Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öyle canım bilmiyorum ama böyle olmamalı yani ne bileyim herşeyden önce hepsi ana kuzusu off Allah ellerini onların üzerinden çekmesin

allah bozmasın canım senin yaşadıklarını şuanda ben yaşıyorum kavga etmekten çok yoruldum artık

cnm duzelıcek ıns neapalım kıskanclar bana hep dıokı bana yanlıs yapma dıo baska bısey demıyo yada varsa bır sorun sole her gun bu lafları duyuyorum bana yanlıs yapma fln fln anlıycan :2:

kötü oldum yaa neyseki kavuşmana az kaldı bunlarda bi anı olark kalcak

tuana önceden olsa anlamazdım ama şu iki aydır kim asker dese ağlıorum allahım hepimize bol bol sabır versin onlarıda korusun inşallah

manisadayken çokk soğuk diyodu askerim ..kıbrıstaa felakett sıcakkk düşünün zaten orda en fzla yağmur oluyomşş.. kac kere çadır kurdular kampa gittiler..en kötüsü de doğum günümde gittiler 1 hafta konusamadıkkilk kıbrısa gttiğinde çok zorluk çektii..askerliğin ne olduğunu asıl burda anladım dedii...ekmeğin tadı farklı herşey başkaaa dedii...bazı çocukların psikolojisi çok bozulmuşş..resmen inthar edicem diyolarmış..komutanlar bile çok kötü burası demişş..herkess kıbrısa gezmek dışında Allah kimseyi düşürmesin diyomuş herkes vee bana da diyolarr...

buraya kafa dağıtmaya geliyorm deprsyona girdim buqn yaa tm güzel şeylerden bahsedelim yeter bukdr askeriniz gelince napcaksınz anlatn baklm

cnm duzelıcek ıns neapalım kıskanclar bana hep dıokı bana yanlıs yapma dıo baska bısey demıyo yada varsa bır sorun sole her gun bu lafları duyuyorum bana yanlıs yapma fln fln anlıycan :2:
aynen canım aynen hergün aynı şeyler aynı uyarılar sonra küsmeler sabır ya sabır

canım ya az önce yazdıklarını okudumda ağlattın beni zaten her dk gözlerimiz dolu dolu

mayısa ne kaldı cnm mayısda rahatlıcaklar inşallahhhhhhh.bize 221 gün daha idare etmek alttan almak düşüyo gelince alırız intikamımızı şimdi sadece sabırrr

aynen gelınce alıcaz bu gunlerın ıntıkamını ama ondan ayrı kaldıktan sonra eskı gunler ne kadar degerlıymıs dıorum ve ben sankı onu dahada cok sevdımı anladım hep sey dıyorum o gelsın onu hıc uzmıycem allahım neolursun gelsın dıorum hep tırlatım vala

canlarım benimmmm sizlerii çok seviyorumm..hepinizin mutlu olmasınııı şafaklarınızın bitmesini o kadar istiyorum kii anltammam...her zaman söylemişimdir çevremdekilere...evet asker beklemekk ççoookk zorrr..ama bi o kaadar gurur vericiii...yolda bi yerde asker görsem içim cızz ederdi...gidip ayaklarına sarılmak gelirdi içimdenn..duygusal şarkı çıktığında..helekii asker şarkısı kaçardım hemen...kaynvalideme gtmiştim..kaynm askerimn fotosunu masa üstü yapmışş..bana gösterdii..o an ölüyorum sandımm..dedim abi bana niye gösterdin şimdii..evet kendim bakıyorum resimlerinee aama başkası gösterince olmuyoo..ahhh ahh şu askerlik çok uzunn insanların ömründen ömür gdiyor..çok bekledim askerlik düşer diyee aama düşmedi..inşallah düşerde sizler yararlanırsınz kızlarrr

bnm arkdaşımın nişanlısı askerdeyken arkadaşm kızdığı şeyleri hep yazdı bi yere gelince sorcam hesabını diye gelincede yaptı sen bana şunu demiştn bunu demiştn diye çocuğu geldiğine pişman etti bizdemi öyle yapsakkk

ah canım ahh nasılda ümitlendirdilerdi bizi ama genede inş düşerde herkes bi nefes alır

senı cok iyi anlıyorum cnm bende onunla gezdım yerler onun oturdugu koltuk kazak pantolan parfum ne gorsem aglıyorum cok zorlanıyorumbazen :2:

inş. düşerde bizde biraz rahatlarızz düşerse aşkım temmuzda burda olcak ne güzl yaaaa

kızlarrr kafa dağıtmak için askerlerinize bişeyler örünn..atkı filann..ben atkı örmüştüm askerde götürdü taktı valla çok ta hoşuna gitti..soonuçta kendii ellerimlee yapptımm..sizde öyle bişey yappın çok mutlu olurlarr...onlar mutlu olunca sizde olursunzz..paraylaa hediye her zman alıyoruzz..ayy bu arada ben naapsamm aşkıma gelinceee..kızlar bişeyler söyleyn banaaa

olabılır vala yazsam destan olur gelınce cocukta tıp aynen buna doner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…