Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bızımkılerde benı sevmez ama o nıye oyle yapmıskı onun sana daha cok baglanması gerkemezmı uzuldum :26:[/QUOTE]

yanıma geldi sarıldı falan ama ben böyle ummamıştım

merhaba, ne oldu da bu kadar istemiyor seni ailesi? ayrıca sevgilin yüzüne ailesinden dolayı mı bakmadı?

ben evlenip boşandım die istemiolar arkadaşım dün gitmeden annesine getircem aşkımla tanış demiş heveslenmeyin olmıcak o iş demiş bakmadı bende aradığında soramadım üzülmesin diye çok dokundu çok kötüyüm [/QUOTE]

üzüldüm cnm bosver duzelır inş ne dyim :26:

üzüldüm cnm bosver duzelır inş ne dyim :26:[/QUOTE]
inşallah düzelir canım ağlamaktan gözlerim çıktı yerinden

bızımkılerde benı sevmez ama o nıye oyle yapmıskı onun sana daha cok baglanması gerkemezmı uzuldum :26:

yanıma geldi sarıldı falan ama ben böyle ummamıştım [/QUOTE]

askerın kabul etmısse onlara laf dusmez cnm sen askerıne sahıp cık onun ne dusundugu onemlı olna aılesıde zamanla kabulenecek

he hee bendee olee yapıyodumm.. ama artıkk carsısı 3ay kıtlıı benımdee 24 gunn sonraa mehtabımm olabılırrr gelcekk canımm benımm

valla öyle burcum berbat soğuktu. boncuk cafe'yi biliyosundur sen o zaman

Bende sıkıntıdan kendimi vermiştim çeyizlere hep bir arayış içindeydim ama bir süre sonra o da mutlu etmemye başladı şimdi gezmiyorum site site ama aldıklarımız yanımıza kar

insanın canı sıkkın olunca özellikle bayanların alışverişe sarıyor kendisini

hmm anladım durumu :26: zor bir süreç olacak ama inşallah yolunda girer bu sıkıntılar.
erkek arkadaşın hiç evlenmemiş sanırım dimi?

yanıma geldi sarıldı falan ama ben böyle ummamıştım

askerın kabul etmısse onlara laf dusmez cnm sen askerıne sahıp cık onun ne dusundugu onemlı olna aılesıde zamanla kabulenecek [/QUOTE]

evet canım inşallah beklediğime değer aşkımıza sahip çıkar bugün akşam şafak düşmüşmü olcak bilemedim ilk asker yollamam pek bişey bilmiorum:26:

ben arada kaynadım sanırım sohbet çok hararetli
cadıkazanı allah kavuştursun nereye gitti acemiliğe

pissy sevgilim bekar aynı yaştayız tecilliydi benimle evlenmek için askere gitti o sorunumuz olmasın die

VALLAhi biz izmirin havasına alışkın olduğumuz için nişanlımda çok zorlandı... Orada aşırı soğukmuşş.. hep hasta hep hasta..
ohh iyi bari.. siz hepsini kullancakmısınız izinlerin...
Yok cnm bizim iznimiz var daha ama kullanmak istemiyoruz... Yani İnşallah mecbur kalmayızz....
Ya sözde gitcez diyolar ama ben pek umutlanmıyorum açıkçası.. benimki bi kulp takar yine beni oraya getirtmemek için biliyorummm

yeni açılmışta olabilir.sahie inen bir ara var cadde sütünde bir cafe vardı genelde biz arkadaşlarla orda takılırdık ama cafenin ismini hatırlamıyorum edacım..
Askerin pekmez felan yese edacım olmaz mı ya.

askerın kabul etmısse onlara laf dusmez cnm sen askerıne sahıp cık onun ne dusundugu onemlı olna aılesıde zamanla kabulenecek

evet canım inşallah beklediğime değer aşkımıza sahip çıkar bugün akşam şafak düşmüşmü olcak bilemedim ilk asker yollamam pek bişey bilmiorum:26:[/QUOTE]

evet canım12 den sonra safakları atırıyoruz

evet canım inşallah beklediğime değer aşkımıza sahip çıkar bugün akşam şafak düşmüşmü olcak bilemedim ilk asker yollamam pek bişey bilmiorum:26:

evet canım12 den sonra safakları atırıyoruz [/QUOTE]

ohh bari bigün böle ağlayarak geçsin

bilmem.. Iyimiyiz kötümüyüz bende bilmiyorum.. Dedim ya artık oluruna bıraktım burcum...

hımm anladım canım..herşey olacağına varır .zehram...
Bazı şeyleri gerçekten zorlamanın anlamı olmuyor,olmuyorsa olmuyor gerçekten bn bunu gerçekten çok ii anladım:)

kızlar ben bu 2011 ayrılık yılı ilan ediyorumm...kime ne sorsam ayrıldım diyor:):90:

deme öyle deme kız
ayrılmasın sevenler :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…