- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
ailesi beni istemio garda herkez yanındaydı resim falan çekiliolardı yanlarına bile götürmedi onlar içerde ben dışarda bekledik otobüstede bana bakmadı hiç giderken çok içim acıdı kendimi çok kötü hissdiorum
merhaba, ne oldu da bu kadar istemiyor seni ailesi? ayrıca sevgilin yüzüne ailesinden dolayı mı bakmadı?
ben evlenip boşandım die istemiolar arkadaşım dün gitmeden annesine getircem aşkımla tanış demiş heveslenmeyin olmıcak o iş demiş bakmadı bende aradığında soramadım üzülmesin diye çok dokundu çok kötüyüm
bızımkılerde benı sevmez ama o nıye oyle yapmıskı onun sana daha cok baglanması gerkemezmı uzuldum :26:
onunla seçeceğim şeyler ayrı cnm zatenben kendimce alacaklarımı alıyorum, çarşı izninde de kararsız kaldığım şeylerin fotoğraflarını gösteriyorum, kararlaştırıyoruz bende öyle alıyorum.
uuuuuuu gelibolunun soğuğu hiçbişeye benzemez çok yağmur yağar ve felaket rüzgarı vardır oranın 2 sene kaldım biliyorum yani.ama ben hiç hasta olmadım orda.sabahları 1 kaşık pekmez yerdim ii geliyordu sanırım bana.
Bende sıkıntıdan kendimi vermiştim çeyizlere hep bir arayış içindeydim ama bir süre sonra o da mutlu etmemye başladı şimdi gezmiyorum site site ama aldıklarımız yanımıza kar
ben evlenip boşandım die istemiolar arkadaşım dün gitmeden annesine getircem aşkımla tanış demiş heveslenmeyin olmıcak o iş demiş bakmadı bende aradığında soramadım üzülmesin diye çok dokundu çok kötüyüm
Yok tatlım gitmedik.. Kendi haline bıraktım herşeyi..saol zehram sen nasılsın bakalım sevdiğinle aran nasıl bir ara kötüydü psikologa felan gitmeyi düşünüyonuz ne oldu?
yanıma geldi sarıldı falan ama ben böyle ummamıştım
devrem 28 ocakta Gürkan'ın yanına gittiğimde sabah dilim biribine dolanmıştı soğuktan, gelibolu'nunda acayip keskin bir soğuğu var.Kot pantolon vardı resmenn bacaklarımı hissetmedim o derece soğuktu.
Gürkan'da bi ay öncesine kadar çok hastaydı, teyzesi hemşire ona bi poşet ilaç vitamin götürdüm.komutanı içeri soktu.onları içti istirahat falan aldı çok şükür toparlandı şimdi.bende hiç bilmem onun hasta olduğunu ama askerde doğru düzgün besin almıyorlar tabi vücutları dirençsiz kalıyor devrem.geçicek inşallah bugünler, seneye bu zamanlarda ohoooo bitmiş olacak
cnm işte bizimde sınavlar bahane oluyor izin kullanmasına. izinler bitti mi sizin? yoksa kullanmayı mı düşünmüyor?
kayınvalidenle felan gitseniz keşke devrem? bak havalarda ısınacak artık bahar geliyor.
yok tatlım gitmedik.. Kendi haline bıraktım herşeyi..
ben arada kaynadım sanırımsohbet çok hararetli
cadıkazanı allah kavuştursun nereye gitti acemiliğe
hımmm iyi ama aranız dimi tatlım bir sorun yoktur inş.
valla öyle burcum berbat soğuktu. Boncuk cafe'yi biliyosundur sen o zaman
insanın canı sıkkın olunca özellikle bayanların alışverişe sarıyor kendisini
hmm anladım durumu :26: Zor bir süreç olacak ama inşallah yolunda girer bu sıkıntılar.
Erkek arkadaşın hiç evlenmemiş sanırım dimi?
askerın kabul etmısse onlara laf dusmez cnm sen askerıne sahıp cık onun ne dusundugu onemlı olna aılesıde zamanla kabulenecek
evet canım inşallah beklediğime değer aşkımıza sahip çıkar bugün akşam şafak düşmüşmü olcak bilemedim ilk asker yollamam pek bişey bilmiorum:26:
bilmem.. Iyimiyiz kötümüyüz bende bilmiyorum.. Dedim ya artık oluruna bıraktım burcum...
hımm anladım canım..herşey olacağına varır .zehram...
Bazı şeyleri gerçekten zorlamanın anlamı olmuyor,olmuyorsa olmuyor gerçekten bn bunu gerçekten çok ii anladım:)
kızlar ben bu 2011 ayrılık yılı ilan ediyorumm...kime ne sorsam ayrıldım diyor:):90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?