hımm anladım canım..herşey olacağına varır .zehram...
Bazı şeyleri gerçekten zorlamanın anlamı olmuyor,olmuyorsa olmuyor gerçekten bn bunu gerçekten çok ii anladım:)
kızlar ben bu 2011 ayrılık yılı ilan ediyorumm...kime ne sorsam ayrıldım diyor:):90:
Yok tatlım gitmedik.. Kendi haline bıraktım herşeyi..
pissy sevgilim bekar aynı yaştayız tecilliydi benimle evlenmek için askere gitti o sorunumuz olmasın die
hımm anladım canım..herşey olacağına varır .zehram...
Bazı şeyleri gerçekten zorlamanın anlamı olmuyor,olmuyorsa olmuyor gerçekten bn bunu gerçekten çok ii anladım:)
kızlar ben bu 2011 ayrılık yılı ilan ediyorumm...kime ne sorsam ayrıldım diyor:):90:
zehracım merhaba,sana evlilik teklif edecekti ben en son senden o haberi almıştım. aranızda problemin olmasına üzüldüm hakkaten. inşallah düzelir.
VALLAhi biz izmirin havasına alışkın olduğumuz için nişanlımda çok zorlandı... Orada aşırı soğukmuşş.. hep hasta hep hasta..
ohh iyi bari.. siz hepsini kullancakmısınız izinlerin...
Yok cnm bizim iznimiz var daha ama kullanmak istemiyoruz... Yani İnşallah mecbur kalmayızz....
Ya sözde gitcez diyolar ama ben pek umutlanmıyorum açıkçası.. benimki bi kulp takar yine beni oraya getirtmemek için biliyorummm
yeni açılmışta olabilir.sahie inen bir ara var cadde sütünde bir cafe vardı genelde biz arkadaşlarla orda takılırdık ama cafenin ismini hatırlamıyorum edacım..
Askerin pekmez felan yese edacım olmaz mı ya.
meraba bacılaaarrr
şafak 221
evet tatlım öle planları vardıııı sonra benim öğrendiğimi öğrendi... dinlenme modundayızz
bu gidişle hepsini kullanıcaz gibi görünüyor devrem
bi teyzesi de lapseki'de oturuyo havalar düzelsin kayınvalidem annem ben evci çıkartmaya gidicez. teyzesinde kalmayı planlıyoruz. tabi bunların hepsi bi aksilik olmazsa Allah nasip ederse olacak.
aa niye öyle yapıyo nişanlın devrem ya? sonuçta yanlız olmayacaksın.kendi annesiyle gideceksin.hem kendini hem seni üzmesin öyle.
limana giderken sağda var cafeler onlardan biri boncuk cafe. hep orada kahvaltı yapıyor nişanlım. bizde gittiğimde orda yaptık hep. ama sıkıcı be burcum gelibolu. yazın nasıl olur bilemem ama ben pek sevmedim
e şafaklar aynı bizim
sülüs tarihi 6 temmuz mu?
bnd safak 221 bnmde sılus 6 temmuz
Meraba kızlar :80:
Hayırlı Cumalar herkese ..
e şafaklar aynı bizim
sülüs tarihi 6 temmuz mu?
bu gidişle hepsini kullanıcaz gibi görünüyor devrem
bi teyzesi de lapseki'de oturuyo havalar düzelsin kayınvalidem annem ben evci çıkartmaya gidicez. teyzesinde kalmayı planlıyoruz. tabi bunların hepsi bi aksilik olmazsa Allah nasip ederse olacak.
bilmiyrm kisormadım hiç buqn sorarm
Meraba kızlar :80:
Hayırlı Cumalar herkese ..
eee sen neye göre hesaplıyosun şafağını?
slmm cnmm... Sanada Hayırlı Cumalarr olsunn
Havan kime güzelimmmmmm
çok pis trip atasım var :86: Aşkımda yok napim
Bende özlüyorum bunları kızz....
O zaman; sen bana at ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?