-29 Mayıs'ta yine sınav var. Ozamanda gelicek bi aksilik çıkmazsa.
Bende geçen sene o türküyü söylerdim sıkıldığımda.inşallah tüm kırgınlıkları unutursunuz
biz beklemeye günler ise geçmeye mahkum
bende ne olsun işte bi yandan alışveriş sitelerinde nerede ne var diye dolanıyorum. çeyizlik bişeyler var mı diye
inşallah biter kırgınlığım canım ya en çok ona ağlıorum işte çok kırdı giderken çokk
hoşbuldummmm zehrammmmm iyiyim hemde çokkkk sen nasılsın bakalım??
bizimde pazar günü çarşımızz...ama çok soğuk hava çıkma bi haftada otur sıcacık diyorum ama cıkk dinlemiyo....
ohh süper devrem.. sürekli mehtapla geçip gidecek senin şafağın...
Bizim izin yok... off nasıl dayanıcam bilmiyorum...
İnşallah yanına gidebilirzz.. Çok istiyorummm
bende ne olsun işte bi yandan alışveriş sitelerinde nerede ne var diye dolanıyorum. çeyizlik bişeyler var mı diye
ne yaptı kırıpta bu kadar çok üzülüyorsun canım?
benndee bakıyorum ama kendımm secemıyorumm askımlaa beraberr bakmakk ıstıyorumm bı gelsınn beraberr secelımm ıstııyorummcnım benımm
Allah daim etsin o zman burcumm bu kadar iyi olmanı
ailesi beni istemio garda herkez yanındaydı resim falan çekiliolardı yanlarına bile götürmedi onlar içerde ben dışarda bekledik otobüstede bana bakmadı hiç giderken çok içim acıdı kendimi çok kötü hissdiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?