Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

pissy aöf sınavları için gelicek demişsin bu izinlerden düşüyomu peki benim sevgilimde aöf okuyoda

Allah korusun canım bizden uzak dursun ayrılık :18:

Yok tatlım gitmedik.. Kendi haline bıraktım herşeyi..

zehracım merhaba,sana evlilik teklif edecekti ben en son senden o haberi almıştım. aranızda problemin olmasına üzüldüm hakkaten. inşallah düzelir.

pissy sevgilim bekar aynı yaştayız tecilliydi benimle evlenmek için askere gitti o sorunumuz olmasın die

ne diyeiblir ki insan.... inşallah hakkınızda hayırlısı olur arkadaşım:26:

Ben ayrılık istemiyorumm Öle deme kızım yaaaa
Olmıcaksa zaten olmaz tabiki bu yüzden zorlamanın bi alemi yok Burcumm Herşey olucağını varar dediğin gibi...

bu gidişle hepsini kullanıcaz gibi görünüyor devrem
bi teyzesi de lapseki'de oturuyo havalar düzelsin kayınvalidem annem ben evci çıkartmaya gidicez. teyzesinde kalmayı planlıyoruz. tabi bunların hepsi bi aksilik olmazsa Allah nasip ederse olacak.

aa niye öyle yapıyo nişanlın devrem ya? sonuçta yanlız olmayacaksın.kendi annesiyle gideceksin.hem kendini hem seni üzmesin öyle.

limana giderken sağda var cafeler onlardan biri boncuk cafe. hep orada kahvaltı yapıyor nişanlım. bizde gittiğimde orda yaptık hep. ama sıkıcı be burcum gelibolu. yazın nasıl olur bilemem ama ben pek sevmedim

meraba bacılaaarrr

şafak 221

e şafaklar aynı bizim
sülüs tarihi 6 temmuz mu?

bnd safak 221 bnmde sılus 6 temmuz

Ohh süper devrem yaa ne güzellll...
ya biliyosun nişanlımı hep böyle... yemin törenine bile ağlaya ağlaya zar zor getirttii... Kayınpederim bile vardı... Çıldırdı... Gece çıktı aradı kaç kere gelirken nerdesiniz. Mola vermeden gelin.. Bak babama söyle benzincilerde durunca inmesin.. sen ortada otur kimse görmesin... delitmişti beni resmen...Şimdiden boşyere ümitlenme gelmek için diyo... :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…