- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
inşallah szde sağ salimm kavusşursnzzz:)ben nereyee gdiiyoorummm ..asşkımm geliyorr o yuzdenn buralaraa gelemeyeceğimmmm:)nerelere gidiyorsun bakalım?
askerlerin rahat etmesi en önmlisi. batıda olupta rahat edemedikten sonra hiç bir teselli edecek yanı olmaz. Sizde sağsalim kavuşun inşallah.
yuh yaane biçim iş bu komutan falan yokmu orda hey Allah ım yaa
bu gidişle hepsini kullanıcaz gibi görünüyor devrem
bi teyzesi de lapseki'de oturuyo havalar düzelsin kayınvalidem annem ben evci çıkartmaya gidicez. teyzesinde kalmayı planlıyoruz. tabi bunların hepsi bi aksilik olmazsa Allah nasip ederse olacak.
aa niye öyle yapıyo nişanlın devrem ya? sonuçta yanlız olmayacaksın.kendi annesiyle gideceksin.hem kendini hem seni üzmesin öyle.
limana giderken sağda var cafeler onlardan biri boncuk cafe. hep orada kahvaltı yapıyor nişanlım. bizde gittiğimde orda yaptık hep. ama sıkıcı be burcum gelibolu. yazın nasıl olur bilemem ama ben pek sevmedim
e şafaklar aynı bizim
sülüs tarihi 6 temmuz mu?
heheheewet cnm dogru hatırlıyosunn..ama benimki alaşehirdeydii..inşllah istanbula filan çıkar diye umut etmiştikk amaa nerdeeee....teee gtti kıbrısa..neyse ki doğuya filan çıkmadı..
şimdi sorucak bakalım canım daha girmediler merkezevallahi bilmiyorumki cnm...Biz sadece yemin törenine gittik nişanlımın... ama acemide gidip görülebiliyomu tam bi bilgim yok.. Kaç gün yapıcak acemiliği... 75gün falansa çarşıya falan çıkar ozaman görebilirsin diye düşünüyorum cnm ama tam emin deelimmm:26:
AMİNNNumarım ikna ederde sende gidip görürsün
var ama onlar dıomus zaten herkez bunları yasıycak sızde gelenlere yapıcaksın dıe ve zamanla gercekten oylede oluo aynılarını gelenlere yapıolar kalplerı askerde tas kesıo bazen bn kendı esımı tanıyamıyorum orda neler yasadımı bı ben bıde alah bılıo dıo bana ve dun yıne bana dıokı ben sadece bu acıya senn ıcın katlanıyorum dıo bu laf ıcıme ısledı artık onun uzuldunu bılmek benı cok derınden yaralıyor :2:
bu askerlerin kalplerinin taş kesilme olayına bende katılıyorum benim eşimde gerçekten delirmiş durumda normalde kıskançtı ama şimdi dahada beter oldu en ufak bir şeyde kavga ediyor alttan alma çabası veriyorum ama beni öyle bir duruma sokuyorki ne desem ona batıyor nasıl atlatıcaz bu dönemi bilmiyorum şimdi küstü bana iki gün oldu aradığı yok iki gözüm iki çeşme kahroluyorum
bu askerlerin kalplerinin taş kesilme olayına bende katılıyorum benim eşimde gerçekten delirmiş durumda normalde kıskançtı ama şimdi dahada beter oldu en ufak bir şeyde kavga ediyor alttan alma çabası veriyorum ama beni öyle bir duruma sokuyorki ne desem ona batıyor nasıl atlatıcaz bu dönemi bilmiyorum şimdi küstü bana iki gün oldu aradığı yok iki gözüm iki çeşme kahroluyorum
onların orda ne yaşadığını hiçbirimiz bilmiyoruz bazen kndmı onun yerıne koyuyorm da zor hergün 6-7 gibi kalk bütn gün komutanın ne derse yap hergün aynı yüzleri gör zor iş.. bize sadece sabredip alttan almak düşüyo yapcak bşka bişe yok
canım yaa üzülme bizimkiler eskidi artık rahattır şimdi
bende 1 ay konusmadımızı bılıyorum cnm evet oyle oluolar neden bılmıorumneyese sımdı ıyız nazar degmesın de bızde cok kavgalar etık hemde ayrılık derecesıne geldık okadar
orası öyle canım gerçekten zor bir durum içindeler heleki benim eşim gerçekten ölümle burun buruna bir askerlik süreci yaşayacak şimdi hakkari çukurca han tepeye gitmek için hazırlık yapıyorlar dağa çadırlar kuruluyormuş elektrik yok su yok hiç bir şey yok bol bol çatışma var diyor artık ölüme iyice adepte etmişler Allah hepimizin heleki askerlerimizin yardımcısı olsun.
