Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sevdiği yemeklerden yap tatlı fln kendi ellerinle yedir sonra

kızlarrr ben dışarı çıkıyorum akşam gelince konusuruz yinee herkese kendine çok iyi baksınn öpüldünüzz

ben yazmadım ama aşkıma hep söylüyorum sana bişey diyemedim ama gelince acılarını çıkartıcam hepsinin diyeehatta en son akşam söyledim tamam çıkart dedii

sevdiği yemeklerden yap tatlı fln kendi ellerinle yedir sonra
ayy benm aşkımm amerikan salatasıını çok seviyoo..her geldiğinde yapıyoruz eltimlee..artıkk delirrttiii vallaa bu seferde isteedi yuhh yiycek başka bişey yok mu dedim ama yapıcam yine kıyamam kurban olduğumm..orda nerden bulsunn amerikan salatasını..ama gelince ilk iş ayaklarını öpücemm valllaaaaaakızlar mdenizz bbulanmasınn ama çok özldmm hmm kocamm o benimmmöpücük manyağı yapıcamm boğucam sarılırkennneeee

:111::111: hahaha bnde sarılark boğmayı düşünüyrm ama ayaklarını öpmek aklıma glmemişti

evet kesinlikle bazen okadar ağır konuşuyorlarki kitlenip kalıyorsun ne yapacağını bilemiyorsun

sonrada gonlunu almasını bılıolar hıc bısey olmamıs gıbı askııııııııııııııım dıyo yaaa sınır oluom bazen bıde ıkızler burcu sanıye sanıye degısıo vala bı an cok ii bıan cok kotu yada kavga edlım tel suratıma kapatır huyudur neyse aradan 1 saat gecer ara askııııııııııım senı cok ozledım ben ıyıkı varsın fln fln oluorum yaa bnde tabı yelkenler fora hemen unutuyom :44::44::44:

:111::111: hahaha bnde sarılark boğmayı düşünüyrm ama ayaklarını öpmek aklıma glmemişti

:) valla ben hangi şekilde aşkımı sevgi manyağı yaparım bilemiyorum ama bi gelsin çocuk gibi itinayla bakıcam ona orada çektiği çilelerin acısını dindiricem

benimkide boğa burcu valla anamcım gene seninki bir saat sonra arayıp gönlünü alıyormuş iki gün oldu benimki daha aramadı hem arasada onun öyle bir özür dileyiş şekli varki kafana taşları vura vura ama gönül işte o ne yapsada affetmeye hazır bekliyor

ayyyynnnııı beeeeennnn sinirliyken noldu ndn sinrilisin diyorm bu kdr meraklı olma sorma herşeyi diyo tm dyrm yarım saat snra kndı anlatıyo bnde altta kalmıyrm tbi sordm mu aşkm ndn anlatıysn meraklı değilm bn fln diyorm snra aşkıııııııımmmmmmm özür dilerm sinirliydim diyo bn unutyrm herşeyi

o konuda katılıom cnm arar bekle braz cep tel varmı ? varsa msj at nabzını yokla

:) valla ben hangi şekilde aşkımı sevgi manyağı yaparım bilemiyorum ama bi gelsin çocuk gibi itinayla bakıcam ona orada çektiği çilelerin acısını dindiricem

bazen bitanem çok yoruldm diyo 'oyy kıyamam gel bn sna masj yapcam çocuk gibi bakcam yemeğini bile bn yedircm'diyorm unutma bunları yapcaksn diyo agzını yediğiiiiiimmmmmmmmm

öpcem valla bananee çok özlediimmm

öp kızz insan aşkısından iğrenirmi bnde öpermm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…