olabılır vala yazsam destan olur gelınce cocukta tıp aynen buna doner
kızlarrr kafa dağıtmak için askerlerinize bişeyler örünn..atkı filann..ben atkı örmüştüm askerde götürdü taktı valla çok ta hoşuna gitti..soonuçta kendii ellerimlee yapptımm..sizde öyle bişey yappın çok mutlu olurlarr...onlar mutlu olunca sizde olursunzz..paraylaa hediye her zman alıyoruzz..ayy bu arada ben naapsamm aşkıma gelinceee..kızlar bişeyler söyleyn banaaa
ben yazsamda kıyamam kii ama yazdıklarımı görünce çok şaşırır
kızlarrr ben dışarı çıkıyorum akşam gelince konusuruz yinee herkese kendine çok iyi baksınn öpüldünüzz
ben yazmadım ama aşkıma hep söylüyorum sana bişey diyemedim ama gelince acılarını çıkartıcam hepsinin diyeebnm arkdaşımın nişanlısı askerdeyken arkadaşm kızdığı şeyleri hep yazdı bi yere gelince sorcam hesabını diye gelincede yaptısen bana şunu demiştn bunu demiştn diye çocuğu geldiğine pişman etti bizdemi öyle yapsakkk
aynı ben bende bazen dıom gelınce sorcam sonrada dıomkı aman bosver
ayy benm aşkımm amerikan salatasıını çok seviyoo..her geldiğinde yapıyoruz eltimlee..artıkk delirrttiii vallaa bu seferde isteedi yuhh yiycek başka bişey yok mu dedim ama yapıcam yine kıyamam kurban olduğumm..orda nerden bulsunn amerikan salatasını..ama gelince ilk iş ayaklarını öpücemm valllaaaaaasevdiği yemeklerden yap tatlı fln kendi ellerinle yedir sonra
ben yazmadım ama aşkıma hep söylüyorum sana bişey diyemedim ama gelince acılarını çıkartıcam hepsinin diyeehatta en son akşam söyledim tamam çıkart dedii
onların yaptıklarını biz onlara yapsak dayanamazlardı bazn çok ağır konuşuyo
amaaaaaan boşver yaa gelsinlerdee gerisi önmli değil
ayy benm aşkımm amerikan salatasıını çok seviyoo..her geldiğinde yapıyoruz eltimlee..artıkk delirrttiii vallaa bu seferde isteedi yuhh yiycek başka bişey yok mu dedim ama yapıcam yine kıyamam kurban olduğumm..orda nerden bulsunn amerikan salatasını..ama gelince ilk iş ayaklarını öpücemm valllaaaaaakızlar mdenizz bbulanmasınn ama çok özldmm hmm kocamm o benimmm öpücük manyağı yapıcamm boğucam sarılırkennneeee
evet kesinlikle bazen okadar ağır konuşuyorlarki kitlenip kalıyorsun ne yapacağını bilemiyorsun
aynen 221 gun bıtsınde bı sonrasını umrumdaa deıl yanee
:111::111: hahaha bnde sarılark boğmayı düşünüyrm ama ayaklarını öpmek aklıma glmemişti
sonrada gonlunu almasını bılıolar hıc bısey olmamıs gıbı askııııııııııııııım dıyo yaaa sınır oluom bazen bıde ıkızler burcu sanıye sanıye degısıo vala bı an cok ii bıan cok kotu yada kavga edlım tel suratıma kapatır huyudur neyse aradan 1 saat gecer ara askııııııııııım senı cok ozledım ben ıyıkı varsın fln fln oluorum yaa bnde tabı yelkenler fora hemen unutuyom :44::44::44:
öpcem valla bananee çok özlediimmm:111::111: hahaha bnde sarılark boğmayı düşünüyrm ama ayaklarını öpmek aklıma glmemişti
sonrada gonlunu almasını bılıolar hıc bısey olmamıs gıbı askııııııııııııııım dıyo yaaa sınır oluom bazen bıde ıkızler burcu sanıye sanıye degısıo vala bı an cok ii bıan cok kotu yada kavga edlım tel suratıma kapatır huyudur neyse aradan 1 saat gecer ara askııııııııııım senı cok ozledım ben ıyıkı varsın fln fln oluorum yaa bnde tabı yelkenler fora hemen unutuyom :44::44::44:
benimkide boğa burcu valla anamcım gene seninki bir saat sonra arayıp gönlünü alıyormuş iki gün oldu benimki daha aramadı hem arasada onun öyle bir özür dileyiş şekli varki kafana taşları vura vura ama gönül işte o ne yapsada affetmeye hazır bekliyor
:) valla ben hangi şekilde aşkımı sevgi manyağı yaparım bilemiyorum ama bi gelsin çocuk gibi itinayla bakıcam ona orada çektiği çilelerin acısını dindiricem
öpcem valla bananee çok özlediimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?