Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sevdiklerini yeni askere uğurlamış olan arkadaşlar hepinizi Allah kavuştursun sağsalim inşallah.

başlaması ve ilk 1 ayı zor bir süreç ama ondan sonra farkında olmadan durumu sindiriyor insan.

Yeterki tüm askerlerimiz evlerine sağsalim dönsünler.

neollsunn beee pıssycımm beklıyoruzzz hala aynıı yerdee sayıyorumm belkıı bıı ümıtt gecerr dıgee sen nasılsınnn bakımm

nee güzell ailemızzz genişşliyooo :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129: superr oluyooo sayfaa atıyoo vallaa eskıdenn duruyoduu oylecenee

neollsunn beee pıssycımm beklıyoruzzz hala aynıı yerdee sayıyorumm belkıı bıı ümıtt gecerr dıgee sen nasılsınnn bakımm

biz beklemeye günler ise geçmeye mahkum
bende ne olsun işte bi yandan alışveriş sitelerinde nerede ne var diye dolanıyorum. çeyizlik bişeyler var mı diye

bende ilk kez asker gönderdim ve çok kırdı beni giderken çok buruk gitti onada ağlıorum tez gel yarim tezgel

Bende geçen sene o türküyü söylerdim sıkıldığımda.inşallah tüm kırgınlıkları unutursunuz[/QUOTE]

inşallah biter kırgınlığım canım ya en çok ona ağlıorum işte çok kırdı giderken çokk

Durum İzmiri bilemem ama burası cidden ayazıyla meşhurdur.. Öle kar yağmur yağmaz belki ama ciddii bi soğuk yayay etrafa iliklerine kadar dondururr Dikkat etsin sennki de

aynen aşkımda suz gibi bi soğuk var insanın yüzü donuyor resmen diyoo...
Etmiyo sürekli hasta oluyo

Banada hiç geçmedi.. halada geçmiyooooo
bende yarın öğlene kdr uyumayı planlıyorummmm....
100 günden az kalmış şurda düğününe hala gelinliğin hazır değil.. valla bravo sana kankaaa

bizimde pazar günü çarşımızz...ama çok soğuk hava çıkma bi haftada otur sıcacık diyorum ama cıkk dinlemiyo....
ohh süper devrem.. sürekli mehtapla geçip gidecek senin şafağın...
Bizim izin yok... off nasıl dayanıcam bilmiyorum...
İnşallah yanına gidebilirzz.. Çok istiyorummm

Bende geçen sene o türküyü söylerdim sıkıldığımda.inşallah tüm kırgınlıkları unutursunuz

inşallah biter kırgınlığım canım ya en çok ona ağlıorum işte çok kırdı giderken çokk[/QUOTE]

ne yaptı kırıpta bu kadar çok üzülüyorsun canım?

bende ne olsun işte bi yandan alışveriş sitelerinde nerede ne var diye dolanıyorum. çeyizlik bişeyler var mı diye

sende benden ceyiz manyagı olduk valaa
neapıyım sevıyorum kendı evıme bıseyler almayı

inşallah biter kırgınlığım canım ya en çok ona ağlıorum işte çok kırdı giderken çokk

ne yaptı kırıpta bu kadar çok üzülüyorsun canım?[/QUOTE]

ailesi beni istemio garda herkez yanındaydı resim falan çekiliolardı yanlarına bile götürmedi onlar içerde ben dışarda bekledik otobüstede bana bakmadı hiç giderken çok içim acıdı kendimi çok kötü hissdiorum

devrem 28 ocakta Gürkan'ın yanına gittiğimde sabah dilim biribine dolanmıştı soğuktan, gelibolu'nunda acayip keskin bir soğuğu var.Kot pantolon vardı resmenn bacaklarımı hissetmedim o derece soğuktu.
Gürkan'da bi ay öncesine kadar çok hastaydı, teyzesi hemşire ona bi poşet ilaç vitamin götürdüm.komutanı içeri soktu.onları içti istirahat falan aldı çok şükür toparlandı şimdi.bende hiç bilmem onun hasta olduğunu ama askerde doğru düzgün besin almıyorlar tabi vücutları dirençsiz kalıyor devrem.geçicek inşallah bugünler, seneye bu zamanlarda ohoooo bitmiş olacak

cnm işte bizimde sınavlar bahane oluyor izin kullanmasına. izinler bitti mi sizin? yoksa kullanmayı mı düşünmüyor?
kayınvalidenle felan gitseniz keşke devrem? bak havalarda ısınacak artık bahar geliyor.

benndee bakıyorum ama kendımm secemıyorumm askımlaa beraberr bakmakk ıstıyorumm bı gelsınn beraberr secelımm ıstııyorumm cnım benımm

ailesi beni istemio garda herkez yanındaydı resim falan çekiliolardı yanlarına bile götürmedi onlar içerde ben dışarda bekledik otobüstede bana bakmadı hiç giderken çok içim acıdı kendimi çok kötü hissdiorum[/QUOTE]

merhaba, ne oldu da bu kadar istemiyor seni ailesi? ayrıca sevgilin yüzüne ailesinden dolayı mı bakmadı?

ailesi beni istemio garda herkez yanındaydı resim falan çekiliolardı yanlarına bile götürmedi onlar içerde ben dışarda bekledik otobüstede bana bakmadı hiç giderken çok içim acıdı kendimi çok kötü hissdiorum[/QUOTE]

bızımkılerde benı sevmez ama o nıye oyle yapmıskı onun sana daha cok baglanması gerkemezmı uzuldum :26:

benndee bakıyorum ama kendımm secemıyorumm askımlaa beraberr bakmakk ıstıyorumm bı gelsınn beraberr secelımm ıstııyorumm cnım benımm

onunla seçeceğim şeyler ayrı cnm zaten ben kendimce alacaklarımı alıyorum, çarşı izninde de kararsız kaldığım şeylerin fotoğraflarını gösteriyorum, kararlaştırıyoruz bende öyle alıyorum.

hımm kötü olmuş ama onuda anlaman gerkir canım sıkma canını sen.geçer bunlar.

Allah daim etsin o zman burcumm bu kadar iyi olmanı

saol zehram sen nasılsın bakalım sevdiğinle aran nasıl bir ara kötüydü psikologa felan gitmeyi düşünüyonuz ne oldu?

uuuuuuu gelibolunun soğuğu hiçbişeye benzemez çok yağmur yağar ve felaket rüzgarı vardır oranın 2 sene kaldım biliyorum yani.ama ben hiç hasta olmadım orda.sabahları 1 kaşık pekmez yerdim ii geliyordu sanırım bana.

Bende sıkıntıdan kendimi vermiştim çeyizlere hep bir arayış içindeydim ama bir süre sonra o da mutlu etmemye başladı şimdi gezmiyorum site site ama aldıklarımız yanımıza kar

merhaba, ne oldu da bu kadar istemiyor seni ailesi? ayrıca sevgilin yüzüne ailesinden dolayı mı bakmadı?
[/QUOTE]

ben evlenip boşandım die istemiolar arkadaşım dün gitmeden annesine getircem aşkımla tanış demiş heveslenmeyin olmıcak o iş demiş bakmadı bende aradığında soramadım üzülmesin diye çok dokundu çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…