- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
mentol,ernesta,zeynelim+,yengec123+,AYSIZGoKYuZu,sonergizem,mursh,susu_,Latilokum+,organiik+,
maşallah ne güzel ailecek burdayız sizleri seviyorum kızlar burda biribirmize destek oluyoruz ve günlerimiz çabucak geçiyoor:13:
Allah kavuştursun cnm...
bende izmirdeyim.. bak ne güzel 45dk 1saat mesafe var askerinle aranızdaa...Umarım usta birliğide iyi bir yere çıkar...
birlikten birliğe değişiyormus sanırım tatlımm,ay bilmiom ki bakalım askısı beni bi arasın da çok istiyorum görmekk((
canımmm senin eşin de manisa da yapmıstı demii dogru hatırlıyorumm.eve ordan sonra kıbrıs,ankara,istanbul cok gidiyormuss askerlerrr.ayy hadi cok az kaldıı canım yaa:)))eminn oll sevincini paylaşıyoruzz
hemşerimm:)))canımm manisa merkeze çıktıı da gösterirler mi kuzumu acaba bana ne düşünüyorsunn,açok teşekkür ederimmm canımm yaaa
canım bnmkıde manısa merkezde acemı bırlını yaptı oyuzden dedım aynı yerde yaptı sımdı edırnede ama ıns edırneye dusmez zor bıyer manısada zor bı yer sana solıyım baya zor gecıcek :26::26:
askım dıokı bızım burda tezkere alanın elını opmek lazım neler yapıolarmıs ust devreler yenı gelenlere neysekı bız eskıdık artık rahatız
canım bnmkıde manısa merkezde acemı bırlını yaptı oyuzden dedım aynı yerde yaptı sımdı edırnede ama ıns edırneye dusmez zor bıyer manısada zor bı yer sana solıyım baya zor gecıcek :26::26:
askım dıokı bızım burda tezkere alanın elını opmek lazım neler yapıolarmıs ust devreler yenı gelenlere neysekı bız eskıdık artık rahatız
canım ben askerimi mayısta gönderdim 10 aylık askerizevet valla yoksa dakika bile geçmiyor hep buraya bakıyorum bazen iç geçiriyorum :) ama geçicek bu günlerde geçicek hepimiz sevdiklerimize kavuşucaz inş.. canım sen askerini ne zaman yolladın şafağın kaç ?
owww olamazz yaaaçok istiyorduk ama biliyorum canım duymuştum manisayı (( off zar zor ikna edip giricem artıkk inşallah alırlarr
owww olamazz yaaaçok istiyorduk ama biliyorum canım duymuştum manisayı (( off zar zor ikna edip giricem artıkk inşallah alırlarr
ewet cnm dogru hatırlıyosunn..ama benimki alaşehirdeydii..inşllah istanbula filan çıkar diye umut etmiştikk amaa nerdeeee....teee gtti kıbrısa..neyse ki doğuya filan çıkmadı..canımmm senin eşin de manisa da yapmıstı demii dogru hatırlıyorumm.eve ordan sonra kıbrıs,ankara,istanbul cok gidiyormuss askerlerrr.ayy hadi cok az kaldıı canım yaa:)))eminn oll sevincini paylaşıyoruzz
hemşerimm:)))canımm manisa merkeze çıktıı da gösterirler mi kuzumu acaba bana ne düşünüyorsunn,açok teşekkür ederimmm canımm yaaa
git cnm ya 1 saatlik mesafe madem git konuş ikna etmeye çalış göstersinler. inş. gösterirler askerinii :26:
canım ne yapıyorlarmış
şimdi yine msj attım canım allahtan ikna gücü kuvvetli sevgiliminvallahi bırakmam yanii,bi de bana görüş saatlerini falan söylemişti de o nedenle giderim diyorduk kesinn
kızlar merhaba nasılsınız bugun sevdiğim gidiyor hatta bu saatlerde şuanda...az önce telefonda konuştuk beni merak etme sakın emi aşkım dedi...nasıl merak etmem offffffffff gidemedim şimdi bütün ailesi orda uygun olmaz diye daha nişsanlı degiliz falan ayıp olur diyeee...allahtan manisaya cıktıı ben izmirdeyimm bu hafta sonu göremem sanırım demi kızlarrr haftaya gidicem daha dün gördüm ama doyamıyorum kii onaaa allahım yardımcımız olsunn
kızzllaarr ben geldiimmm ..gitmeden siziiinlee konuşıyım dedim..1 hafta belkide daha fazla gelemeyeceğimm..dönüşüm muhteşem olucakkkkkk nihahahahaaa
kızlar kocısıme bır spor ayakabı alacam ama ne alsam dıe dusunuom sızde bır baksanız ınterneten begendınızı resımını yukleyın bana da fıkır olsun :26:
ewet cnm dogru hatırlıyosunn..ama benimki alaşehirdeydii..inşllah istanbula filan çıkar diye umut etmiştikk amaa nerdeeee....teee gtti kıbrısa..neyse ki doğuya filan çıkmadı..
vala bana cok anlatmıyor ama devrecılık varmıs ust devreler tel kullandırtmıyor temızlık yapıyodu ve eger ust devreye karsılık verırsen gece senı wc de bı guzel dovuolarmıs neysekı bnmkı evlı dıe cok karısmamıslar ama karısılanları gorunce baya uzuluodu cnm bnm o yuzden ıstemem kımsenın edırneyı benımkının oraya dusmesını
ayy cnm varyaa benn taa burdan yanı ıstanbuldan yanına gıtmeyı goze almıstım bı sekılde yalvarıp yakarp askerımı gorucektım sonra vazgecırdı benı abısı de gondermedı 9 saat fılan dıye tek basına gıtme dedı gondermedılerr..ayy yazıkk bnaa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?