Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mentol,ernesta,zeynelim+,yengec123+,AYSIZGoKYuZu,sonergizem,mursh,susu_,Latilokum+,organiik+,
maşallah ne güzel ailecek burdayız sizleri seviyorum kızlar burda biribirmize destek oluyoruz ve günlerimiz çabucak geçiyoor:13:

evet valla yoksa dakika bile geçmiyor hep buraya bakıyorum bazen iç geçiriyorum :) ama geçicek bu günlerde geçicek hepimiz sevdiklerimize kavuşucaz inş.. canım sen askerini ne zaman yolladın şafağın kaç ?

Allah kavuştursun cnm...
bende izmirdeyim.. bak ne güzel 45dk 1saat mesafe var askerinle aranızdaa...Umarım usta birliğide iyi bir yere çıkar...

hemşerimm:)))canımm manisa merkeze çıktıı da gösterirler mi kuzumu acaba bana ne düşünüyorsunn,açok teşekkür ederimmm canımm yaaa

canım bnmkıde manısa merkezde acemı bırlını yaptı oyuzden dedım aynı yerde yaptı sımdı edırnede ama ıns edırneye dusmez zor bıyer manısada zor bı yer sana solıyım baya zor gecıcek :26::26:
askım dıokı bızım burda tezkere alanın elını opmek lazım neler yapıolarmıs ust devreler yenı gelenlere neysekı bız eskıdık artık rahatız

owww olamazz yaaa çok istiyorduk ama biliyorum canım duymuştum manisayı (( off zar zor ikna edip giricem artıkk inşallah alırlarr

canım ne yapıyorlarmış

evet valla yoksa dakika bile geçmiyor hep buraya bakıyorum bazen iç geçiriyorum :) ama geçicek bu günlerde geçicek hepimiz sevdiklerimize kavuşucaz inş.. canım sen askerini ne zaman yolladın şafağın kaç ?
canım ben askerimi mayısta gönderdim 10 aylık askeriz
valla ben yarimi uğurladğım anı hatırlamak bile istemiyorum ben ve o vardık sadece otobüse binerken ki konuşamadğı halini sadece kendine dikkat et bensizken diyişini o yutkunuşunu unutamıyrum araba kullanamam die otobusle döndum ama butun otonun gözü bende hiç okadar ağladğımı hatırlamıyorum ne zor kara bi gündü Allah bir daha kimseye ayrılık yaşatmasın canlarım

owww olamazz yaaa çok istiyorduk ama biliyorum canım duymuştum manisayı (( off zar zor ikna edip giricem artıkk inşallah alırlarr

canım uzmek ıstemezdım ama oyle bır yer ıns gorursun ne dıyım ama tek sey ıyı doguya gondermıyorlar ordan ıst kıbrıs edırne cıkıo ama ıns edırneye cıkmaaz

canımmm senin eşin de manisa da yapmıstı demii dogru hatırlıyorumm.eve ordan sonra kıbrıs,ankara,istanbul cok gidiyormuss askerlerrr.ayy hadi cok az kaldıı canım yaa:)))eminn oll sevincini paylaşıyoruzz
ewet cnm dogru hatırlıyosunn..ama benimki alaşehirdeydii..inşllah istanbula filan çıkar diye umut etmiştikk amaa nerdeeee....teee gtti kıbrısa..neyse ki doğuya filan çıkmadı..

hemşerimm:)))canımm manisa merkeze çıktıı da gösterirler mi kuzumu acaba bana ne düşünüyorsunn,açok teşekkür ederimmm canımm yaaa

vallahi bilmiyorumki cnm...Biz sadece yemin törenine gittik nişanlımın... ama acemide gidip görülebiliyomu tam bi bilgim yok.. Kaç gün yapıcak acemiliği... 75gün falansa çarşıya falan çıkar ozaman görebilirsin diye düşünüyorum cnm ama tam emin deelimmm:26:

git cnm ya 1 saatlik mesafe madem git konuş ikna etmeye çalış göstersinler. inş. gösterirler askerinii :26:

şimdi yine msj attım canım allahtan ikna gücü kuvvetli sevgilimin vallahi bırakmam yanii,bi de bana görüş saatlerini falan söylemişti de o nedenle giderim diyorduk kesinn

canım ne yapıyorlarmış

vala bana cok anlatmıyor ama devrecılık varmıs ust devreler tel kullandırtmıyor temızlık yapıyodu ve eger ust devreye karsılık verırsen gece senı wc de bı guzel dovuolarmıs neysekı bnmkı evlı dıe cok karısmamıslar ama karısılanları gorunce baya uzuluodu cnm bnm o yuzden ıstemem kımsenın edırneyı benımkının oraya dusmesını

ayy cnm varyaa benn taa burdan yanı ıstanbuldan yanına gıtmeyı goze almıstım bı sekılde yalvarıp yakarp askerımı gorucektım sonra vazgecırdı benı abısı de gondermedı 9 saat fılan dıye tek basına gıtme dedı gondermedılerr..ayy yazıkk bnaa yaa

Allah kavuştursun sizide. Tez vakit sağsalim kavuşun inşallah. bende manisalıyım, İzmir'de çalışıyorum.

kızzllaarr ben geldiimmm ..gitmeden siziiinlee konuşıyım dedim..1 hafta belkide daha fazla gelemeyeceğimm..dönüşüm muhteşem olucakkkkkk nihahahahaaa

nerelere gidiyorsun bakalım?

kızlar kocısıme bır spor ayakabı alacam ama ne alsam dıe dusunuom sızde bır baksanız ınterneten begendınızı resımını yukleyın bana da fıkır olsun :26:

ben New Balance beğeniyorum. Renkler, kalite hakikaten farklı.
Nişanlım geçen sene doğum günümde almıştı çok severek kullanıyorum.

ewet cnm dogru hatırlıyosunn..ama benimki alaşehirdeydii..inşllah istanbula filan çıkar diye umut etmiştikk amaa nerdeeee....teee gtti kıbrısa..neyse ki doğuya filan çıkmadı..

askerlerin rahat etmesi en önemlisi. batıda olupta rahat edemedikten sonra hiç bir teselli edecek yanı olmaz. Sizde sağsalim kavuşun inşallah.

yuh yaa ne biçim iş bu komutan falan yokmu orda hey Allah ım yaa

niye üzülüyosn kız bi kaç gün snra görceksin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…