kızlar merhaba nasılsınız bugun sevdiğim gidiyor hatta bu saatlerde şuanda...az önce telefonda konuştuk beni merak etme sakın emi aşkım dedi...nasıl merak etmem offffffffff gidemedim şimdi bütün ailesi orda uygun olmaz diye daha nişsanlı degiliz falan ayıp olur diyeee...allahtan manisaya cıktıı ben izmirdeyimm bu hafta sonu göremem sanırım demi kızlarrr haftaya gidicem daha dün gördüm ama doyamıyorum kii onaaa allahım yardımcımız olsunn
kızlar kocısıme bır spor ayakabı alacam ama ne alsam dıe dusunuom sızde bır baksanız ınterneten begendınızı resımını yukleyın bana da fıkır olsun :26:
mentol,ernesta,zeynelim+,yengec123+,AYSIZGoKYuZu,sonergizem,mursh,susu_,Latilokum+,organiik+,
maşallah ne güzel ailecek burdayız sizleri seviyorum kızlar burda biribirmize destek oluyoruz ve günlerimiz çabucak geçiyoor:13:
kızlar merhaba nasılsınız bugun sevdiğim gidiyor hatta bu saatlerde şuanda...az önce telefonda konuştuk beni merak etme sakın emi aşkım dedi...nasıl merak etmem offffffffff gidemedim şimdi bütün ailesi orda uygun olmaz diye daha nişsanlı degiliz falan ayıp olur diyeee...allahtan manisaya cıktıı ben izmirdeyimm bu hafta sonu göremem sanırım demi kızlarrr haftaya gidicem daha dün gördüm ama doyamıyorum kii onaaa allahım yardımcımız olsunn
aramıza hoşgeldiiiiinnn üzülme cnm yakınmışsınz gidip görürsün
üzülmee cnnm benm yaaakızlar merhaba nasılsınız bugun sevdiğim gidiyor hatta bu saatlerde şuanda...az önce telefonda konuştuk beni merak etme sakın emi aşkım dedi...nasıl merak etmem offffffffff gidemedim şimdi bütün ailesi orda uygun olmaz diye daha nişsanlı degiliz falan ayıp olur diyeee...allahtan manisaya cıktıı ben izmirdeyimm bu hafta sonu göremem sanırım demi kızlarrr haftaya gidicem daha dün gördüm ama doyamıyorum kii onaaa allahım yardımcımız olsunn
Allah kavuştursun canım
Niye ayıp olsunki keşke gitseydin uğurlamaya.
mentol,ernesta,zeynelim+,yengec123+,AYSIZGoKYuZu,sonergizem,mursh,susu_,Latilokum+,organiik+,
maşallah ne güzel ailecek burdayız sizleri seviyorum kızlar burda biribirmize destek oluyoruz ve günlerimiz çabucak geçiyoor:13:
Olarrr:86:
birlikten birliğe değişiyormus sanırım tatlımm,ay bilmiom ki bakalım askısı beni bi arasın da çok istiyorum görmekkcanım ne guzel ıste yakınına cıkmıs bak ya uzaga cıksaydı kendını tesellı et boyle ama askerıyeye gıdınce zanetmıyorum gostersınler acemı bırlınde ızın vermıolar bnmkının abısı gtmıstı gorememıstı sonra baya ısrar edınce 10 dk gormus
üzülmee cnnm benm yaaabişey diyim mi bende askeerlik boyunca hep böle yakın olanlara özendim..keşke biizimde 1-2 saatlik yol olsa her hafta gidip görsem diye iç geçirirdimm..ama napalımm böyle olmalıymışşş..neyyseee kii KIBRIS senden kurtuluyoruzz arttııkkkkkkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?