bızımkılerıde 1 aylına egıtıme goturduler cnm bır daga baska bır sehıre cadırda yasıolar ates fln yakmıslar yagmur camur cok zor bır durum gercekten su askerlık bızler dayanamayız bu kadar seye onlar yıne ii dayanıyor dıyorum bazen
allah bozmasın canım senin yaşadıklarını şuanda ben yaşıyorum kavga etmekten çok yoruldum artık
ayy benm aşkımn gideceği akşam çok kötydüm yaa.gitmeden önceki son günlerinde yüzüne bile bakamıyordummo da bak bana diyodu bakamıyodum gözlerinee gideceği akşam akrabaları filan gelmişti..kaynvalidemdeydk..bayağı kalabalıktı..bzde eltimle küççük odadaydkk.herkes içerdeydi..tabi birisi aaa dese rahat duyuyorz..bn herkesn yannda ağlamamk içnn odaya geçtmm eltmn yanınaaa..askerimn arkadaşı şarkı sölemeye başladıı..saçlarnı taramışsın şarksı varya onu söyledii...iştee ben o an yıkıldımm..ağlamaya başladımm..tabi eltimde dayanamadı..sonra bi ara odadan çıktım araya doğru giderken baktım annesiyle aşkım sarıldı anne sana emanet filann..annesi de ağlıyoduu..baktım aşkım gözlerinii siliyorr..tabi bennn ağlamaktan bi hal oldumm..o da oyle gorunce herkesn ıcınde basladık zırıl zırıl ağlamaayaa..öyle bir sarıldık kii..kimse umrumuzda olmadı..abisi odaya götrdüü..çok kötüü oldukk..sarıldıkk sımsıkı..bana bakk kızım senin için gidiyrum beni bekliyceksinn tamam mı biliyorum bunu dedi..tabi beni öyle gören herkes dayanamadı bana üzülme vs diyolar ama tutamıyorummm kendimii neyse arabalar bindik gidiyoruzzz.. sürekli ağlıyorummm..arkadaşları ağlamaa yapma diyolarr ama dayanamıyorm..en son bana sarıldı dayanamam bende ağlarım diye..otobüse bindii..tabi otobüs giderken bende peşinden gittimm..o anları iç unutmıycaamm..şu an bilee ağlıyoruuumm.ççookk özlediimmm çokkkk..
öyle canım bilmiyorum ama böyle olmamalı yani ne bileyim herşeyden önce hepsi ana kuzusu off Allah ellerini onların üzerinden çekmesin
offf allahım sabır ver bize ne olurrrrrrrrrrr
aynen canım aynen hergün aynı şeyler aynı uyarılar sonra küsmeler sabır ya sabırcnm duzelıcek ıns neapalım kıskanclar bana hep dıokı bana yanlıs yapma dıo baska bısey demıyo yada varsa bır sorun sole her gun bu lafları duyuyorum bana yanlıs yapma fln fln anlıycan :2:
manisadayken çokk soğuk diyodu askerim ..kıbrıstaa felakett sıcakkk düşünün zaten orda en fzla yağmur oluyomşş.. kac kere çadır kurdular kampa gittiler..en kötüsü de doğum günümde gittiler 1 hafta konusamadıkkilk kıbrısa gttiğinde çok zorluk çektii..askerliğin ne olduğunu asıl burda anladım dedii...ekmeğin tadı farklı herşey başkaaa dedii...bazı çocukların psikolojisi çok bozulmuşş..resmen inthar edicem diyolarmış..komutanlar bile çok kötü burası demişş..herkess kıbrısa gezmek dışında Allah kimseyi düşürmesin diyomuş herkes vee bana da diyolarr...
