- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
yaa gelceği günü düşünüyrm bazen içim kıpır kıpır oluyoaşkımı gidip otogarda karşılıcam inşallahhhhh
yok canım ya cep teli fln henüz o işe girişmek istemedi hayır benim ona ulaşabileceğim bir numarada vermedi beni aradığı nolardan birini arasammı acaba diye düşünür oldum :)o konuda katılıom cnm arar bekle braz cep tel varmı ? varsa msj at nabzını yokla
bazen bitanem çok yoruldm diyo 'oyy kıyamam gel bn sna masj yapcam çocuk gibi bakcam yemeğini bile bn yedircm'diyorm unutma bunları yapcaksn diyoagzını yediğiiiiiimmmmmmmmm
sorma sormaa daha duyar duyar şımarıyolarki gelince nasıl olurlar bilmiyorum
kızlarrrr..canlarımmm ben çıkıyorumm...dedğiğim gibi 1 hafta filan gelemiycemm..organikimeee anlatırım o da gelir size anlatır annaştıkk diiimii...gelincede ben booll bol detaylarıyla anlatırım sizeee..sizleri çok seviyorumm ..inşallah herkes çok mutlu olurr...kendinizi sakın üzmeyinn..tamm mıı..hepinizi ççoook öptüüümmm[/ ]
ben edırneye gıdecem orda kalcaz bı gun ıns
ben edırneye gıdecem orda kalcaz bı gun ıns
yok canım ya cep teli fln henüz o işe girişmek istemedi hayır benim ona ulaşabileceğim bir numarada vermedi beni aradığı nolardan birini arasammı acaba diye düşünür oldum :)
bazen bitanem çok yoruldm diyo 'oyy kıyamam gel bn sna masj yapcam çocuk gibi bakcam yemeğini bile bn yedircm'diyorm unutma bunları yapcaksn diyoagzını yediğiiiiiimmmmmmmmm
sorma sormaa daha duyar duyar şımarıyolarki gelince nasıl olurlar bilmiyorum
ayyyynnnııı beeeeennnnsinirliyken noldu ndn sinrilisin diyorm bu kdr meraklı olma sorma herşeyi diyo tm dyrm yarım saat snra kndı anlatıyo bnde altta kalmıyrm tbi sordm mu aşkm ndn anlatıysn meraklı değilm bn fln diyorm snra aşkıııııııımmmmmmm özür dilerm sinirliydim diyo bn unutyrm herşeyi
ohh valla ne güzel saniyelerinizin bile bile dolu dolu geçmesini diliyorum arkadaşım
yok canım ya cep teli fln henüz o işe girişmek istemedi hayır benim ona ulaşabileceğim bir numarada vermedi beni aradığı nolardan birini arasammı acaba diye düşünür oldum :)
onun seni aradığı numaralardan birini ara muhtemelen ankesrlü tlfndan aramıştr biri açar sorarsın ordamı görüşebilirmym diye inş. görüşürsn
aynen tepemize çıkardık işimz zooorrr
evet canım ankesörlü telefon du bak ii dedin ben bi deneyeyim şansımı bekle bekle nereye kadar :)
e siz evlisiniz git tbi
dimi ama 15 ayın acısını cıkaRTLIM haketı kocısım
dimi ama 15 ayın acısını cıkaRTLIM haketı kocısım
o haketti sende hakettinbende hakettim bizde hakettiiikkk
canım ya sadece adını soyadını söylemem yeterli olur demi
canım ya sadece adını soyadını söylemem yeterli olur demi
yeterli olur cnmm
aynen gelsınlerde tabı benımkıne yuz verıyon astarını ıstıyo sımarık danam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?