Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar merhaba nasılsınız bugun sevdiğim gidiyor hatta bu saatlerde şuanda... az önce telefonda konuştuk beni merak etme sakın emi aşkım dedi...nasıl merak etmem offffffffff gidemedim şimdi bütün ailesi orda uygun olmaz diye daha nişsanlı degiliz falan ayıp olur diyeee...allahtan manisaya cıktıı ben izmirdeyimm bu hafta sonu göremem sanırım demi kızlarrr haftaya gidicem daha dün gördüm ama doyamıyorum kii onaaa allahım yardımcımız olsunn

hoşbuldum tertibim nasılsın bakalım özel msjlarını gördüm cvp yazacağım tatlım
yeni gelen arkadaşlara allah kavuştursun diyorum sabır kızlar sabır en sevmedğim şey ve yapamadığım şey ama beklmek ve sabır nasılsa bitecek bir gün kollarında çıkarırız acılarını bu günlerin

kızzllaarr ben geldiimmm ..gitmeden siziiinlee konuşıyım dedim..1 hafta belkide daha fazla gelemeyeceğimm..dönüşüm muhteşem olucakkkkkk nihahahahaaa

kızlar kocısıme bır spor ayakabı alacam ama ne alsam dıe dusunuom sızde bır baksanız ınterneten begendınızı resımını yukleyın bana da fıkır olsun :26:

aramıza hoşgeldiiiiinnn üzülme cnm yakınmışsınz gidip görürsün

mentol,ernesta,zeynelim+,yengec123+,AYSIZGoKYuZu,sonergizem,mursh,susu_,Latilokum+,organiik+,
maşallah ne güzel ailecek burdayız sizleri seviyorum kızlar burda biribirmize destek oluyoruz ve günlerimiz çabucak geçiyoor:13:

mentol,ernesta,zeynelim+,yengec123+,AYSIZGoKYuZu,sonergizem,mursh,susu_,Latilokum+,organiik+,
maşallah ne güzel ailecek burdayız sizleri seviyorum kızlar burda biribirmize destek oluyoruz ve günlerimiz çabucak geçiyoor:13:

merhaba canım eveet burası da olmasa günler nasıl geçicek birbirimize destek olmadan bilmiyorumm.off allahım zaman çabuk geçsinnn.Allahım askerlerimize ve bize sabır versin inşallah

Allah kavuştursun canım
Niye ayıp olsunki keşke gitseydin uğurlamaya.

canım ne guzel ıste yakınına cıkmıs bak ya uzaga cıksaydı kendını tesellı et boyle ama askerıyeye gıdınce zanetmıyorum gostersınler acemı bırlınde ızın vermıolar bnmkının abısı gtmıstı gorememıstı sonra baya ısrar edınce 10 dk gormus

üzülmee cnnm benm yaaa bişey diyim mi bende askeerlik boyunca hep böle yakın olanlara özendim..keşke biizimde 1-2 saatlik yol olsa her hafta gidip görsem diye iç geçirirdimm..ama napalımm böyle olmalıymışşş..neyyseee kii KIBRIS senden kurtuluyoruzz arttııkkkkkkkk..

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
( 81-DOĞAN GÜNEŞ )

:123:...//2011 RoSeSpRiNq= DOĞAN GÜNEŞ...:123:

:123:...//2011 hejar12= 19 çorum selam...:123:

:123:...10/04/2011 susu_= 44 malatya selam...:123:

:123:...//2011 kardelen44= 70 karaman selam...:123:

:123:...//2011 mavimavimavi= 77 yalova selam...:123:

:123:...//2011 duygu.c= 78 karabük selam...:123:

:123:...//2011 BarbieveKen = 80 osmaniye selam...:123:

-----------
-----

Son düzenleme:
Allah kavuştursun canım
Niye ayıp olsunki keşke gitseydin uğurlamaya.

şimdi akrabaları falan da var ya canım ondan uygun olmaz dedik yoksa gidicektim cok istedim:97: yemin törenine kuzenleriyle katılıcaz inşallahhh,yaa gitseydim de gelemezdimm ben oturur ağlardım subede

evet cnm sana katılıyorum burası bana terapı gıbı gelıyor vala

Allah kavuştursun cnm...
bende izmirdeyim.. bak ne güzel 45dk 1saat mesafe var askerinle aranızdaa...Umarım usta birliğide iyi bir yere çıkar...

birlikten birliğe değişiyormus sanırım tatlımm,ay bilmiom ki bakalım askısı beni bi arasın da çok istiyorum görmekk((

canımmm senin eşin de manisa da yapmıstı demii dogru hatırlıyorumm.eve ordan sonra kıbrıs,ankara,istanbul cok gidiyormuss askerlerrr.ayy hadi cok az kaldıı canım yaa:)))eminn oll sevincini paylaşıyoruzz

güllllllllllll ne yaptın dün annesiyle konuşmanız nasıldı aranız düzeldi mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…