orası öyle canım gerçekten zor bir durum içindeler heleki benim eşim gerçekten ölümle burun buruna bir askerlik süreci yaşayacak şimdi hakkari çukurca han tepeye gitmek için hazırlık yapıyorlar dağa çadırlar kuruluyormuş elektrik yok su yok hiç bir şey yok bol bol çatışma var diyor artık ölüme iyice adepte etmişler Allah hepimizin heleki askerlerimizin yardımcısı olsun.
allah bozmasın canım, senin yaşadıklarını şuanda ben yaşıyorum çok yoruldum artık kavga etmektenonların orda ne yaşadığını hiçbirimiz bilmiyoruz bazen kndmı onun yerıne koyuyorm da zor hergün 6-7 gibi kalk bütn gün komutanın ne derse yap hergün aynı yüzleri gör zor iş.. bize sadece sabredip alttan almak düşüyo yapcak bşka bişe yok
her telefon çaldığında umutlanıorum sanki o msj atıo off ilk gün nasıl zormuş yaa ısparta merkezi bilen varmı nereye düşer aşkım acaba yaaa
şimdi rahat cnm dıokı 91/2 ler gelınce bunlar bılet oluomus yanı yolcu dıolarmıs nobet tutmıycakmıs fln ole avutuyor kendını ama cok zor gunler yasadı emınım buna ama anlatmıyoo bana yeterkı sen uzulme gelınce unuturursun bana dıo oof oof
bıtsın su 221 gunde beraber psıkolaga gıdek bız :44:
içimdeki korkular okadar büyük ki ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorumallah kavuştursun canım ya senin durum baya zormuşş
amin canım aminsenin işin daha zor cnm yaaAllah yardımcın olsun bol bol dua et askerine Allah bütün askerlerimizi korusunn
ayy benm aşkımn gideceği akşam çok kötydüm yaa.gitmeden önceki son günlerinde yüzüne bile bakamıyordummo da bak bana diyodu bakamıyodum gözlerinee gideceği akşam akrabaları filan gelmişti..kaynvalidemdeydk..bayağı kalabalıktı..bzde eltimle küççük odadaydkk.herkes içerdeydi..tabi birisi aaa dese rahat duyuyorz..bn herkesn yannda ağlamamk içnn odaya geçtmm eltmn yanınaaa..askerimn arkadaşı şarkı sölemeye başladıı..saçlarnı taramışsın şarksı varya onu söyledii...iştee ben o an yıkıldımm..ağlamaya başladımm..tabi eltimde dayanamadı..sonra bi ara odadan çıktım araya doğru giderken baktım annesiyle aşkım sarıldı anne sana emanet filann..annesi de ağlıyoduu..baktım aşkım gözlerinii siliyorr..tabi bennn ağlamaktan bi hal oldumm..o da oyle gorunce herkesn ıcınde basladık zırıl zırıl ağlamaayaa..öyle bir sarıldık kii..kimse umrumuzda olmadı..abisi odaya götrdüü..çok kötüü oldukk..sarıldıkk sımsıkı..bana bakk kızım senin için gidiyrum beni bekliyceksinn tamam mı biliyorum bunu dedi..tabi beni öyle gören herkes dayanamadı bana üzülme vs diyolar ama tutamıyorummm kendimii neyse arabalar bindik gidiyoruzzz.. sürekli ağlıyorummm..arkadaşları ağlamaa yapma diyolarr ama dayanamıyorm..en son bana sarıldı dayanamam bende ağlarım diye..otobüse bindii..tabi otobüs giderken bende peşinden gittimm..o anları iç unutmıycaamm..şu an bilee ağlıyoruuumm.ççookk özlediimmm çokkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?