her telefon çaldığında umutlanıorum sanki o msj atıo off ilk gün nasıl zormuş yaa ısparta merkezi bilen varmı nereye düşer aşkım acaba yaaa
mayısa ne kaldı cnm mayısda rahatlıcaklar inşallahhhhhhh.bize 221 gün daha idare etmek alttan almak düşüyo gelince alırız intikamımızışimdi sadece sabırrr
amin canımtuana önceden olsa anlamazdım ama şu iki aydır kim asker dese ağlıorum allahım hepimize bol bol sabır versin onlarıda korusun inşallah
öyle şafakları say durevet cnm aynen sana katılıyorum cok zor su askerlık ama neapalımbeklıycez
aynen gelınce alıcaz bu gunlerın ıntıkamını ama ondan ayrı kaldıktan sonra eskı gunler ne kadar degerlıymıs dıorum ve ben sankı onu dahada cok sevdımı anladım hep sey dıyorum o gelsın onu hıc uzmıycem allahım neolursun gelsın dıorum hep tırlatım vala
canlarım benimmmm sizlerii çok seviyorumm..hepinizin mutlu olmasınııı şafaklarınızın bitmesini o kadar istiyorum kii anltammam...her zaman söylemişimdir çevremdekilere...evet asker beklemekk ççoookk zorrr..ama bi o kaadar gurur vericiii...yolda bi yerde asker görsem içim cızz ederdi...gidip ayaklarına sarılmak gelirdi içimdenn..duygusal şarkı çıktığında..helekii asker şarkısı kaçardım hemen...kaynvalideme gtmiştim..kaynm askerimn fotosunu masa üstü yapmışş..bana gösterdii..o an ölüyorum sandımm..dedim abi bana niye gösterdin şimdii..evet kendim bakıyorum resimlerinee aama başkası gösterince olmuyoo..ahhh ahh şu askerlik çok uzunn insanların ömründen ömür gdiyor..çok bekledim askerlik düşer diyee aama düşmedi..inşallah düşerde sizler yararlanırsınz kızlarrr
senı cok iyi anlıyorum cnm bende onunla gezdım yerler onun oturdugu koltuk kazak pantolan parfum ne gorsem aglıyorum cok zorlanıyorumbazen :2:canlarım benimmmm sizlerii çok seviyorumm..hepinizin mutlu olmasınııı şafaklarınızın bitmesini o kadar istiyorum kii anltammam...her zaman söylemişimdir çevremdekilere...evet asker beklemekk ççoookk zorrr..ama bi o kaadar gurur vericiii...yolda bi yerde asker görsem içim cızz ederdi...gidip ayaklarına sarılmak gelirdi içimdenn..duygusal şarkı çıktığında..helekii asker şarkısı kaçardım hemen...kaynvalideme gtmiştim..kaynm askerimn fotosunu masa üstü yapmışş..bana gösterdii..o an ölüyorum sandımm..dedim abi bana niye gösterdin şimdii..evet kendim bakıyorum resimlerinee aama başkası gösterince olmuyoo..ahhh ahh şu askerlik çok uzunn insanların ömründen ömür gdiyor..çok bekledim askerlik düşer diyee aama düşmedi..inşallah düşerde sizler yararlanırsınz kızlarrr
canlarım benimmmm sizlerii çok seviyorumm..hepinizin mutlu olmasınııı şafaklarınızın bitmesini o kadar istiyorum kii anltammam...her zaman söylemişimdir çevremdekilere...evet asker beklemekk ççoookk zorrr..ama bi o kaadar gurur vericiii...yolda bi yerde asker görsem içim cızz ederdi...gidip ayaklarına sarılmak gelirdi içimdenn..duygusal şarkı çıktığında..helekii asker şarkısı kaçardım hemen...kaynvalideme gtmiştim..kaynm askerimn fotosunu masa üstü yapmışş..bana gösterdii..o an ölüyorum sandımm..dedim abi bana niye gösterdin şimdii..evet kendim bakıyorum resimlerinee aama başkası gösterince olmuyoo..ahhh ahh şu askerlik çok uzunn insanların ömründen ömür gdiyor..çok bekledim askerlik düşer diyee aama düşmedi..inşallah düşerde sizler yararlanırsınz kızlarrr
bnm arkdaşımın nişanlısı askerdeyken arkadaşm kızdığı şeyleri hep yazdı bi yere gelince sorcam hesabını diye gelincede yaptısen bana şunu demiştn bunu demiştn diye çocuğu geldiğine pişman etti bizdemi öyle yapsakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?